Feriehuse og ferielejligheder i Seoul

Sammenlign 6.424 tilgængelige boliger, fundet hos 21 udbydere
Seoul
Spar op til 22%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Seoul

-18%
fx 24.11 - 1.12
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Yeonhui-ro, Donggyo-dong, Seoul
fra 441 kr 540 kr
9flats.com
Vis tilbud
-22%
fx 24.11 - 1.12
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Sajik-ro 8-gil, Sajik-dong, Seoul
fra 869 kr 1.113 kr
9flats.com
5,0
Vis tilbud
-22%
fx 1.12 - 8.12
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Sajik-ro 8-gil, Sajik-dong, Seoul
fra 869 kr 1.113 kr
9flats.com
5,0
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Seoul

Lej feriehuse og lejligheder i Seoul: fra 112 kr per overnatning

Privat værelse ∙ 2 gæster
Seoul, Sydkorea
fra 224 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Gangnam-daero, Seocho-gu, Seoul
fra 444 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Gangnam-daero 94-gil, Yeoksam 1(il)-dong, Seoul
fra 483 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Eunpyeong-ro, Eunpyeong-gu, Seoul
fra 310 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Sangdo-ro 41ga-gil, Dongjak-gu, Seoul
fra 202 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Changgyeonggung-ro, Jongno-gu, Seoul
fra 1.095 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Baekjegobun-ro 48-gil, Songpa-gu, Seoul
fra 312 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Maeheon-ro 10-gil, Yangjae 2(i)-dong, Seoul
fra 391 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Changjeon-ro 2-gil, Sinsu-dong, Seoul
fra 322 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Seoul, Sydkorea
fra 593 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Bogwang-ro 48-gil, Itaewon-dong, Seoul
fra 97 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Daehak-ro 2-gil, Jongno 5(o).6(yuk)ga-dong, Seoul
fra 263 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Kæledyrsvenlige feriehuse og lejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Teheran-ro 87-gil, Samseong 1(il)-dong, Seoul
fra 1.675 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 2 gæster
Wausan-ro 29ga-gil, Seogyo-dong, Seoul
fra 58 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 2 gæster
Supyo-ro 20-gil, Jongno 1(il).2(i).3(sam).4(sa), Seoul
fra 59 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 1 soveværelse
Hangang-daero 71-gil, Garwol-dong, Seoul
fra 496 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Pejs
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 4 soveværelser
Mokdong-ro 25-gil, Sinjeong 4(sa)-dong, Seoul
fra 1.460 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 3 gæster
Eoulmadang-ro, Mapo-gu, Seoul
fra 293 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Seoul

 • Internet (6.085)
 • Rygning ikke tilladt (5.438)
 • Klimaanlæg (4.944)
 • Køkken (4.514)
 • TV (4.405)
 • Vaskemaskine (3.845)
 • Parkeringsplads (2.286)
 • Mikroovn (2.084)
 • Terrasse/altan (1.570)
 • Have (1.098)
 • Kæledyr ikke tilladt (993)
 • Grill (704)

Pris- og tilgængelighedsindeks Seoul

Information om priser på ferieboliger i Seoul

Denne graf viser de gennemsnitlige priser på ferieboliger Seoul. Ifølge vores graf er December den dyreste tid at rejse i. I Oktober falder priserne til en gennemsnitspris på 396 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Seoul

Tjek vores tilgængelighedsgraf for at se om ferieboligerne Seoul er optaget. Mange mennesker rejser i Maj, hvilket gør at 84% af ferieboligerne er optaget. I Januar er det lavsæson og kun 8% af feriehuse og ferieboliger er udlejet.

Vejret og klimatabel Seoul


-7°

-4°
12°
18°
24°
14°
28°
20°
29°
23°
30°
24°
25°
18°
20°
10°
12°

-5°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Se vejrudsigten for dit rejsemål. August er gennemsnitlig den varmeste måned. I modsætning hertil er Januar den koldeste måned Seoul med gennemsnitlige temperaturer på -7°. I August kan det regne op til 15, hvorimod det i Oktober kun regner 4.

Lejligheder og Ferielejligheder i Seoul

Seoul er den smukke og historiske hovedstad i Sydkorea. Der er mange grunde til at besøge denne unikke og anderledes by, og man bliver hurtigt grebet af den eksotiske stemning byen har over sig. Han Floden opdeler byen i fire dele, der er gode til at få overblik over hvad byen har at byde på. Den nordlige del af byen er hvor størstedelen af turist attraktionerne ligger, og der er mange gode eksempler på traditionel Koreansk arkitektur at finde her. Syd for floden ligger adskillige trendy områder med masser af populære barer og butikker. Syd Koreanerne er et meget venligt og imødekommende folkefærd, og skal man besøge hovedstaden er det nærmest et must at opholde sig hos en af de fantastisk gæstfrie familier i byen - og med en ferielejlighed fra HomeToGo kan du netop dette på din næste storbyferie!

Ting du nok ikke vidste om Seoul

Seoul er omgivet af bjerge - det højeste er over 800 meter!Ifølge OECD er Seoul den tættest befolket by i verden med over 10 millioner indbyggere!Hver stat i Sydkorea har sin egen dialekt undtagen Seoul selv, der taler det mest standard koreansk.Tallet '4' anses som værende et meget uheldigt tal - mange bygninger i Seoul har ikke nogen 4. sal!

Ting at se i Seoul

Vi foreslår man som besøgende fokuserer på den nordlige del af byen, hvor man finder både interessante turist attraktioner og traditionel Koreansk arkitektur. Gyeongbokgung Paladset er et af Seouls vigtigste landemærker og skal uden tvivl opleves! Det er det største af byens traditionelle paladser og blev bygget i det 14. århundrede. Det er utroligt stort og en ren fornøjelse af bevæge sig rundt i. Vær på udkig efter samlingen af antikke lerkar, der oprindeligt blev benyttet til opbevaring af chili pasta og fermenteret soya bønner. Ikke langt fra paladset ligger det lille bytorv Gwanghwamun. Herfra kan man nyde en smuk udsigt over byen og det ligger kun en kort gåtur fra byens rådhus, der er et godt eksempel på fantastisk, moderne arkitektur. Nord for Gyeongbokgung paladset finder man det smukke distrikt Buk-chon, hvor man finder mange af det smukke 'Hanok' huse - traditionelle designet huse. Området er blevet en populær turist attraktion over de seneste år, men hvis man besøger området tidligt om morgenen kan man have de fredfyldte gader for sig selv. Hvis man fortsætter op ad bakken gennem distriktet kan man herfra nyde en fantastisk udsigt over byen.

Besøg ligeså det gamle Insadong, og gå en tur langs vejen Insa. Det er en meget traditionel koreansk gade, og giver en idé om hvordan byen plejede at se ud, og gaden byder på mange hyggelige gallerier og autentiske restauranter langs denne smukke rute. Seochun er endnu et flot område fuld af traditionelle koreanske huse, butikker, barer og restauranter. Syd for Han floden finder man de mere hippe og populære populære distrikter som det nu verdenskendte Gangnam, området omkring Hongik Universitetet, Itaewon og Garosu-gil. Her finder du en stor samling af trendy caféer, barer, restauranter og små butikker. Banpo Bridge, der ligger nær Gangnam, er et besøg værd i de sene aftentimer - hver aften skyder over 10.000 LED dyser vand ud fra broen i et fantastisk show!

Der er mange smukke steder at se langs Han floden. Man kan finde mange parker og broer, og hvert område giver sit eget unikke syn på floden. Der er også mange festivaller der afholdes i disse parker, der alle tilbyder et pusterum fra storbyens travlhed. Hvis du ville prøve at komme endnu længere væk fra storbyen kan du bestige Nam Bjerget, der ligger nord for byen.

Mad og drikke i Seoul

Når det kommer til lækker og sund man er der få lande i verden der kan slå Sydkorea. Siden gammel tid har krydret, stærk, syltet og generelt fantastisk mad været specialiteterne på de mange restauranter i byen. Hvis du ville have dumplings med kød eller tofu, kimchi eller andre delikatesser er Seoul i den grad et godt sted at starte. Her er nogle af vores favorit retter fra de koreanske køkken:Bulgogi - Grillet, marineret stykker kød serveret med diverse grøntsager. I en meningsmåling fra CNN, var denne ret den 23. bedste ret i verden!Bibimbap - En af Sydkoreas signatur retter, Bibimbap betyder 'blandet ris'. Retten serveres i en skål med ris, sauteret og krydret grøntsager og oftest et råt æg eller kød. Ingredienserne blandes før retten spises - det var Michael Jacksons yndlings ret!Kimchi - Denne traditionelle koreanske ret laves af krydret grøntsager. Traditionelt bliver grøntsagerne fermenteret i adskillige måneder i krukker. Der eksisterer mange variationer af retten, men normalt laves den på kål, radiser eller agurker. Kimchi bruges også som grundlag for mange andre koreanske retter.Galbi - Okse- eller svinekøds ribben marineret i koreansk sojasauce. Retten serveres oftest på specielle Galbi restauranter, hvor køddet tilberedes ved gæsternes borde!

Transport til og fra Seoul

Seouls lufthavn, Incheon International Airport, er blandt verdens travleste i verden. Lufthavnen ligger næsten 50 kilometer vest for Seoul og både bus og metro forbinder den med byens centrum. Vi anbefaler du tager den såkaldte Airport Express Metro Line der tager dig til centrum på halvanden time. Den offentlige transport rundt i Seoul er både sikker og pålidelig. Metroen er den bedste måde at komme rundt på, og har stop ved alle de populære attraktioner. Busserne og deres ruter er gode, men kan være besværlige at tyde. Hvis du ønsker at rejse uden for Seoul, foreslår vi et besøg til Suwon og dets kendte festning, Hwaseong Fortress, eller Incheon der ligger langs havet. Begge destinationer ligger en times transport fra Seoul.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Seoul Novasol Ferielejeboliger Seoul Feriepartner Ferielejeboliger Seoul TripAdvisor Ferielejeboliger Seoul DanCenter Ferielejeboliger Seoul Cofman.com Ferielejeboliger Seoul HomeAway Ferielejeboliger Seoul SOL OG STRAND Ferielejeboliger Seoul Interhome Ferielejeboliger Seoul e-domizil Ferielejeboliger Seoul Belvilla Ferielejeboliger Seoul Holiday Home Ferielejeboliger Seoul 9flats.com Ferielejeboliger Seoul Inter Chalet Ferielejeboliger Seoul Only-apartments Ferielejeboliger Seoul Migoa Ferielejeboliger Seoul

Lignende destinationer

Bedste Seoul nabolag