Schweiz Ferieboliger

Sammenlign 87.409 tilgængelige boliger, fundet hos 52 udbydere
Schweiz
Når som helst
2 gæster
Spar op til 31%

Det bedste udvalg af ferieboliger Schweiz

-31%
f.eks. 30.03 - 6.04
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Nendaz, Conthey, Schweiz
fra 247 kr 356 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud
-16%
f.eks. 23.11 - 30.11
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Nendaz, Conthey, Schweiz
fra 282 kr 336 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud
-16%
f.eks. 27.04 - 4.05
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Vex, Hérens, Schweiz
fra 331 kr 395 kr
HomeAway
4,3
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Schweiz

Lej feriehuse og ferielejligheder Schweiz: fra 242 kr per overnatning

Ualmindelig ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Saint Stephan, Obersimmental District, Schweiz
fra 205 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Nendaz, Conthey, Schweiz
fra 240 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Nendaz, Conthey, Schweiz
fra 247 kr
Airbnb
4,4
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster
Nendaz, Conthey, Schweiz
fra 494 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Adliswil, Horgen District, Schweiz
fra 254 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Laax, Surselva District, Schweiz
fra 206 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Maur, Uster District, Schweiz
fra 236 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Lens, Sierre, Schweiz
fra 344 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Ejerlejlighed ∙ 4 gæster
Ayent, Hérens, Schweiz
fra 256 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Ringgenberg, Interlaken District, Schweiz
fra 437 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 1 soveværelse
Alt Saint Johann, Toggenburg, Schweiz
fra 461 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Grindelwald, Interlaken District, Schweiz
fra 243 kr
Cofman.com
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Villeneuve, Aigle District, Schweiz
fra 419 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Flühli, Entlebuch District, Schweiz
fra 729 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Rüschegg, Schwarzenburg District, Schweiz
fra 555 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Ayent, Hérens, Schweiz
fra 231 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Altdorf, Uri, Schweiz
fra 474 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Pejs
Alpehytte ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Hauptwil-Gottshaus, Bischofszell District, Schweiz
fra 585 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Schweiz

 • Køkken (72.288)
 • Internet (71.178)
 • TV (63.199)
 • Vaskemaskine (49.780)
 • Rygning ikke tilladt (38.292)
 • Opvaskemaskine (35.538)
 • Parkeringsplads (29.892)
 • Terrasse/altan (28.821)
 • Kæledyr tilladt (24.551)
 • Mikroovn (20.362)
 • Have (19.781)
 • Pejs (18.378)

Pris- og tilgængelighedsindeks Schweiz

Information om priser på ferieboliger i Schweiz

Grafen viser de gennemsnitlige priser for de kommende seks måneder Schweiz. Priserne når deres højdepunkt i Februar og stiger til gennemsnitlig 1.351 kr per overnatning. November er den tid i de næste seks måneder, hvor priserne er overkommelige.

Information om tilgængelige ferieboliger i Schweiz

Denne graf viser en oversigt over ferieboliger som ikke er tilgængelige Schweiz. Det kan være vanskeligt at finde en bolig Schweiz i December, da det er måneden med de fleste bookinger. I Marts er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 23%.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Schweiz

Det skønne Schweiz har cirka 8 millioner indbyggere og ligger i det centrale Europa. Landet har aldrig udnævnt en decideret hovedstad, men uofficielt er det Bern. Landet har en lang og rig historie der primært omhandler landets neutralitet, der blev internationalt anerkendt i år 1815, af de større stater i Europa. Både tysk, italiensk og fransk er officielle sprog i Schweiz, hvoraf tysk er største og tales af cirka to tredjedele af landets indbyggere. Schweiz er kendetegnet ved sine umådeligt smukke natur og bjerge, alperne, samt dets mange floder og søer. Landet tiltrækker millioner af turister hvert år, der kommer hertil for at nyde naturen, de fantastisk skiforhold og smukke byer som Genève og Zürich. Der er mange overnatningsmuligheder i et land som dette. Begge disse byer tilbyder flotte ferielejligheder til en ferie i Schweiz, men også feriehuse i den frie natur overalt i landet. HomeToGo kan i dag tilbyde en bredt udvalg af ferieboliger og sommerhuse i Schweiz til enhver smag og budget - læs videre om nogle af de mange ting du kan opleve i dette dejlige land og find det ferie, der passer netop dig!

Ting du nok ikke vidste om Schweiz

Schweizergarden var oprindeligt lejesoldater fra Schweiz, men kendes bedst i dag som vagterne i Vatikanstaten.Schweiz scorer altid højt, når det kommer til placeringer i undersøgelser vedrørende livskvaliteten i et land!Der er bjerge I Schweiz der er over 3000 meter høje - og der er cirka 200 bjerge i alt!I 2012 blev der produceret mere end 170.000 tons chokolade i Schweiz.Den verdenskendte tennisspiller Roger Federer blev født i Schweiz.

Byer i Schweiz

Schweiz har længe været kendt som et land der appellere til alle, fra almene turister der kommer hertil for at nyde landets skønhed, til nogle af verdens ultimativt rigeste mennesker. Selvom landet som nævnt ikke officielt har en hovedstad, anses Bern oftest som værende stedfortræder. En besøg i det centrale Bern er en oplevelse ingen bør være foruden, og hele området er ydermere optaget på UNESCO's Verdensarvsliste! Byen er yderst smuk og er konstrueret omkring Aare floden, og minder mest af alt om en stor landsby med smukke bygninger og ferielejligheder - perfekte til en hyggelig ferie i Schweiz. Zürich er en anden større by i Schweiz, der fungerer som et større finansielt knudepunkt i verden. Byen er dog meget mere end blot banker - de kulturelt interesseret kan blandt andet besøge Sankt Peter og Grossmünster kirkerne, der begge står som velkendte varetegn af byen. Man kan også besøge det Schweiziske Nationalmuseum, der fortæller mere om landets historiske baggrund. Her kan man kunstværker fra tidens løb og andre udstillinger, der giver et dybt indblik i hvordan denne rige og tit politisk neutrale nation blev til. Til dem der ønsker at shoppe kan man gå en tur langs Bahnhofstrasse, der er byens centrale butiksgade. Gaden anses som værende en af Europas flotteste gader - en tur her er noget man ikke bør gå glip af.

Genève er en anden større by i landet med dejlige ferielejligheder og andre ferieboliger, bedst kendt for sin beliggenhed nær den smukke Genevesøen, der ligger på grænsen mellem Schweiz og Frankrig. Besøg eksempelvis det smukke springvang i Genève, Jet d'Eau, der er blandt verdens mest markante spring og tit ses i film og TV optaget i og omkring byen. Det flotte Sankt Pierre Katedral er bestemt også et besøg værd, kendt for sin imponerende størrelse. Det er muligt at komme op i katedralens tårn, hvorfra man har en fantastisk panorama udsigt over området.

Naturen i Schweiz

Landskabet i Schweiz er kendetegnet ved de mange bjerge, der kommer af både jurabjergene i nord og alperne i resten af landet. Omkring 60 procent af landet er bjerglandskab i rig variation med floder og søer, der giver det et rigt naturliv. Der er mange skiresorter i Schweiz der tiltrækker masser af besøgende hvert år fra hele verden, blandt andet 4 Vallèes og i særdeleshed Saas-Fee, hvor man finder et bredt udvalg af skihytter og andre ferieboliger. De mange større søer tiltrækker ligledes et væld af turister, der ønsker at opleve deres skønhed fra et af de mange feriehuse man finder i områderne omkring dem. Luzern-søen og den dejlige by af samme navn Luzern, er også et område med masser af mindre, idylliske landsbyer og dejlige muligheder for overnatning, der gør søen til en af de mest besøgte i Europa. Schweiz er et utroligt alsidigt klima, der bevæger sig fra nært polarklima oppe i bjergene til middelhavsklima i den sydlige del af landet.

Transport til og fra Schweiz

Landets uden tvivl største internationale lufthavn er Zürich Airport, der ligger cirka 13 kilometer nord for byen. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthaven og turen tager under to timer. Herfra er det muligt at tage toge til andre destinationer i landet. Man kan også komme til Schweiz med nattoget, der kører fra København til byen Basel ved grænsen til Tyskland. Den offentlige transport i landet, hvor end man befinder sig, er velkendt for at være af høj kvalitet og punktlig. En anden måde at rejse rundt i Schweiz er med bil - man kan enten køre til landet eller leje i lufthavnen. Dette giver en god mulighed til selv at opleve den fantastiske natur i landet på egen hånd, samt lettere at kunne komme til sin feriebolig hvis man bør i en af de mindre byer på sin ferie i Schweiz.

Vi sammenligner mere end 600 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Schweiz Novasol Ferielejeboliger Schweiz Feriepartner Ferielejeboliger Schweiz Airbnb Ferielejeboliger Schweiz TripAdvisor Ferielejeboliger Schweiz DanCenter Ferielejeboliger Schweiz Cofman.com Ferielejeboliger Schweiz HomeAway Ferielejeboliger Schweiz SOL OG STRAND Ferielejeboliger Schweiz Interhome Ferielejeboliger Schweiz e-domizil Ferielejeboliger Schweiz Belvilla Ferielejeboliger Schweiz Holiday Home Ferielejeboliger Schweiz 9flats.com Ferielejeboliger Schweiz Inter Chalet Ferielejeboliger Schweiz Only-apartments Ferielejeboliger Schweiz Migoa Ferielejeboliger Schweiz

Populære områder Schweiz

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud