Feriehuse og ferielejligheder i Ringsted

Sammenlign 12 tilgængelige boliger, fundet hos 17 udbydere
Ringsted

Populære faciliteter for ferieboliger Ringsted

 • Internet (12)
 • Rygning ikke tilladt (11)
 • Parkeringsplads (10)
 • Terrasse/altan (8)
 • TV (8)
 • Køkken (8)
 • Kæledyr tilladt (7)
 • Have (7)
 • Vaskemaskine (5)
 • Pool (4)
 • Opvaskemaskine (4)
 • Pejs (2)

Vejret og klimatabel Ringsted
11°
16°
19°
10°
22°
12°
22°
12°
18°
11°
13°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Denne graf viser den årlige vejrudsigt . Over et tidsrum på seks måneder er den højeste gennemsnitstemperatur i Juli: 22°. Januar er årets koldeste måned, hvor den gennemsnitlig laveste værdi ligger på 0°. I December kan det regne op til 22, hvorimod det i Marts kun regner 16.

Oplev Midtsjællands natur og kultur med et feriehus i Ringsted

Ringsted ligger på Midtsjælland som perlen i den midtsjællandske østers, hvorfra afstanden til København er 60 kilometer og større byer som Roskilde, Næstved, Køge og Holbæk ligger i en radius af cirka 30 kilometer. Af interessante bygningsværker finder man Danmarks første murstenskirke, Sankt Bendts Kirke, der kan dateres helt tilbage til 1170.

Af nutidige bygninger finder man Ringsted Kongrescenter, der tilbyder et varieret udbud af kultur- og musikoplevelser. Shoppelysten kan få frit løb i Ringsted Outlet, hvor mange af de store brands tilbyder mærkevarer til reducerede outletpriser.

Med en feriebolig i Ringsted er I tæt på unikke naturoplevelser i de midtsjællandske skove og søområder samtidig med, at byen er centralt placeret for små ture og afstikkere til København og de mindre sjællandske byer. Med en ferielejlighed er der desuden en oplagt frihed i, at I både kan lave mad i ferieboligen og samtidig nyde byens restauranter, der både byder på udenlandsk og dansk mad til hele familien.

Vis alle 12 boliger
Kunst og kultur

Gå i kongernes fodspor i Sankt Bendts Kirke

Tag fra ferieboligen til et spændende besøg i Sankt Bendts Kirke i centrum af Ringsted. Kirken stammer helt tilbage fra Middelalderen og er fra 1170. Hvor Roskilde Domkirke har flest kongegrave, kommer Sankt Bendts Kirke ind på andenpladsen over flest kongegrave i Danmark. Den er desuden Danmarks første murstenskirke og en af Nordeuropas første teglstensbygninger, og den emmer af historisk ånd med sit smukke ydre og interiør. På udvalgte dage kan man også gå op i kirkens tårn og opleve udsigten ud over Ringsted by.

Familieaktiviteter

Udforsk de midtsjællandske skove med Sjællands næsthøjeste punkt og en tur i veteranbus

Ønsker I en naturskøn og kulturhistorisk oplevelse for hele familien, kan I med fordel køre fra Ringsted til Skjoldenæsholm, der ligger i Jystrup mellem Ringsted og Roskilde. Her finder I både Sporvejsmuseet og Gyldenløveshøj.

Sporvejsmuseet er for børn og kulturhistorisk interesserede sjæle, der har lyst til at opleve datidens bæredygtige transportmiddel sporvognen. Det er desuden muligt at komme ud og køre i en veteranbus, der kører en smuk rute omkring Valsølille Sø.

Gå også igennem den smukke skov i Bidstrupskovene til Gyldenløveshøj, der er Sjællands næsthøjeste punkt. Gyldenløveshøj blev anlagt i slutningen af 1600-tallet af Ulrik Gyldenløve, der ejede det nærliggende Skjoldenæsholm. I kan derefter bestige minibjerget til fods via en trappe og opleve højens mindesten for frihedskæmperne under 2. Verdenskrig.

Lokale attraktioner

Shop til den store guldmedalje i Ringsted Outlet

Ønsker I at shoppe igennem og blive inspireret af den nyeste mode, ligger ferielejligheden tæt på Ringsted Outlet, der står klar med gode tilbud i alle sine butikker. Her tilbyder kendte brands indenfor boligindretning, tøj, sko, smykker og friluftsliv reducerede outletpriser til hele familien. Der ligger desuden flere restauranter i området, hvilket gør hele shoppeoplevelsen ekstra bekvem, når sult og tørst melder sig.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Ringsted Novasol Ferielejeboliger Ringsted Feriepartner Ferielejeboliger Ringsted TripAdvisor Ferielejeboliger Ringsted DanCenter Ferielejeboliger Ringsted Cofman.com Ferielejeboliger Ringsted HomeAway Ferielejeboliger Ringsted SOL OG STRAND Ferielejeboliger Ringsted Interhome Ferielejeboliger Ringsted Wimdu Ferielejeboliger Ringsted e-domizil Ferielejeboliger Ringsted Belvilla Ferielejeboliger Ringsted Holiday Home Ferielejeboliger Ringsted 9flats.com Ferielejeboliger Ringsted Inter Chalet Ferielejeboliger Ringsted only-apartments Ferielejeboliger Ringsted Migoa Ferielejeboliger Ringsted