Polen Ferieboliger

Sammenlign 128.916 tilgængelige boliger, fundet hos 54 udbydere
Polen
Spar op til 29%

Det bedste udvalg af ferieboliger Polen

-16%
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Chrosna, Gmina Liszki, Polen
fra 882 kr 1.053 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud
-29%
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Czarna Góra, Gmina Bukowina Tatrzańska, Polen
fra 251 kr 351 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud
-25%
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Karpacz, Jelenia Góra County, Polen
fra 451 kr 601 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Polen

Lej feriehuse og ferielejligheder Polen: fra 122 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Reda, Wejherowo County, Polen
fra 94 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Nakło nad Notecią, Gmina Nakło nad Notecią, Polen
fra 190 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Feriehus ∙ 5 gæster
Wrzosowo, Gmina Kamień Pomorski, Polen
fra 277 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Stare Podgórze, Podgórze, Polen
fra 122 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Ladek-Zdroj, Gmina Lądek-Zdrój, Polen
fra 295 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Jasionowo, Gmina Szypliszki, Polen
fra 246 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Dubeninki, Gmina Dubeninki, Polen
fra 137 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Dąbie, Grzegórzki, Polen
fra 77 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Grzegórzki Wschód, Grzegórzki, Polen
fra 128 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Zełwągi, Mrągowo County, Polen
fra 182 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster
Młodych, Białystok, Polen
fra 410 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Bondegård ∙ 3 gæster
Grywałd, Gmina Krościenko nad Dunajcem, Polen
fra 173 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Bondegård ∙ 2 gæster
Giławy, Gmina Purda, Polen
fra 174 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 6 gæster
Szczyrk, Bielsko County, Polen
fra 450 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 3 gæster
Powroźnik, Gmina Muszyna, Polen
fra 260 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse eller feriehytter med fiskeområder i nærheden

Lystfiskeri
Villa ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Falsztyn, Gmina Łapsze Niżne, Polen
fra 122 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Lystfiskeri
Bondegård ∙ 4 gæster
Gmina Lubichowo, Starogard County, Polen
fra 293 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 3 gæster
Polańczyk, Gmina Solina, Polen
fra 238 kr
Booking.com
4,8
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Polen

 • Køkken (113.265)
 • Internet (108.253)
 • TV (101.479)
 • Rygning ikke tilladt (73.983)
 • Parkeringsplads (70.553)
 • Vaskemaskine (56.614)
 • Terrasse/altan (50.989)
 • Kæledyr tilladt (46.962)
 • Have (39.694)
 • Mikroovn (36.875)
 • Grill (32.894)
 • Opvaskemaskine (28.691)

Pris- og tilgængelighedsindeks Polen

Information om priser på ferieboliger i Polen

Denne graf viser de gennemsnitlige priser på ferieboliger Polen. Priserne i Juli stiger op til 725 kr per nat, hvilket er den højeste gennemsnitspris i de kommende seks måneder. I Januar falder priserne til en gennemsnitspris på 523 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Polen

Tjek vores tilgængelighedsgraf for at se om ferieboligerne Polen er optaget. Det kan være vanskeligt at finde en bolig Polen i Januar, da det er måneden med de fleste bookinger. I modsætning er der færrest bookinger Polen i Juni.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Polen

Øst for Tyskland ligger det charmerende Polen. Landet ligger ud til Østersøen og har hovedstaden Warszawa, der ligeledes er landets største by. Polen har gennemgået en rivende udvikling op gennem det sene 20. århundrede til i dag at byde velkommen til et væld af turister, der ønsker at udforske dette alsidige land. Man finder alt fra det moderne centrale Warszawa med flotte ferielejligheder og en ægte følelse af storbyferie, til ædle monumenter og skønne, historiske byer og landsbyer. Specielt efter europamesterskabet i Polen i 2012, har landet for alvor udviklet sig og mange spændende seværdigheder venter på at blive udforsket! Overalt i Polen kan man finde ferieboliger og sommerhuse til enhver smag og budget. Læs videre her om nogle af de mange ting, du kan se og opleve i det fantastiske Polen!

Ting du nok ikke vidste om Polen

Warszawa blev officielt hovedstad af Polen i 1596 - før var det Krakow.Polen er det land i Europa, hvor folk gifter sig tidligst.Astronom Nicolaus Kopernikus, der var den første til at indikere himmellegemer ikke drejer om jorden, stammede fra Polen.Pizza serveret i Polen er som oftest uden tomatsovs - det putter man selv på.De polske unge er højtuddannet - hele 90 procent gennemfører en gymnasial uddannelse!

Ting at se og opleve i Polen

Selvom Warszawa er hovedstad i Polen, er den langt fra den ældste by i landet. Warszawa led stor skade under anden verdenskrig, men bare rolig - der er stadig masser af historie at se og opleve her og byen er en af de smukkeste i hele Polen, med charmerende ferieboliger og ferielejligheder at vælge imellem! Begynd dit besøg i den gamle bydel omkring Rynek Starego Miasta, det store marked og et centralt punkt i byen. Her finder man også det historiske museum, hvor man kan lære mere om den katastrofale historie landet har været udsat for. Et smukt palads der er godt bevaret er Wilanów paladset, der ligger i samme distrikt og bestemt et besøg værd! Herfra kan man bevæge sig ind mod byen og se en lang række seværdigheder på vejen. Glem ej at gå en tur langs Krakowskie Przedmiescie, der er en af de mest prestigefyldte gader i Polen. En anden velkendt by er Krakow, den tidligere hovedstand i Polen, der i dag er en pulsende storby med masser at tilbyde sine besøgende og en bred vifte af ferieboliger. I modsætning til Warszawa gik Krakow stort setfri af krigens ødelæggelse og har dermed mange ældre, flotte byggerier man kan se. Besøg eksempelvis nationalmuseet der blev opført i år 1879, eller måske den smukke teaterbygning Teatr im. Juliusza Slowackiego - forestillingerne her kan let hamle op med verdensberømte operahuse i byer som Paris og Prag!

En af de uden tvivl mest imponerende og intense oplevelser der er at få i hele Polen, er et besøg til byen Auschwitz, for de berygtede koncentrationslejre fra anden verdenskrig ligger. I dag kan man få guidede rundvisninger rundt i lejrene, der både er et brudstykke af et mørkt kapitel i verdenshistorien, men samtidig en intens oplevelse der efterlader et usammenligenligt indtryk hos enhver.

Mad og drikke i Polen

Polen er et land med en rig historie, der i tidens løb er blevet påvirket af de omkringliggende nationer. Dette afspejles i det polske køkken og dets smukke, rige retter. Ønsker man ikke selv at stå for madlavningen i sin feriebolig, kan man vel besøge et af de utallige spisesteder der er at finde overalt i Polen. Røget kød og suppe spiller specielt en stor rolle - prøv eksempelvis Golabki, kålroulader med kød og ris, serveret med tomat sauce. Også Pierogi er et must, der består af dumplinger fyldt med kartoffel eller kød. Skulle man have lyst til suppe, skal Grzybowa helt sikkert prøves - polsk svampe suppe. Endnu bedre kendt er den traditionelle polske drik, vodka. Ren vodka med urter er en populær drik til maden og nydes bedst, når den er kold direkte ud af fryseren. Landet har også adskillige gode øl, heriblandt Lech og Warka.

Transport til og fra Polen

Både Krakow og Warszawa har store, internationale lufthavne. Landets største lufthavn, Warsaw Chopin Airport, ligger små 10 kilometer syd for byen. Byen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, og turen tager cirka halvanden time. Herfra kan man let komme til andre store polske byer, både med bus og tog. Billetterne sælges på stationerne hvor personalet som oftest kun taler polsk, så det er vigtigt at tydeligt angiver hvor man ville hen. Man kan også let køre direkte til Polen, eventuelt fra Rostock i Tyskland, efter man har taget færgen over fra Gedser. Man kan også leje sin egen bil i lufthavnen, der giver friheden til selv at udforske dette spændende land, væk fra din egen feriebolig.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Polen Novasol Ferielejeboliger Polen Feriepartner Ferielejeboliger Polen TripAdvisor Ferielejeboliger Polen DanCenter Ferielejeboliger Polen Cofman.com Ferielejeboliger Polen HomeAway Ferielejeboliger Polen SOL OG STRAND Ferielejeboliger Polen Interhome Ferielejeboliger Polen e-domizil Ferielejeboliger Polen Belvilla Ferielejeboliger Polen Holiday Home Ferielejeboliger Polen 9flats.com Ferielejeboliger Polen Inter Chalet Ferielejeboliger Polen Only-apartments Ferielejeboliger Polen Migoa Ferielejeboliger Polen

Populære områder Polen

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud