Tyrkiet Ferieboliger

Sammenlign 76.164 tilgængelige boliger, fundet hos 48 udbydere
Tyrkiet
Ankomst
2 gæster
Spar op til 39%

Det bedste udvalg af ferieboliger Tyrkiet

-31%
f.eks. 9.11 - 16.11
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Kargıcak Belediyesi, Kargıcak Mahallesi, Tyrkiet
fra 180 kr 262 kr
your.rentals
Vis tilbud
-25%
f.eks. 21.12 - 28.12
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 512 kr 682 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
-39%
f.eks. 11.01 - 18.01
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 688 kr 1.132 kr
HomeAway
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Tyrkiet

Lej feriehuse og ferielejligheder Tyrkiet: fra 143 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 2 soveværelser
Istanbul, Tyrkiet
fra 160 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Avsallar Mahallesi, Alanya, Tyrkiet
fra 235 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Mersin, Tyrkiet
fra 141 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Antalya, Tyrkiet
fra 152 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Antalya, Tyrkiet
fra 194 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Gümüşlük Mahallesi, Bodrum, Tyrkiet
fra 140 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Antalya, Tyrkiet
fra 154 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Bungalow ∙ 2 gæster
Gökçeören Mahallesi, Kaş, Tyrkiet
fra 110 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Bungalow ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Bayındır Mahallesi, Kaş, Tyrkiet
fra 143 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Fethiye, Muğla Province, Tyrkiet
fra 413 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Didim, Aydın, Tyrkiet
fra 347 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 185 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Istanbul, Tyrkiet
fra 193 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Privat værelse ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Istanbul, Tyrkiet
fra 136 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Privat værelse ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Izmir, Tyrkiet
fra 68 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Fethiye, Muğla Province, Tyrkiet
fra 489 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
-6%
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Ulupınar Mahallesi, Kemer, Tyrkiet
fra 740 kr 785 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
-6%
Terrasse/altan
Feriested ∙ 4 gæster
Belek Mahallesi, Serik, Tyrkiet
fra 632 kr 673 kr
Hotels.com
4,6
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Tyrkiet

 • Internet (72.884)
 • TV (63.532)
 • Køkken (61.855)
 • Klimaanlæg (57.261)
 • Vaskemaskine (54.385)
 • Pool (35.619)
 • Have (27.267)
 • Parkeringsplads (22.704)
 • Rygning ikke tilladt (22.628)
 • Terrasse/altan (21.039)
 • Kæledyr tilladt (17.201)
 • Opvaskemaskine (16.614)

Pris- og tilgængelighedsindeks Tyrkiet

Information om priser på ferieboliger i Tyrkiet

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Tyrkiet. Feriehuse og -lejligheder er i gennemsnittet dyrest i Juni. Vælg Marts for at få den billigste rejse.

Information om tilgængelige ferieboliger i Tyrkiet

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Tyrkiet. Ved en udlejningsrate på 53% kan det være vanskeligt at finde en feriebolig i August Tyrkiet. Det er nemmere at finde et feriehus eller en ferielejlighed her i Oktober, da blot 13 er optaget.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Tyrkiet

Det smukke Tyrkiet er en land spækket med historie, kultur og traditioner og maden kan man intet andet end at blive forelsket i. Det er en fantastisk ferie destination, med overvældende meget at tilbyde sine besøgende. Landet har den perfekte blanding af østens eksotiske kultur og den vestlige influens som vi kender den - landet kendes også som "broen mellem øst og vest". Overalt i landet kan man finde fantastisk arkitektur, islamiske monumenter, living bazarer samt smukke kystregioner, landskaber og en bred vifte af ferieboliger og sommerhuse. I denne guide ville vi gå over hvad vi synes, der er værd at opleve i Tyrkiet!

Et ophold i Tyrkiet

Overalt i Tyrkiet kan man finde fremragende overnatnings muligheder til ethvert behov og budget. Hvad end man leder efter en ferielejlighed i Istanbul eller en smuk feriebolig i rolige omgivelser langs vandet, så har HomeToGo det du leder efter. Læs videre, udpeg din perfekte destination i det fantastiske Tyrkiet og find så den din feriebolig til din næste ferie i Tyrkiet!

Ting du nok ikke vidste om Tyrkiet

Den tyrkiske by Istanbul blev bygget på syv høje - ligesom Rom, Edinburgh og Lissabon!Der er kun én by i verden der ligger på to kontinenter - det er Istanbul!Tulipanen der i dag er et kendetegn for Holland, voksede oprindeligt vildt i Tyrkiet.Grundlæggeren af det moderne Tyrkiet som vi kender det i dag, Mustafa Kemal Ataturk, er faktisk græker!

Ting at se og opleve i Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet er væsentligt mere udviklet og besøgt, end andre dele af landet og det er ydermere her, man finder de mange feriebyer i landet og deres tilhørende ferieboliger. Istanbul er et eksotisk og pulsende miks af østens og vestens kultur og et besøg til denne by, er bestemt at anbefale. Byen ligger på Bosphorus strædet der deler byen i to - én i Europa og én i Lilleasien. Vi anbefaler en gåtur langs dette overdådige stræde, hvor man kan få en flot udsigt over vandet. Det er masser af turist attraktioner i Istanbul - besøg eksempelvis Den Blå Moske, Galata Tårnet, Topkapi Paladset og selvfølgelig Hagia Sofia, der ofte refereres til som værende en af verdens smukkeste bygninger. Istanbul er ydermere kendt for sine bazarere, hvor man kan finde alverdens mad, nipsgenstande og souvenirs. Vi anbefaler bestemt et besøg til en af disse bazarere hvor man ønsker selv at lave autentisk tyrkisk mad i sin egen ferielejlighed i Istanbul.

I det vestlige Tyrkiet finder man yderligere hovedstaden Ankara, velkendt for sine mange gode museer, heriblandt det verdenskendte Museum for Anatolske Civilisationer. Der er meget at se og opleve i området i det nord-centrale Anatolien såsom den smukke by Safranbolu. Det vestlige Tyrkiet byder også på nogle af Tyrkiets mest frodige områder. De Kilikianske bjerge i det sydlige Tyrkiet er perfekte til vandreture og ligger nær nogle af landets smukkeste strande.

Det østlige Tyrkiet

Mød det østlige Tyrkiet finder man adskillige spændende regioner. Det sydøstlige Anatolien er halv ørken med flere interessante, historiske byer og landsbyer der bestemt er værd at udforske. Det er en markant mellemøstlig del af landet, der har mere til fælles med nabolandende Syrien og Irak end med det vestlige Tyrkiet. Det østlige Anatolien er en meget bjergrig region i Tyrkiet og Muradiye vandfaldet er et af området mest fremhævede turist attraktioner. Nemrut Dagi bjerget er endda blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste!

Maden i Tyrkiet

Maden i Tyrkiet er fantastisk, så let kan det siges! Friske salater, döner kebab, velsmagende pidé, sød baklava og meget meget mere - tyrkisk mad har godt ry overalt i verden! Det tyrkiske folk er utroligt stolte af deres madtraditioner og overalt i Tyrkiet kan man finde fantastiske, regionale specialiteter!

Transport til og fra Tyrkiet

Tyrkiets største lufthavn, Ataturk International Airport, ligger cirka 20 kilometer vest for Istanbul. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager lidt over 3 timer. Cirka 50 kilometer sydøst for byen ligger en anden mindre lufthavn, Sabiha Gökçen International Airport, der ligeledes er forbundet direkte med København. Det er generelt en behagelig oplevelse at komme rundt i Tyrkiet, der har mange moderne lang-distance busser mellem alle større byer. Det er også muligt at leje en bil, men benzinen i landet kan være dyr - ønsker man dog at udforske landet på egen hånd kan det være en god idé at leje selv. Der er utroligt meget at se og opleve i det eksotiske Tyrkiet og med en ferielejlighed i Istanbul, eller en charmerende feriebolig langs vandet, er man godt klædt på til en ferie i Tyrkiet man sent ville glemme!

Vi sammenligner mere end 600 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Tyrkiet Novasol Ferielejeboliger Tyrkiet Feriepartner Ferielejeboliger Tyrkiet Airbnb Ferielejeboliger Tyrkiet TripAdvisor Ferielejeboliger Tyrkiet DanCenter Ferielejeboliger Tyrkiet Cofman.com Ferielejeboliger Tyrkiet HomeAway Ferielejeboliger Tyrkiet SOL OG STRAND Ferielejeboliger Tyrkiet Interhome Ferielejeboliger Tyrkiet e-domizil Ferielejeboliger Tyrkiet Belvilla Ferielejeboliger Tyrkiet Holiday Home Ferielejeboliger Tyrkiet 9flats.com Ferielejeboliger Tyrkiet Inter Chalet Ferielejeboliger Tyrkiet Only-apartments Ferielejeboliger Tyrkiet Migoa Ferielejeboliger Tyrkiet

Populære områder Tyrkiet

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud

image-tag