Feriehuse og ferielejligheder i Tyrkiet

Sammenlign 34.229 tilgængelige boliger, fundet hos 42 udbydere
Tyrkiet
Spar op til 49%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Tyrkiet

-49%
fx 20.04 - 27.04
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Konacık Mahallesi, Bodrum, Tyrkiet
fra 866 kr 1.711 kr
travelopo
4,8
Vis tilbud
-48%
fx 24.11 - 1.12
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 3 soveværelser
Alanya, Antalya, Tyrkiet
fra 550 kr 1.056 kr
your.rentals
3,5
Vis tilbud
-43%
fx 6.04 - 13.04
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 1.445 kr 2.546 kr
travelopo
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Tyrkiet

Lej feriehuse og lejligheder i Tyrkiet: fra 112 kr per overnatning

Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 112 kr
9flats.com
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Dalyan Belediyesi, Dalyan Mahallesi, Tyrkiet
fra 300 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Kargıcak Belediyesi, Kargıcak Mahallesi, Tyrkiet
fra 739 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 165 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster
Trabzon, Ortahisar, Tyrkiet
Tjek priser
synthetic
4,6
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Safranbolu, Atatürk Mahallesi, Tyrkiet
fra 187 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Bodrum, Muğla Province, Tyrkiet
fra 150 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 174 kr
Booking.com
5,0
Vis tilbud
Bed & Breakfast ∙ 2 gæster
Uzunyurt Mahallesi, Fethiye, Tyrkiet
fra 336 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriecenter ∙ 4 gæster
Yukarışimşirli Köyü, Çamlıhemşin, Tyrkiet
Tjek priser
synthetic
4,1
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Alanya, Antalya, Tyrkiet
fra 159 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 4 soveværelser
Ilıca Mahallesi, Manavgat, Tyrkiet
fra 112 kr
Booking.com
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Feriehus ∙ 2 gæster
Selçuk, Atatürk Mahallesi, Tyrkiet
fra 172 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Pool
Villa ∙ 7 gæster ∙ 2 soveværelser
Sapanca, Sakarya, Tyrkiet
fra 422 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Kargıcak Mahallesi, Alanya, Tyrkiet
fra 241 kr
Booking.com
4,9
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse eller feriehytter med fiskeområder i nærheden

Lystfiskeri
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 270 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Lystfiskeri
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Yalıkavak Belediyesi, Yalıkavak Mahallesi, Tyrkiet
fra 236 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 2 gæster
Ulupınar Mahallesi, Kemer, Tyrkiet
fra 224 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Tyrkiet

 • Internet (28.971)
 • Klimaanlæg (22.624)
 • TV (20.972)
 • Parkeringsplads (20.093)
 • Køkken (18.626)
 • Rygning ikke tilladt (18.270)
 • Terrasse/altan (18.245)
 • Have (18.244)
 • Vaskemaskine (16.164)
 • Pool (15.293)
 • Grill (10.149)
 • Kæledyr ikke tilladt (9.756)

Pris- og tilgængelighedsindeks Tyrkiet

Information om priser på ferieboliger i Tyrkiet

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Tyrkiet. Feriehuse og -lejligheder er i gennemsnittet dyrest i Juli. Vælg Januar for at få den billigste rejse.

Information om tilgængelige ferieboliger i Tyrkiet

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Tyrkiet. Ved en udlejningsrate på 32% kan det være vanskeligt at finde en feriebolig i Juli Tyrkiet. Det er nemmere at finde et feriehus eller en ferielejlighed her i November, da blot 20 er optaget.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Tyrkiet

Det smukke Tyrkiet er en land spækket med historie, kultur og traditioner og maden kan man intet andet end at blive forelsket i. Det er en fantastisk ferie destination, med overvældende meget at tilbyde sine besøgende. Landet har den perfekte blanding af østens eksotiske kultur og den vestlige influens som vi kender den - landet kendes også som "broen mellem øst og vest". Overalt i landet kan man finde fantastisk arkitektur, islamiske monumenter, living bazarer samt smukke kystregioner, landskaber og en bred vifte af ferieboliger og sommerhuse. I denne guide ville vi gå over hvad vi synes, der er værd at opleve i Tyrkiet!

Et ophold i Tyrkiet

Overalt i Tyrkiet kan man finde fremragende overnatnings muligheder til ethvert behov og budget. Hvad end man leder efter en ferielejlighed i Istanbul eller en smuk feriebolig i rolige omgivelser langs vandet, så har HomeToGo det du leder efter. Læs videre, udpeg din perfekte destination i det fantastiske Tyrkiet og find så den din feriebolig til din næste ferie i Tyrkiet!

Ting du nok ikke vidste om Tyrkiet

Den tyrkiske by Istanbul blev bygget på syv høje - ligesom Rom, Edinburgh og Lissabon!Der er kun én by i verden der ligger på to kontinenter - det er Istanbul!Tulipanen der i dag er et kendetegn for Holland, voksede oprindeligt vildt i Tyrkiet.Grundlæggeren af det moderne Tyrkiet som vi kender det i dag, Mustafa Kemal Ataturk, er faktisk græker!

Ting at se og opleve i Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet er væsentligt mere udviklet og besøgt, end andre dele af landet og det er ydermere her, man finder de mange feriebyer i landet og deres tilhørende ferieboliger. Istanbul er et eksotisk og pulsende miks af østens og vestens kultur og et besøg til denne by, er bestemt at anbefale. Byen ligger på Bosphorus strædet der deler byen i to - én i Europa og én i Lilleasien. Vi anbefaler en gåtur langs dette overdådige stræde, hvor man kan få en flot udsigt over vandet. Det er masser af turist attraktioner i Istanbul - besøg eksempelvis Den Blå Moske, Galata Tårnet, Topkapi Paladset og selvfølgelig Hagia Sofia, der ofte refereres til som værende en af verdens smukkeste bygninger. Istanbul er ydermere kendt for sine bazarere, hvor man kan finde alverdens mad, nipsgenstande og souvenirs. Vi anbefaler bestemt et besøg til en af disse bazarere hvor man ønsker selv at lave autentisk tyrkisk mad i sin egen ferielejlighed i Istanbul.

I det vestlige Tyrkiet finder man yderligere hovedstaden Ankara, velkendt for sine mange gode museer, heriblandt det verdenskendte Museum for Anatolske Civilisationer. Der er meget at se og opleve i området i det nord-centrale Anatolien såsom den smukke by Safranbolu. Det vestlige Tyrkiet byder også på nogle af Tyrkiets mest frodige områder. De Kilikianske bjerge i det sydlige Tyrkiet er perfekte til vandreture og ligger nær nogle af landets smukkeste strande.

Det østlige Tyrkiet

Mød det østlige Tyrkiet finder man adskillige spændende regioner. Det sydøstlige Anatolien er halv ørken med flere interessante, historiske byer og landsbyer der bestemt er værd at udforske. Det er en markant mellemøstlig del af landet, der har mere til fælles med nabolandende Syrien og Irak end med det vestlige Tyrkiet. Det østlige Anatolien er en meget bjergrig region i Tyrkiet og Muradiye vandfaldet er et af området mest fremhævede turist attraktioner. Nemrut Dagi bjerget er endda blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste!

Maden i Tyrkiet

Maden i Tyrkiet er fantastisk, så let kan det siges! Friske salater, döner kebab, velsmagende pidé, sød baklava og meget meget mere - tyrkisk mad har godt ry overalt i verden! Det tyrkiske folk er utroligt stolte af deres madtraditioner og overalt i Tyrkiet kan man finde fantastiske, regionale specialiteter!

Transport til og fra Tyrkiet

Tyrkiets største lufthavn, Ataturk International Airport, ligger cirka 20 kilometer vest for Istanbul. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager lidt over 3 timer. Cirka 50 kilometer sydøst for byen ligger en anden mindre lufthavn, Sabiha Gökçen International Airport, der ligeledes er forbundet direkte med København. Det er generelt en behagelig oplevelse at komme rundt i Tyrkiet, der har mange moderne lang-distance busser mellem alle større byer. Det er også muligt at leje en bil, men benzinen i landet kan være dyr - ønsker man dog at udforske landet på egen hånd kan det være en god idé at leje selv. Der er utroligt meget at se og opleve i det eksotiske Tyrkiet og med en ferielejlighed i Istanbul, eller en charmerende feriebolig langs vandet, er man godt klædt på til en ferie i Tyrkiet man sent ville glemme!

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Tyrkiet Novasol Ferielejeboliger Tyrkiet Feriepartner Ferielejeboliger Tyrkiet TripAdvisor Ferielejeboliger Tyrkiet DanCenter Ferielejeboliger Tyrkiet Cofman.com Ferielejeboliger Tyrkiet HomeAway Ferielejeboliger Tyrkiet SOL OG STRAND Ferielejeboliger Tyrkiet Interhome Ferielejeboliger Tyrkiet e-domizil Ferielejeboliger Tyrkiet Belvilla Ferielejeboliger Tyrkiet Holiday Home Ferielejeboliger Tyrkiet 9flats.com Ferielejeboliger Tyrkiet Inter Chalet Ferielejeboliger Tyrkiet Only-apartments Ferielejeboliger Tyrkiet Migoa Ferielejeboliger Tyrkiet

Populære destinationer Tyrkiet

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud