Feriehuse og ferielejligheder i Washington

Sammenlign 1 tilgængelig bolig, fundet hos 3 udbydere
Washington

Populære faciliteter for ferieboliger Washington

  • Internet (1)
  • Terrasse/altan (1)
  • Køkken (1)
  • Klimaanlæg (1)
  • TV (1)
  • Parkeringsplads (1)
  • Grill (1)
  • Rygning ikke tilladt (1)
  • Have (1)
  • Kæledyr ikke tilladt (1)

Vejret og klimatabel Washington


-6°

-4°
11°
19°
25°
12°
28°
16°
29°
18°
29°
17°
27°
14°
20°
13°

-1°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Tjek vejrudsigten i vores graf for at finde den bedste måned for din ferie. Juli er gennemsnitlig den varmeste måned Washington. Her kan man forvente temperaturer omkring 29°. Den koldeste måned er Januar. Du må hellere tage din paraply med i Juli: Det er årets mest regnfulde måned.

Lejligheder og Ferielejligheder i Washington

Den historiske metropol Washington er et must at besøge hvis du endnu mangler at opleve byen på din storbyferie. USA’s hovedstad, præsidentens hjemby og kultur på højt plan. Mangler du at få opfrisket din viden om amerikansk historie er Washington stedet at tage hen. Kombinér historie og kultur læren, med god shopping, sightseeing til de mange monumenter, museer men du spiser noget dejligt mad på farten. De mange monumenter du kan finde i Washington er til for at vidne om det mod der har været til for at sikre nationen og deres folk. Tag lidt tid ved hvert monument og få indblik i den amerikanske heltehistorie. Ikke mindst burde du også tage dig tid til at besøge Det Hvide Hus. Her kan man nemlig få guidede ture inden i huset og se hvordan selveste præsidenten bor. Hvis du er til sjove transportmuligheder kan du leje segways som nok skal sørge for at du kommer fra a til b. Du kan også tag rundture med både i kanalen, busser med en speaker eller blot gå.

Ferielejlighed i USA’s hovedstad

Kunne du tænke dig at bo i noget unikt imens du er på storbyferie i Washington, kan du booke en skøn lokal lejlighed hos HomeToGo. Her har du muligheden for at finde venlige værter fra Washington som gerne vil byde dig velkommen og lade dig bo i deres lejlighed imens du er på ferie – tjek også udvalget, hvis du skal bruge en ferielejlighed i Johannesburg,Storbyferie i Melbourne ellerSydney.Kig på det store udvalg og de mange forskellige slags lejligheder der er tilgængelige på HomeToGo.

Storbyferie i Obamas hjemby

Når du er træt efter en lang dag med sightseeing eller efter hurtige ture på din segway, kan du hvile fødderne i din ferielejlighed. Måske har din vært allerede givet dig fif til hvor du kan sætte kursen hen om aftenen. Det kan være værd at prøve en af de mange natklubber eller barer. Det bugner af af gode restauranter og cafeér i Washington. Husk, at vi også har Ferielejlighed i Salvador og Prag.Din lejlighed går ingen steder og din storbyferie flyver derudaf.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Washington Novasol Ferielejeboliger Washington Feriepartner Ferielejeboliger Washington TripAdvisor Ferielejeboliger Washington DanCenter Ferielejeboliger Washington Cofman.com Ferielejeboliger Washington HomeAway Ferielejeboliger Washington SOL OG STRAND Ferielejeboliger Washington Interhome Ferielejeboliger Washington e-domizil Ferielejeboliger Washington Belvilla Ferielejeboliger Washington Holiday Home Ferielejeboliger Washington 9flats.com Ferielejeboliger Washington Inter Chalet Ferielejeboliger Washington Only-apartments Ferielejeboliger Washington Migoa Ferielejeboliger Washington

Lignende destinationer