Xiangyuan Ferieboliger - HomeToGo base64Hash Xiangyuan Ferieboliger - HomeToGo

Xiangyuan Ferieboliger

Find 34 tilgængelige tilbud, fra 2 partnere
Xiangyuan
Når som helst
Personer
Xiangyuan
Når som helst
Personer

Populære filtre til at finde den perfekte feriebolig Xiangyuan

Pools
4 voksne
Feriehus
2 voksne
1 soveværelse
Husdyr tilladt
5 voksne

Populære faciliteter for ferieboliger Xiangyuan

  • Kæledyr tilladt (1)
  • Internet (29)
  • Klimaanlæg (15)
  • TV (29)
  • Vaskemaskine (2)
  • Kæledyr ikke tilladt (33)

Vejret Xiangyuan

maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.
-7°
-8°
28 dage 28
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
maks.
Min.
-1°
-1°
0 dage 0
maks.
Min.

0 dage 0
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Grafen foroven viser dig den årlige vejrudsigt Xiangyuan. Med gennemsnitlige temperaturer på 0° er Januar årets varmeste måned Xiangyuan. Den koldeste måned er Februar. Januar lover godt vejr med kun 0 regndage.

7-dages vejrudsigt Xiangyuan

tir, 23 apr.
20°
18°

0%

6 h

13 km/h

ons, 24 apr.
26°
24°

0%

6 h

19 km/h

tor, 25 apr.
28°
27°

10%

4 h

8 km/h

fre, 26 apr.
29°
27°

10%

4 h

16 km/h

lør, 27 apr.
26°
25°

0%

3 h

15 km/h

søn, 28 apr.
26°
18°

15%

2 h

14 km/h

man, 29 apr.
11°
11°

15%

0 h

6 km/h

Lejligheder og Ferielejligheder i Xi'an

Det har ofte været sagt at har man ikke været i Xian, har man ikke været i Kina. Det kan ikke distkuteres, at Xian er en, hvis ikke den kinesiske by, med mest historie. Byen er mere end 3000 år gammel og har gennem 1000 år været stedet, hvorfra landet blev regeret. Byens lange historie gør også, at man kan bruge uendeligt meget tid i denne storby, så hvorfor ikke gøre det så komfortabelt som overhovedet muligt med din egen ferielejlighed. Blandt de absolutte top attraktioner i Xian finder du byens gamle bymur. Bymuren er 12 meter høj, 13,7 km lang, 18 meter bred i bunden og 15 i toppen. Dermed er det verdens største bymur. Det er muligt at leje cykler og cykle på muren, dog bliver muren meget glat i regn så det er noget man skal være opmærksom på. Skoven af stentavler er en impornerende samling af stentavler, ca. 2300 af slagsen, som man ikke må misse. I stentavlerne er der indhugget historiske tekster, der daterer flere århundreder tilbage.


Oplev Terrakottahæren med egen ferielejlighed

Byens hovedattraktion er dog uden sammenligning Terrakottahæren. Terrakottahæren er en massiv samling af lerstatuer, der i år 210 f.Kr blev gravet ned i Kinas første kejsers, Qin Shi Huang's, grav. Graven er en kunstig menneskefremstillet jordvold, som rejser sig 76 meter over landskabet og har en diameter på 300 meter. Inde i den var kejseren begravet sammen med hans hær bestående af mere end 6000 forskellige ler soldater. For at besøge Terrakottahæren skal du med en bus som afgår flere forskellige steder fra byen eller lufthavnen.

En storbyferie i Xian med egen ferielejlighed

Xian er med sin fantastiske historie og mange attraktioner, en by man besøger længere tid ad gangen. Derfor er det også rart at føle sig hjemme på sin storbyferie i Xian. Lejer man en lejlighed hos HomeToGo, får man det bedste af to verdener. Man får det nye og inspirerende fra en ny kultur i form af en autentisk ferielejlighed. Man får på den anden side også fordelene ved at have et sted at kalde hjem på sin storbyferie, hvor livet kan fortsætte med madlavning, tøjvask, afslapning osv. En sidegevinst ved at leje sin ferielejlighed hos HomeToGo er at du får et indblik i den lokale kinesiske kultur. Du kan enten vælge at bo under samme tag som en lokal, eller du kan leje din egen ferielejlighed og få nøglerne overrakt på din ankomst. Uanset hvad du vælger har du muligheden for at kommunikere med din vært. Her har du chancen for at få fantastiske tips til Xian og dermed får din ferie måske lige det sidste.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster det at leje en feriebolig Xiangyuan?

Den gennemsnitlige pris pr. nat for leje af ferieboliger Xiangyuan er 127 kr.

Hvilke faciliteter er mest populære for ferieboliger Xiangyuan?

De fleste rejsende søger efter husdyr tilladt, Internet og aircondition, når de booker en feriebolig Xiangyuan.

Hvad er det bedste tidspunkt på året til at rejse til Xiangyuan?

Januar og Marts er typisk de varmeste måneder Xiangyuan med temperaturer omkring 0 °C. Februar og November Xiangyuan er de koldeste måneder med gennemsnitligt -8 °C.

De bedste byer at besøge

Vis mere
image-tag