Vejle Ferieboliger

Find 116 tilgængelige tilbud, fra 12 partnere
Vejle
Når som helst
Personer

Vælg den perfekte lejebolig til ferien

Pris per overnatning
Op til
100 kr - 199 kr
Fra
Indkvarteringstyper
Ferielejlighed
Feriehus
Bed & Breakfast
Afstand til centrum
Maks. 1 km
Maks. 2 km
Maks. 5 km
Bedømmelse
Fremragende: 4.5+
Meget god: 4+
God: 3.5+
Spar op til 19%

Det bedste udvalg af ferieboliger w Vejle

Feriehus Vejle Ø
28. aug. - 4. sep.
-19%
4.965 kr
4.038 kr for 7 nætter
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Vejle Ø, Vejle, Danmark
Detaljer
Feriepartner
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger w Vejle

Lej feriehuse og ferielejligheder w Vejle: fra 263 kr per overnatning

Feriehus Vejle Ø
4. sep. - 11. sep.
577 kr per overnatning
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Vejle Ø, Vejle, Danmark
Detaljer
Feriepartner
Vis tilbud
Ferielejlighed Vejle Ø
27. dec. - 3. jan.
4.501 kr per overnatning
Ferielejlighed ∙ 13 gæster ∙ 6 soveværelser
Vejle Ø, Vejle, Danmark
Detaljer
Feriepartner
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferielejligheder med Wi-Fi

Feriehus Wi-Fi Vejle
1.265 kr per overnatning
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
4.9/5.0 „Fantastisk“
(7 bedømmelser)
Vejle, Vejle, Danmark
Wi-Fi
Detaljer
Vrbo
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger w Vejle

 • Rygning ikke tilladt (101)
 • TV (97)
 • Internet (95)
 • Terrasse/altan (65)
 • Kæledyr tilladt (49)
 • Have (47)
 • Vaskemaskine (47)
 • Kørestolsvenlig (39)
 • Barneseng (39)
 • Køkken (32)
 • Grill (31)
 • Mikroovn (22)

Vejret w Vejle

maks.
Min.

-1°
24 dage 24
maks.
Min.

-1°
19 dage 19
maks.
Min.

16 dage 16
maks.
Min.
11°
17 dage 17
maks.
Min.
16°
16 dage 16
maks.
Min.
18°
15 dage 15
maks.
Min.
21°
12°
18 dage 18
maks.
Min.
21°
11°
18 dage 18
maks.
Min.
18°
19 dage 19
maks.
Min.
12°
22 dage 22
maks.
Min.

20 dage 20
maks.
Min.

23 dage 23
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Find vejrudsigten w Vejle. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 21°. En hedebølge er usandsynlig i Januar: De gennemsnitlige temperaturer kan falde til -1°. Januar er den mest regnfulde måned, mens Juni er den tørreste måned.

Oplev Vejle med eget feriehus til hele familien

Vejle har en naturskøn beliggenhed ved Vejle Fjord og tæt på Lillebælt, som giver jer en unik mulighed for en ferie med store kultur- og naturoplevelser. Med eget feriehus har du og familien et godt udgangspunkt for at få det optimale ud af seværdighederne i omegnen og kan uforstyrret slappe af i haven eller på terrassen med en rolig grillaften.

Vis alle 116 ferieboliger
Hvordan kommer man til Vejle?

Sådan kommer du til Vejle

Byen er centralt placeret for offentlig transport, og fra byens banegård og Vejle Trafikcenter er der togforbindelse til Esbjerg, Odense, Frederikshavn og København flere gange i timen. Du har også mulighed for at rejse til Vejle med rutebil fra de større byer i Danmark. Lokale busser kører regelmæssigt fra centrum til seværdighederne i omegnen af byen.

En tur med lufthavnsbussen fra Billund til Vejle tager ca. 30 minutter, og kører du på ferie i egen bil, kommer du let til Vejle via E45, som passerer den smukke Vejlefjordbro.

Hvad er de bedste aktiviteter for familier w Vejle?

Masser af oplevelser sammen med børnene

Har I lyst til en dag med masser af sjov i vandet, så er Lalandia i Billund det rigtige sted. Aquadome er Skandinaviens største badeland, hvor I kan hygge jer med vandrutsjebaner, et bølgebassin eller slappe af i boblebadet. For de voksne er der også mulighed for lidt selvforkælelse og massage i wellnessafdelingen.

For de eventyrlystne er et besøg i Gorilla Park Vejle et must. Her kan du klatre og svinge dig mellem trætoppene – og der er sjove og udfordrende oplevelser for alle aldersgrupper. Er I historisk interesserede, bør I besøge Egtvedpigens grav lidt udenfor byen – og derefter er det oplagt at besøge Dronning Gunhilds moselig fra jernalderen, som i dag opbevares i en montre på Kulturmuseet Spinderihallerne.

Hvad er fordelene ved selvforplejning w Vejle?

Ferieshopping i Vejle

Vejle er en by med masser af indkøbsmuligheder i og omkring den 900 meter lange gågade i centrum af byen, som omfatter Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade. I centrum af Vejle har du også mulighed for besøge de mange butikker i citycentret Bryggen, gå på opdagelse i små specialbutikker eller gå en tur i Torvehallerne, hvor byturen kan rundes af med en god koncertoplevelse.

Har I lyst til en dag med storshopping, så går turen til den nordlige del af Vejle, hvor I både finder varehuset Bilka, flere byggemarkeder, større møbelforretninger og havecentre.

Hvad er de attraktioner, man bare må se w Vejle?


Seværdigheder du ikke må gå glip af i Vejle

Kongernes Jelling

Oplevelsescentret ligger midt i det historiske monumentområde ved Jelling Kirke, hvor du kan opleve vikingekongen Harald Blåtands store runesten og gå op på de to historiske høje fra vikingetiden. Kongernes Jelling byder på moderne interaktiv historieformidling og spændende arkitektur, som giver dig mulighed for at vandre langs den gigantiske palisade i landskabet.

Økolariet

Midt i Vejle kan du besøge dette science- og oplevelsescenter for hele familien og få opdateret din viden om vores planets natur og miljø samt om ny teknologi og bæredygtighed. I Økolariet er der masser at udforske for små og store, eksempelvis kan du sammen med børnene mærke følelsen af at gå på fjordbundens sand eller opleve rotterne, som ofte lever i kloakkerne.

Legoland

Legoland byder på masser af forlystelser for børn og deres familier, og her finder I både action, hygge, karruselture og vandsprøjt – og hyggelige spisesteder. I det imponerende og farverige Miniland går I sammen rundt og oplever verden i miniformat, og her kan I blandt andet se fem af de højeste bygninger i verden, som i Legoland er opbygget af mange hundrede tusinder små legoklodser.

Givskud Zoo

I Givskud Zoo er det spændende at møde de vilde dyr på tæt hold, når I tager på safaritur med parkens bus eller måske kører gennem området i jeres egen bil. Besøg også Dinosaurparken med mere end 20 forskellige arter af dinosaurer, som levede for flere millioner år siden og her er levendegjort i naturlig størrelse – og husk at unde jer selv en hyggelig tur på legepladsen og ved bålpladsen, hvor I kan afslutte dagen med at bage jeres eget snobrød.

Vejle Kunstmuseum

Kunstmuseet er en del af VejleMuseerne, som består af flere udstillingssteder med gratis adgang. Museet rummer primært samlinger af dansk kunst fra starten af 1900-tallet og frem, og det har blandt andet en sjælden samling af ikke mindre end 20.000 grafiske værker.

Vi viser tilbud fra tusinder af udbydere, herunder:

Booking.com Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Novasol Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Feriepartner Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Airbnb Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa TripAdvisor Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa DanCenter Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Cofman.com Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa HomeAway Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa SOL OG STRAND Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Interhome Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa e-domizil Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Belvilla Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Holiday Home Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa 9flats.com Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Inter Chalet Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Only-apartments Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa Migoa Ferielejeboliger 2 Chome-18 Kitashinagawa

Rejsemål nær Vejle

image-tag