Norge Ferieboliger

Sammenlign 40.371 tilgængelige boliger, fundet hos 39 udbydere
Norge
Spar op til 25%

Det bedste udvalg af ferieboliger Norge

-18%
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Angvik, Gjemnes, Norge
fra 534 kr 651 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
-23%
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Gulen, Sogn og Fjordane, Norge
fra 560 kr 730 kr
Easy Reserve
3,6
Vis tilbud
-25%
Ferielejlighed ∙ 10 gæster
Hyllestad, Sogn og Fjordane, Norge
fra 641 kr 856 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Norge

Lej feriehuse og ferielejligheder Norge: fra 227 kr per overnatning

Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Lyngdal, Vest-Agder, Norge
fra 229 kr
TUIvillas
4,7
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 2 soveværelser
Askvoll, Sogn og Fjordane, Norge
fra 235 kr
TUIvillas
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Balestrand, Sogn og Fjordane, Norge
fra 231 kr
TUIvillas
4,4
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Nissedal, Telemark, Norge
fra 248 kr
TUIvillas
4,7
Vis tilbud
-17%
Villa ∙ 4 gæster
Moskenes, Nordland, Norge
fra 1.460 kr 1.756 kr
Hotels.com
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Nesset, Møre og Romsdal, Norge
fra 476 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Kvinnherad, Hordaland, Norge
fra 179 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Etne, Hordaland, Norge
fra 194 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Hytte ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Øyer, Oppland, Norge
fra 168 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Eid kommune, Sogn og Fjordane, Norge
fra 275 kr
Novasol
4,0
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Sør-Aurdal, Oppland, Norge
fra 775 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 3 soveværelser
Nærøy, Nord-Trøndelag, Norge
fra 610 kr
DanCenter
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Høyanger, Sogn og Fjordane, Norge
fra 235 kr
TUIvillas
4,1
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Bømlo, Hordaland, Norge
fra 437 kr
DanCenter
4,9
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 4 soveværelser
Vågan, Nordland, Norge
fra 526 kr
Novasol
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Nesset, Møre og Romsdal, Norge
fra 329 kr
Novasol
4,9
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Tysvær, Rogaland, Norge
fra 920 kr
Novasol
4,8
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Farsund, Vest-Agder, Norge
fra 388 kr
Novasol
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Norge

 • Køkken (35.958)
 • Internet (27.549)
 • TV (25.689)
 • Vaskemaskine (25.132)
 • Pejs (13.428)
 • Opvaskemaskine (12.500)
 • Rygning ikke tilladt (10.133)
 • Have (9.894)
 • Kæledyr tilladt (9.778)
 • Grill (9.628)
 • Mikroovn (9.561)
 • Terrasse/altan (6.834)

Pris- og tilgængelighedsindeks Norge

Information om priser på ferieboliger i Norge

Denne graf viser de gennemsnitlige priser for feriehuse Norge i de kommende seks måneder. Ifølge vores graf er Juli den dyreste tid at rejse i. I gennemsnittet falder priserne på ferieboliger i September til 762 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Norge

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Norge. Januar er den mest travle måned i året Norge. I September er det lavsæson og kun 22% af feriehuse og ferieboliger er udlejet.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Norge

Vores nabo mod nord, Norge, tiltrækker hvert år tusinder af turister til sig og sine mange sommerhuse. Landet har meget at byde sine besøgende, der kommer hertil af mange forskellige årsager. Nogle kommer for at nyde den flotte og trendy storby og hovedstad Oslo fra en ferielejlighed i hjertet af byen, nogle for at opleve den barske natur og de majestætiske fjelde fra en feriehygge og nogle for et ophold i en feriebolig i et af Norges mange populære ski destinationer. Hvad end man ønsker at give sig i kast med her i dette smukke land, er her i særdeleshed noget for enhver smag!


Oslo

I det sydøstlige Norge ligger landets velkendte hovedstad, Oslo. Med sit relativt beskedne indbyggertal på lige godt en halv million er Oslo en af Europas mindre storbyer, der dog langt fra gør byen mindre charmerende. Byen ligger for foden af Oslofjorden i naturskønne omgivelser, både hvad angår området omkring byen såvel som det utal af parker og grønne arealer der præger bybilledet. Oslo har en meget afslappet atmosfære over sig og en simpel slændretur langs gaderne i indre by, er for mange en seværdighed i sig selv. Der er dog en bred vifte af kulturelle oplevelser af få i Oslo, samt adskillige flotte, designrige ferielejligheder overalt i byen. Besøg eksempelvis Munchmuseet, et museum der er dedikeret til den verdenskendte maler Edvard Munch der blandt andet står bag det velkendte og nærmest uvurderlige Skriget fra 1893, der kan opleves her på museet. Man kan også ligge et besøg for vikingskibsmuseet, der udstiller lævn og relikvier fra daværende tidsalder. Hovedattraktionen på museet består af tre velbevaret vikingeskibe der blev fundet ved gravene af viningekonger, der stammer fra det 9. århundrede cirka.

Det mere moderne billede af Oslo kan opleves langs byens havnefront, Aker Brygge. Her kan man gå en tur langs kajen og se de mange skibe ligge til, samt besøge nogle af de mange caféer og restauranter man kan finde i området. Et af byens største og mest genkendelige varetegn er uden tvivl operahuset i Oslo. Byggeriet er udført i et utroligt spektakulært design og bærer præg af et isbjerg, der forsøger at fange den skandinaviske arkitektoniske sjæl i rene linjer. Operaen åbnede i 2008 og er sidenhen blevet et ikon for hele Oslo, samt den mest besøgte seværdighed i hele byen. Dette er blot at ridse i overfladen over, hvor meget Oslo har at byde på - find din foretrukne feriebolig i dag tag på en uforglemmelig ferie i Oslo!

Den norske natur

Norge er et stort land, ingen tvivl om det. Det er ligeledes et land der strækker sig fra det milde syd omkring Oslo og såvel det danske vejr, helt op til det nordligste Finnmark. Overalt i denne smukke natur kan man finde små, charmerende ferieboliger og feriehytter, hvorfra man kan få naturoplevelser for livet. Året rundt er der noget at opleve hvor end man befinder sig i landet. Den norske natur har et rigt og varieret dyreliv og de store og flotte skove, er smukke at udforske. I den nordligste region af landet, Finnmark, kan man blandt andet opleve det smukke naturfænomen midnatssol, der forekommer hvert solhverv (sommer- og vintersolhverv), hvor solen står på himlen hele døgnet. I dette barske område kan man ligeså opleve pragteksemplar af de smukke norske fjelde, der står udødelige i landskabet sammen med smukke søer og træer.

De mange bjerg langs den nordlige kant af landet, gør ydermere Norge til den perfekte destination for skiferie. Mange af disse resorter ligger i det umiddelbare sydlige Norge, der gør ture hertil fra ankomst til landet i Oslo ligetil. Kendte ski resorter som Hemsedal og Tyrsil ligger begge i det sydlige Norge, der begge byder på pister i alle sværhedsgrader, heriblandt børnepister for de mindre medlemmer af familien. Som de velbesøgte områder de er, byder begge samt alle andre resorter i Norge på en bred vifte af aktiviteter som spisesteder og et godt natteliv. En skiferie i Norge er en oplevelse for sig, find din foretrukne destination i dag og find den perfekte skihytte!

Transport til og fra Norge

Oslos lufthavn, Oslo Airport, Gardamoen, ligger godt en times flyvetid fra Kastrup lufthavn - en populær forbindelse med adskillige afgange i døgnet. Lufthavnen ligger cirka 50 kilometer nordøst for selve Oslo, hvorfra man kan tage både tog, bus og taxa. Toget kører fra lufthavnen direkte til Oslo hovedbanegård hvert 10. minut og tager cirka 20 minutter. Oslo by har et godt og pålideligt offentligt transportsystem, der både inkluderer busser og sporvogne, der dækker alle større turist attraktioner. Med sin relativt beskedne størrelse er mange af seværdighederne dog tit indenfor gåafstand af hinanden. Hvis man ønsker at komme ud for Oslo og opleve naturen, anbefaler vi leje af en bil, der giver friheden til at se det sydlige Norge som man selv ville udenfor sin feriebolig.


En anden populær måde at komme til Oslo, er via Oslofærgen - eller på norsk: Danskebåten. Færgen sejler på dagligt basis fra København til Oslo, hvor turen til søs tager cirka 17 timer. Ombord er der rig mulighed for underholdning i form af restauranter, tax-free shopping, kasino, wellness og meget mere. Færgeruten er perfekt til en forlænget wekeend i Oslo, hvor man får naturens skønhed sammen med den afslappende tur til havs, samt den velkendte charme Oslo tilbyder sine besøgende. Bemærk det oven i købet er muligt at tage bilen med sig - perfekt hvis man ville opleve Oslos omgivelser væk fra ferielejligheden.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Norge Novasol Ferielejeboliger Norge Feriepartner Ferielejeboliger Norge TripAdvisor Ferielejeboliger Norge DanCenter Ferielejeboliger Norge Cofman.com Ferielejeboliger Norge HomeAway Ferielejeboliger Norge SOL OG STRAND Ferielejeboliger Norge Interhome Ferielejeboliger Norge e-domizil Ferielejeboliger Norge Belvilla Ferielejeboliger Norge Holiday Home Ferielejeboliger Norge 9flats.com Ferielejeboliger Norge Inter Chalet Ferielejeboliger Norge Only-apartments Ferielejeboliger Norge Migoa Ferielejeboliger Norge

Populære områder Norge

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud