Tokyo Ferieboliger

Sammenlign 3.928 tilgængelige boliger, fundet hos 17 udbydere
Tokyo

Anbefalede ferieboliger Tokyo

Lej feriehuse og ferielejligheder Tokyo: fra 180 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
2 Chome-24 Dogenzaka, 2 Chome Dogenzaka, Tokyo
fra 663 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
1 Chome-32 Kamiuma, 1 Chome Kamiuma, Tokyo
fra 376 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 4 gæster
5 Chome-2 Shinjuku, 5 Chome Shinjuku, Tokyo
fra 1.072 kr
Agoda.com
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
2 Chome-34 Nagasaki, 2 Chome Nagasaki, Tokyo
fra 572 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
1 Chome-25 Komagome, 1 Chome Komagome, Tokyo
fra 384 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
6 Chome-32 Takinogawa, 6 Chome Takinogawa, Tokyo
fra 541 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
2 Chome-5 Sugamo, 2 Chome Sugamo, Tokyo
fra 477 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
7 Chome-30 Kameido, 7 Chome Kameido, Tokyo
fra 650 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Lejlighedshotel ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
1 Chome-13 Ikebukurohoncho, 1 Chome Ikebukurohoncho, Tokyo
fra 884 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 3 gæster
3 Chome-20 Ikegami, 3 Chome Ikegami, Tokyo
fra 761 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
2 Chome-34 Nakarokugo, 2 Chome Nakarokugo, Tokyo
fra 342 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster
1 Chome-3 Higashikomagata, 1 Chome Higashikomagata, Tokyo
fra 805 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Campingvogn ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
4 Chome-11 Jingumae, 4 Chome, Tokyo
fra 861 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 7 gæster ∙ 1 soveværelse
4 Chome-41 Honmachi, 4 Chome Honmachi, Tokyo
fra 1.377 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 8 gæster ∙ 2 soveværelser
2 Chome-7 Komagome, 2 Chome Komagome, Tokyo
fra 599 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Tokyo

 • Internet (3.442)
 • Klimaanlæg (3.006)
 • Vaskemaskine (2.445)
 • Køkken (2.122)
 • Rygning ikke tilladt (1.898)
 • TV (1.894)
 • Mikroovn (1.418)
 • Terrasse/altan (648)
 • Parkeringsplads (445)
 • Spabad (344)
 • Kørestolsvenlig (210)
 • Have (128)

Vejret Tokyo

10°
11°
15°
19°
11°
25°
16°
26°
20°
30°
23°
31°
25°
27°
21°
22°
16°
17°
10°
12°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Foroven ser du den årlige vejrudsigt. August er gennemsnitlig den varmeste måned. Januar er årets koldeste måned, hvor den gennemsnitlig laveste værdi ligger på 2°. Ifølge vejrudsigten er August den mest regnfulde måned Tokyo i de kommende seks måneder.

Lejligheder og Ferielejligheder i Tokyo

Tokyo er den fantastiske og sprudlende japanske hovedstad der er masser at tilbyde sine turister. Byen er hjemsted til det overdådige Kejserens Palads og med sine over 13 millioner indbyggere strækker Tokyo sig så langt øjet rækker. Tokyo blev i 2009 kåret som verdens tredje bedste by at bo i og har en meget høj levestandard. Tokyo er en meget internationalt orienteret by, og indbyggerne er meget indbydende og åbne for turister fra hele verden. Med en ferielejlighed eller privat værelse fra HomeToGo kan du komme helt tæt på disse mennesker og opleve byen som en rigtig indbygger, der uden tvivl ville være en oplevelse for livet!

Ting du nok ikke vidste om Tokyo

Mere end 13 millioner mennesker bor i selve Tokyo, men inklusiv forstader bor der op mod 35 millioner!Råt hestekød er en populær spise i Tokyo.Tsukiji Fiskemarkedet er verdens største fiskemarked.Der er mere end 88.000 restauranter i Tokyo!Tokyo betyder 'Østlige Hovedstad' på Japansk.

Ting at se I tokyo

Tokyo er en enormt stor by der kan virke overvældende for turister ved første øjekast. Der er mange populære underholdnings områder og distrikter i Tokyo hvor man kan spise, spille spil, gå i biografen eller få sig en drink. Roppongi er et af de største og mest populære af disse områder både blandt lokale og turister. Man finder ligeså adskillige andre underholdnings muligheder, heriblandt shopping og andre butikker, og Shibuya distriktet. Her i Shibuya finder man den verdenskendte Shibuya Fodgængerovergang - en velkendt fodgængerområde i stil med Times Square og Piccadilly Circus, der har været vært til mange filmscener. Hvis man ønsker at opleve den mere traditionelle japanske kultur har Tokyo adskillige smukke attraktioner at byde på. Senso-ji Templet er det store buddistiske tempel i Asakusa distriktet. Templet er et af de største og mest farverige i verden, og en stor oplevelse så snart man kommer indenfor området mure. Der er en shoppinggade ved navn Nakamise hvor man kan købe traditionelle japanske ting som vifter, og en fem etager høj pagode i centrum af området, med Asakusa helligdommen ved siden af. Templet er vært for forskellige begivenheder, hvoraf den største er Sanja Matsuri, fejrer selve helligdommen. Om man interesserer sig for japansk kultur eller ej er et besøg til Senso-ji templet noget ingen burde være foruden! En besøg til Kejserens Palads er ligeså stærkt anbefalet. Dette er det primære hjem for den japanske kejser, og har et stort og smukt parkområde. Selve paladset og den tilhørende park ligger i Chiyoda distriktet tæt ved hovedbanegården. Det er et godt sted at slappe af og opleve det yderst smukke palads.

En anden god måde at undslippe den hektiske atmosfære i byen er ved at besøge en af de mange andre parker i byen. Ueno Parken er er godt sted at slappe af, og man kan deltage i det mange aktiviteter der foregår her. Shiba parken er kendt for sit berømte Tokyo Tower, hvis arkitektur er inspireret af Eiffeltårnet. Tårnet blev opført i de sene 1950ere men Japan stadig kom sig efter Anden Verdenskrig, og det er muligt at komme op i toppen og nyde den smukke udsigt over Tokyo. På en klar dag er det endda muligt at se Fuji, Japans højeste bjerg!

Mad i Tokyo

Den eneste der er en smule besværligt hvad angår mad og Tokyo, er at bestemme hvad man ville have! De fleste japanske restauranter specialiserer sig i et bestemt køkken, så tag tiden til at finde noget du kunne tænke dig. Japansk mad er utroligt sundt og friskt, og man bliver overrasket over hvor sundt et land kan være. Hvis man ønsker at spise på budget er den bedste mulighed ramen (nudler). Man finder ramen overalt i byen, og husk at slubre når du spiser det - det er høfligt! Man kan også finde Izakaya steder i byen. Disse restaurant/barer serverer mindre retter der kan nydes over en øl eller sake. Hvis man ville prøve noget af byens bedste og mest friske sushi skal man besøge Tsukiji fiskemarkedet. Der er generelt ikke mange turister på dette market og man skal komme tidligt på dagen for at få den bedste sushi.

Transport til og fra Tokyo

Tokyo lufthavn, kendt som Narita International Airport er én af Tokyos to primære lufthavne - den anden hedder Haneda Airport. At komme fra Narita Airport ind til Tokyo tager et sted mellem 50 minutter og to timer, alt efter transportmiddel. Fra Haneda kan man tage toge der kører hver 10. minut, og turen til centrum tager 30 minutter. Den offentlige transport i Tokyo er utroligt velbenyttet og specielt toge kan være proppet med passagerer. Man kan fra tid til anden se hvordan togstation personalet desperat forsøger at lukke togenes døre ved at mase folk ind - det er ihvertfald ikke ideelt hvis man lider af klaustrofobi! Udover denne lille petitesse (specielt slemt omkring 'rush hour') er Tokyos transportsystem et af verdens førende, og serdeles udbredt i byen. Vær opmærksom på at metroen lukker klokken 01:00 præcist, så hvorend toget holder skal man stå af, der kan lede til man strander forskellige steder i byen. Tokyo er en enormt stor by, så det kan tage længere tid end man forventer at komme rundt.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Tokyo Novasol Ferielejeboliger Tokyo Feriepartner Ferielejeboliger Tokyo TripAdvisor Ferielejeboliger Tokyo DanCenter Ferielejeboliger Tokyo Cofman.com Ferielejeboliger Tokyo HomeAway Ferielejeboliger Tokyo SOL OG STRAND Ferielejeboliger Tokyo Interhome Ferielejeboliger Tokyo e-domizil Ferielejeboliger Tokyo Belvilla Ferielejeboliger Tokyo Holiday Home Ferielejeboliger Tokyo 9flats.com Ferielejeboliger Tokyo Inter Chalet Ferielejeboliger Tokyo Only-apartments Ferielejeboliger Tokyo Migoa Ferielejeboliger Tokyo

Bedste Tokyo nabolag