Turin Ferieboliger

Sammenlign 31 tilgængelige boliger, fundet hos 7 udbydere
Turin

Anbefalede ferieboliger Turin

Lej feriehuse og ferielejligheder Turin: fra 280 kr per overnatning

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Volpiano, Torino, Italien
fra 673 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Volpiano, Torino, Italien
fra 229 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 3 soveværelser
Leinì, Torino, Italien
fra 211 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Villa ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Leinì, Torino, Italien
fra 373 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Pejs
Privat værelse ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Badni-Diletta-Paradiso, Rivarossa, Italien
fra 371 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Pejs
Bed & Breakfast ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Volpiano, Torino, Italien
fra 246 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Turin

 • Internet (28)
 • Kæledyr tilladt (22)
 • Vaskemaskine (20)
 • TV (17)
 • Parkeringsplads (15)
 • Køkken (14)
 • Have (14)
 • Kørestolsvenlig (10)
 • Klimaanlæg (10)
 • Rygning ikke tilladt (10)
 • Pejs (8)
 • Terrasse/altan (6)

Vejret Turin


-1°

14°
19°
22°
11°
26°
16°
29°
18°
28°
17°
24°
14°
18°
10°
13°

-1°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Grafen foroven viser dig den årlige vejrudsigt Turin. Over et tidsrum på seks måneder er den højeste gennemsnitstemperatur i Juli: 29°. Alligevel kan temperaturerne falde og komme under -1° Turin. Mens Juli er den vådeste måned med 16 regndage, regner det i December kun 5 dage.

Lejligheder og Ferielejligheder i Torino

Den nordlige italienske storby Torino er blandt landets største erhvervsmæssige og kulturelle knudepunkter. Byen har meget at byde på til sine besøgende, heriblandt gode restauranter, smuk arkitektur og nogle af Italiens mest berømte museer. Torino anses tit som værende en industri by i 'det kolde nord' af landet, men byen har et væld af interessante facetter og masser af ting at se. Man finder ligeså en rig kultur og flotte monumenter, samt hele 18 kilometer søjlegange - to-tredjedele i forbindelse med hinanden! Grundet den erhvervsmæssige betydning Torino repræsenterer har byen en meget international orientering, og dens indbyggere byder gerne besøgende fra hele verden hjerteligt velkommen i deres by. Med en af de mange ferielejligheder fra HomeToGo kan din næste storbyferie i Italien blive en oplevelse for livet!

Ting du nok ikke vidste om Torino

Torino var i perioden 1861 til 1865 hovedstad i Italien!Hedvinen Vermouth blev opfundet i Torino.Torino er hjemsted til den solide chokolade som vi kender det i dag, og producerede chokolade før Schweiz!Torino er den største by der her afholdt vinter-OL.

Ting at se og opleve i Torino

Der er meget at se for byens besøgende, heriblandt søjlegange, ædle paladser samt caféer og butikscentre. Noget enhver der besøger Torino bør opleve, er det verdensberømte Ligklædet i Torino. Det kendte ligklæde bærer et aftryk af en korsfæstet mand, og menes af mange at stamme fra Jesus Kristus selv. Det opbevares i Katedralen i Torino, der står som et fantastisk eksempel på renæssance arkitektur og er utroligt smukt indrettet. Indgangen til kirken er gratis, og selve ligklædet opholder sig i et mindre kapel ved kirken, hvor det er muligt at høre historien om klædet.

Endnu en vartegn man ikke må gå glip af under sit besøg til byen, er Mole Antonelliana. Bygningsværket fungerer som synagoge og er det højeste murværk i hele Europa! Man kan opleve en fantastisk udsigt over byen fra toppen, der kan tilgås både på gåben og med elevator. Mole Antonelliana er også kendt for at huse det Nationale Film Museum, et enormt museum på fem etager. Museet giver et indblik i filmens og biografens historie og fejrer ligeledes eksempler på hvordan Torino er nævnt gennem filmhistorien. Museo Nazionale dell'Automobile er endnu et af Torinos mest berømte museer, der også er værd at opleve. Her finder man en samling af næsten 200 køretøjer, fra nogle af de 18. århundredes første biler til moderne Formel 1 racerbiler, og alle biler er flot udstillet med videopræsentationer. Efter museets om- og udbygning i 2011 er det blevet en central seværdighed i byen og tiltrækker i dag besøgende fra hele verden. Til manges overraskelse ligger verdens største egyptiske museum, Museo Egizio udenfor Kairo i Torino, der holder på mere end 30.000 artikler, levn og dokumenter fra det gamle Egypten - det skal absolut også opleves. Hvorvidt man er fodbold fan eller ej, er et besøg til Juventus Fodbold Klub det værd - stadionet er utroligt smukt, og det er muligt at få guidet rundvisninger. Det er også et museum der udstiller den berømte klubs historie.

Det store bytorv, Piazza San Carlo, er et godt sted at opholde sig i de sene eftermiddagstimer. Her finder man en bred vifte af fantastiske pizza restauranter, samt caféer og barer. Torino er kendt for sin is, på italiensk gelato, og man kan finde nogle gode is butikker her - selv en lille portion gelato er nok til at blive mæt af det! Kaffen og den lokale vin er også god i byen, husk at besøge forskellige restauranter i løbet af dit ophold og prøv noget forskelligt. Torino har adskillige smukke parker der er gode som pusterum fra storbyens travlhed. Vi anbefaler et besøg til den store Parco del Valentino der ligger langs den vestlige kyst af floden Po. Dette område er ikke blot kendt for sit smukke parkområde men også en botanisk have og et gammelt slot. Selve parken og området langs floden er godt sted at slappe af og nydes godt af både turister og lokale.

Transport til og fra Torino

Turin Airport ligger cirka 15 kilometer nord for byen. Torino er ikke direkte direkte forbundet med København Lufthavn men det er muligt at mellemlande i byer som Frankfurt og Paris. Den bedste måde at komme fra lufthavnen til centrum er via bus, der kører hvert 30 - 40 minutter og tager cirka 50 minutter. Så snart man er i byen er det let at komme rundt. Torino har gode bus og sporvogne der sammen effektivt forbinder byen - husk at købe billetten før man stiger ombord! Cykling er også en populær måde at komme rundt på, og byen har et omfattende netværk af cykelstier.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Turin Novasol Ferielejeboliger Turin Feriepartner Ferielejeboliger Turin TripAdvisor Ferielejeboliger Turin DanCenter Ferielejeboliger Turin Cofman.com Ferielejeboliger Turin HomeAway Ferielejeboliger Turin SOL OG STRAND Ferielejeboliger Turin Interhome Ferielejeboliger Turin e-domizil Ferielejeboliger Turin Belvilla Ferielejeboliger Turin Holiday Home Ferielejeboliger Turin 9flats.com Ferielejeboliger Turin Inter Chalet Ferielejeboliger Turin Only-apartments Ferielejeboliger Turin Migoa Ferielejeboliger Turin

Rejsemål nær Turin