Tyrkiet Ferieboliger

Sammenlign 77.903 tilgængelige boliger, fundet hos 41 udbydere
Tyrkiet
Spar op til 37%

Det bedste udvalg af ferieboliger Tyrkiet

-23%
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 2 soveværelser
Macar Mahallesi, Gazipaşa, Tyrkiet
fra 539 kr 699 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
-37%
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Ölüdeniz Belediyesi, Ölüdeniz Mahallesi, Tyrkiet
fra 925 kr 1.458 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
-35%
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Tepe Mahallesi, Alanya, Tyrkiet
fra 694 kr 1.067 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Tyrkiet

Lej feriehuse og ferielejligheder Tyrkiet: fra 113 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Antalya, Tyrkiet
fra 120 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 4 gæster
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
Tjek priser
Expedia
4,1
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Torba Mahallesi, Bodrum, Tyrkiet
fra 95 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Villa ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Dalaman, Muğla Province, Tyrkiet
fra 98 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Jagthytte ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Zafer Mahallesi, Selçuk, Tyrkiet
fra 87 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Çanakkale, Çanakkale Merkez, Tyrkiet
fra 67 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Turgutreis, Turgutreis Mahallesi, Tyrkiet
fra 73 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 53 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Istanbul, Istanbul-provinsen, Tyrkiet
fra 119 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Okçular Köyü, Okçular Mahallesi, Tyrkiet
fra 423 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Pool
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Alaçatı, Alaçatı Belediyesi, Tyrkiet
fra 587 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 2 soveværelser
Antalya, Tyrkiet
fra 112 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 1.077 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Didim, Aydın, Tyrkiet
fra 291 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster
Ortahisar Belediyesi, Ürgüp, Tyrkiet
fra 598 kr
Expedia
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 4 soveværelser
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkiet
fra 454 kr
HomeAway
4,6
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Dalyan Belediyesi, Dalyan Mahallesi, Tyrkiet
fra 585 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Nisantasi, Istanbul, Tyrkiet
fra 80 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Tyrkiet

 • Internet (58.069)
 • Køkken (54.040)
 • TV (50.071)
 • Klimaanlæg (45.394)
 • Vaskemaskine (43.412)
 • Pool (26.897)
 • Have (22.134)
 • Parkeringsplads (20.153)
 • Rygning ikke tilladt (18.933)
 • Terrasse/altan (18.282)
 • Kæledyr tilladt (13.327)
 • Opvaskemaskine (13.306)

Pris- og tilgængelighedsindeks Tyrkiet

Information om priser på ferieboliger i Tyrkiet

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Tyrkiet. Feriehuse og -lejligheder er i gennemsnittet dyrest i Juli. Vælg Februar for at få den billigste rejse.

Information om tilgængelige ferieboliger i Tyrkiet

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Tyrkiet. Ved en udlejningsrate på 35% kan det være vanskeligt at finde en feriebolig i Januar Tyrkiet. Det er nemmere at finde et feriehus eller en ferielejlighed her i Oktober, da blot 16 er optaget.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Tyrkiet

Det smukke Tyrkiet er en land spækket med historie, kultur og traditioner og maden kan man intet andet end at blive forelsket i. Det er en fantastisk ferie destination, med overvældende meget at tilbyde sine besøgende. Landet har den perfekte blanding af østens eksotiske kultur og den vestlige influens som vi kender den - landet kendes også som "broen mellem øst og vest". Overalt i landet kan man finde fantastisk arkitektur, islamiske monumenter, living bazarer samt smukke kystregioner, landskaber og en bred vifte af ferieboliger og sommerhuse. I denne guide ville vi gå over hvad vi synes, der er værd at opleve i Tyrkiet!

Et ophold i Tyrkiet

Overalt i Tyrkiet kan man finde fremragende overnatnings muligheder til ethvert behov og budget. Hvad end man leder efter en ferielejlighed i Istanbul eller en smuk feriebolig i rolige omgivelser langs vandet, så har HomeToGo det du leder efter. Læs videre, udpeg din perfekte destination i det fantastiske Tyrkiet og find så den din feriebolig til din næste ferie i Tyrkiet!

Ting du nok ikke vidste om Tyrkiet

Den tyrkiske by Istanbul blev bygget på syv høje - ligesom Rom, Edinburgh og Lissabon!Der er kun én by i verden der ligger på to kontinenter - det er Istanbul!Tulipanen der i dag er et kendetegn for Holland, voksede oprindeligt vildt i Tyrkiet.Grundlæggeren af det moderne Tyrkiet som vi kender det i dag, Mustafa Kemal Ataturk, er faktisk græker!

Ting at se og opleve i Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet

Det vestlige Tyrkiet er væsentligt mere udviklet og besøgt, end andre dele af landet og det er ydermere her, man finder de mange feriebyer i landet og deres tilhørende ferieboliger. Istanbul er et eksotisk og pulsende miks af østens og vestens kultur og et besøg til denne by, er bestemt at anbefale. Byen ligger på Bosphorus strædet der deler byen i to - én i Europa og én i Lilleasien. Vi anbefaler en gåtur langs dette overdådige stræde, hvor man kan få en flot udsigt over vandet. Det er masser af turist attraktioner i Istanbul - besøg eksempelvis Den Blå Moske, Galata Tårnet, Topkapi Paladset og selvfølgelig Hagia Sofia, der ofte refereres til som værende en af verdens smukkeste bygninger. Istanbul er ydermere kendt for sine bazarere, hvor man kan finde alverdens mad, nipsgenstande og souvenirs. Vi anbefaler bestemt et besøg til en af disse bazarere hvor man ønsker selv at lave autentisk tyrkisk mad i sin egen ferielejlighed i Istanbul.

I det vestlige Tyrkiet finder man yderligere hovedstaden Ankara, velkendt for sine mange gode museer, heriblandt det verdenskendte Museum for Anatolske Civilisationer. Der er meget at se og opleve i området i det nord-centrale Anatolien såsom den smukke by Safranbolu. Det vestlige Tyrkiet byder også på nogle af Tyrkiets mest frodige områder. De Kilikianske bjerge i det sydlige Tyrkiet er perfekte til vandreture og ligger nær nogle af landets smukkeste strande.

Det østlige Tyrkiet

Mød det østlige Tyrkiet finder man adskillige spændende regioner. Det sydøstlige Anatolien er halv ørken med flere interessante, historiske byer og landsbyer der bestemt er værd at udforske. Det er en markant mellemøstlig del af landet, der har mere til fælles med nabolandende Syrien og Irak end med det vestlige Tyrkiet. Det østlige Anatolien er en meget bjergrig region i Tyrkiet og Muradiye vandfaldet er et af området mest fremhævede turist attraktioner. Nemrut Dagi bjerget er endda blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste!

Maden i Tyrkiet

Maden i Tyrkiet er fantastisk, så let kan det siges! Friske salater, döner kebab, velsmagende pidé, sød baklava og meget meget mere - tyrkisk mad har godt ry overalt i verden! Det tyrkiske folk er utroligt stolte af deres madtraditioner og overalt i Tyrkiet kan man finde fantastiske, regionale specialiteter!

Transport til og fra Tyrkiet

Tyrkiets største lufthavn, Ataturk International Airport, ligger cirka 20 kilometer vest for Istanbul. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager lidt over 3 timer. Cirka 50 kilometer sydøst for byen ligger en anden mindre lufthavn, Sabiha Gökçen International Airport, der ligeledes er forbundet direkte med København. Det er generelt en behagelig oplevelse at komme rundt i Tyrkiet, der har mange moderne lang-distance busser mellem alle større byer. Det er også muligt at leje en bil, men benzinen i landet kan være dyr - ønsker man dog at udforske landet på egen hånd kan det være en god idé at leje selv. Der er utroligt meget at se og opleve i det eksotiske Tyrkiet og med en ferielejlighed i Istanbul, eller en charmerende feriebolig langs vandet, er man godt klædt på til en ferie i Tyrkiet man sent ville glemme!

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Tyrkiet Novasol Ferielejeboliger Tyrkiet Feriepartner Ferielejeboliger Tyrkiet TripAdvisor Ferielejeboliger Tyrkiet DanCenter Ferielejeboliger Tyrkiet Cofman.com Ferielejeboliger Tyrkiet HomeAway Ferielejeboliger Tyrkiet SOL OG STRAND Ferielejeboliger Tyrkiet Interhome Ferielejeboliger Tyrkiet e-domizil Ferielejeboliger Tyrkiet Belvilla Ferielejeboliger Tyrkiet Holiday Home Ferielejeboliger Tyrkiet 9flats.com Ferielejeboliger Tyrkiet Inter Chalet Ferielejeboliger Tyrkiet Only-apartments Ferielejeboliger Tyrkiet Migoa Ferielejeboliger Tyrkiet

Populære områder Tyrkiet

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud