Feriehuse og ferielejligheder i Odense

Sammenlign 110 tilgængelige boliger, fundet hos 15 udbydere
Odense
Spar op til 49%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Odense

-49%
fx 27.10 - 3.11
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Odense SØ, Odense, Danmark
fra 518 kr 1.014 kr
Feriepartner
Vis tilbud
-49%
fx 5.01 - 12.01
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Odense SØ, Odense, Danmark
fra 561 kr 1.100 kr
Feriepartner
Vis tilbud
-27%
fx 14.12 - 21.12
Ferielejlighed ∙ 28 gæster ∙ 10 soveværelser
Odense NØ, Odense, Danmark
fra 2.912 kr 3.999 kr
Feriepartner
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Odense

Lej feriehuse og lejligheder i Odense: fra 378 kr per overnatning

Feriehus ∙ 3 gæster
Odense NØ, Odense, Danmark
fra 810 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Odense C, Odense, Danmark
fra 912 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Odense C, Odense, Danmark
fra 895 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Odense C, Odense, Danmark
fra 631 kr
Booking.com
4,9
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Odense S, Odense, Danmark
fra 659 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Bed & Breakfast ∙ 2 gæster
Odense C, Odense, Danmark
fra 540 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Bed & Breakfast ∙ 2 gæster
Odense C, Odense, Danmark
fra 585 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Bed & Breakfast ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Odense C, Odense, Danmark
fra 750 kr
Booking.com
4,8
Vis tilbud
Bed & Breakfast ∙ 2 gæster
Odense SØ, Odense, Danmark
fra 450 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Odense, Syddanmark, Danmark
fra 313 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Odense SØ, Odense, Danmark
fra 649 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Odense C, Odense, Danmark
fra 1.020 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Odense

 • Internet (62)
 • Rygning ikke tilladt (55)
 • TV (54)
 • Parkeringsplads (52)
 • Terrasse/altan (46)
 • Have (35)
 • Køkken (29)
 • Grill (27)
 • Vaskemaskine (24)
 • Mikroovn (23)
 • Kæledyr tilladt (15)
 • Kørestolsvenlig (10)

Vejret og klimatabel Odense
11°
16°
18°
10°
22°
12°
21°
12°
18°
10°
12°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Tjek vejrudsigten i vores graf for at finde den bedste måned for din ferie. Med gennemsnitlige temperaturer på 22° er Juli årets varmeste måned Odense. I modsætning hertil er Januar den koldeste måned Odense med gennemsnitlige temperaturer på 0°. Marts lover godt vejr med kun 13 regndage.

Byferie i Odense med afslapning i eget feriehus

Planlægger du at holde ferie i Danmarks tredjestørste by, kan du vælge mellem et stort antal ferieboliger beliggende såvel tæt på Odense centrum som ved den fynske kyst. Uanset om du rejser alene, med børn, familie eller venner, finder du et alsidigt udbud af ferielejligheder og feriehuse af passende størrelse, som gør det muligt at kombinere det travle byliv med afslapning i private, rolige rammer.

Et ophold i en af ferieboligerne er et godt valg for dig, som kan lide at organisere ferien selv – eller sammen med venner og familie – og eksempelvis gerne vil have mulighed for at stå for egen madlavning.

Vis alle 110 boliger
Sådan kommer du dertil

Centralt beliggende for både offentlig og privat transport

Byen er centralt placeret på Fyn, og du vil have let ved at komme til Odense med direkte tog fra København og byer i Jylland. Med den lokale Svendborg-Odense-bane er der regelmæssig forbindelse til det sydlige Fyn, hvorfra du kan komme videre til øerne, bl.a. Langeland, Ærø og Tåsinge.

Motorvejsnettet omkring Odense er veludbygget med E20, og turen fra Billund Lufthavn kan gøres på ca. 90 minutter i personbil eller med offentlig transport. Fra Odense Banegård Center afgår regelmæssigt både bybusser og regionale busser med busselskabet Fynbus.

Hvis du vælger en feriebolig lidt udenfor byens centrum, har du altså flere muligheder for at benytte dig af offentlig transport i form af tog og bus under din ferie.

Kunst og kultur

Byens berømte digter

Odense er naturligvis også Hans Christian Andersens by og hans fødested (i 1805). H.C. Andersens Hus har siden 1908 fungeret som museum for digterens liv og virke. H.C. Andersens Barndomshjem, hvor han boede fra 1807-1819, er ligeledes museum og fokuserer bl.a. på digterens fattige opvækst i den lille lejlighed.

En anden verdensberømt fynsk kunstner er komponisten Carl Nielsen, som blev født i Nr. Lyndelse syd for Odense. Carl Nielsen Museet er museum for komponisten og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen, og vil give dig et indblik i parrets betydning for dansk kulturliv.

Er du teatergænger, har byen også noget at byde på – både i form af Odense Teater med undergrundsscenen UTeater, det nyere Teater Momentum og Den Fynske Opera.

Lokale begivenheder

Nye festivaler

I de seneste år er et par nye sommerfestivaler skudt op omkring Odense. Musikfestivalen Tinderbox løb for første gang af stablen i 2015 i Tusindårsskoven med optræden af bl.a. Robbie Williams, The Cardigans, D-A-D og Mø.

I 2016 havde Heartland Festival på Egeskov Slot premiere. Sidstnævnte kombinerer kunst, musik og debatsamtaler og finder sted i slottets park. I 2016 deltog bl.a. Brian Eno, Marina Abramović og Bjarke Ingels.

Indkøbsmuligheder

Hyggelige gader og store indkøbscentre

Byen har begge dele. I og omkring gågaderne Kongensgade og Vestergade i centrum finder du de kendte danske og internationale mærker inden for modetøj og -sko, og desuden kan du shoppe bøger, vintage m.m. De store indkøbssteder som Bilka, Rosengårdscentret og Ikea ligger i den sydlige udkant af byen tæt på E20.

Seværdigheder og aktiviteter Odense

Seværdigheder du ikke må gå glip af i Odense

Danmarks Jernbanemuseum

Museet udstiller originale danske lokomotiver og togvogne fra 1800-tallet frem til 1980'erne. Jernbanemuseet arrangerer særlige aktiviteter for børn i skoleferier, og ved specielle lejligheder er det også muligt at køre med veterantog.

Egeskov Slot

Slottet, parken og udstillingerne er åbne for gæster fra slutningen af april til slutningen af oktober. Veteranmuseet rummer en samling af veteranbiler og fly, mens slottet og parken vil give dig et indblik i Egeskovs historie og udvikling fra 1554, hvor bygningen stod færdig.

Odense Zoo

Den sibiriske tiger, fugleedderkopper, søkøer, pingviner og chimpanser – det er blot et lille udvalg af de dyr, du kan møde i Odense Zoo. Det er muligt at overvære fodringer flere gange i løbet af dagen i denne zoo, som også byder på flere spisesteder og en række aktiviteter for børn.

Den Fynske Landsby

Frilandsmuseet består af historiske gårde og huse fra Fyn, som er genskabt på museets område. Den Fynske Landsby levendegøres af formidlere i historiske dragter og gennem årstidernes skiftende aktiviteter, som vil give dig et indblik i, hvordan årets gang har udfoldet sig i det fynske landbrugsliv i 1800-tallet.

Brandts

Brandts er Danmarks første museum for kunst og visuel kultur, hjemsted for et af Danmarks tre kunstakademier og et must for dig, som er interesseret i nyere billedformer eller klassisk kunst. Museet består af såvel Brandts som af Brandts 13, hvoraf sidstnævnte udelukkende beskæftiger sig med ung dansk og international kunst.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Odense Novasol Ferielejeboliger Odense Feriepartner Ferielejeboliger Odense TripAdvisor Ferielejeboliger Odense DanCenter Ferielejeboliger Odense Cofman.com Ferielejeboliger Odense HomeAway Ferielejeboliger Odense SOL OG STRAND Ferielejeboliger Odense Interhome Ferielejeboliger Odense Wimdu Ferielejeboliger Odense e-domizil Ferielejeboliger Odense Belvilla Ferielejeboliger Odense Holiday Home Ferielejeboliger Odense 9flats.com Ferielejeboliger Odense Inter Chalet Ferielejeboliger Odense only-apartments Ferielejeboliger Odense Migoa Ferielejeboliger Odense

Lignende destinationer