Feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse – HomeToGo
Start søgning
 base64Hash

Om os

Find din perfekte feriebolig hurtigere end nogensinde

Alle ferielejligheder og feriehuse på én gang.

HomeToGo er verdens største søgemaskine for ferieboliger. Vi har samlet de bedste og mest kendte udbydere af ferieboliger til dig. Uanset om du skal på familieferie, tur med vennerne eller romantisk rejse for to, så finder HomeToGo den perfekte feriebolig til enhver lejlighed.

HomeToGo tilbyder de bedste indkvarteringer til ferier på ét websted og giver dig mulighed for at finde millioner af tilbud fra tusinder af partnere i hele verden – eller endda i dit eget nabolag. Glem alt om irriterende og tidskrævende søgninger på dusinvis af hjemmesider på internettet. Hos HomeToGo finder du gratis og ukompliceret drømmeboliger til den bedste pris.


Book nemt og hurtigt din drømmebolig

Ved du allerede hvor du skal hen?

Skriv dit ønskede rejsemål i søgefeltet og vi omdirigerer dig med det samme til de passende tilbud.

Har du stadigvæk ikke besluttet dig?

Vi har sammensat et overblik over de mest eftertragtede feriedestinationer over hele verden. Du kan desuden bruge vores talrige filtre til at tilpasse søgningen efter dine ferieboligønsker.

Har du fundet den perfekte feriebolig?

Vi omdirigerer dig direkte til vores partneres hjemmesider, hvor du kan gennemføre din ønskede booking.


Hjælp os med at blive endnu bedre! Vi vil gerne være dit førstevalg, når det handler om at finde ferieboliger. Har du forslag til forbedringer, inspiration, ideer eller kritik? Kontakt os og fortæl os om det her [email protected].

Vores metasøgemaskine giver dig mulighed for at gennemse tilbud hos 250 udbydere. 

Vi kan desværre ikke svare på detaljerede spørgsmål angående ferieboligerne og bookingen og beder dig venligst kontakte den ansvarlige partnerside.

image-tag