Feriehuse og ferielejligheder i Mauritius

Sammenlign 5.408 tilgængelige boliger, fundet hos 37 udbydere
Mauritius
Spar op til 45%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Mauritius

-21%
fx 20.04 - 27.04
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Black River, Rivière Noire District, Mauritius
fra 385 kr 484 kr
Migoa
4,9
Vis tilbud
-39%
fx 4.05 - 11.05
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Grand Baie, Rivière du Rempart District, Mauritius
fra 2.180 kr 3.545 kr
Easy Reserve
5,0
Vis tilbud
-45%
fx 4.05 - 11.05
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Grand Baie, Rivière du Rempart District, Mauritius
fra 3.425 kr 6.224 kr
Easy Reserve
4,9
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Mauritius

Lej feriehuse og lejligheder i Mauritius: fra 142 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Plaines Wilhems District, Mauritius
fra 150 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Albion, Rivière Noire District, Mauritius
fra 379 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Camp Bestel, Pointe aux Piments, Mauritius
fra 590 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Grand Baie, Rivière du Rempart District, Mauritius
fra 471 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Rivière Noire District, Mauritius
fra 626 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Baie du Cap, Savanne District, Mauritius
fra 556 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 4 soveværelser
Tombeau Bay, Pamplemousses, Mauritius
fra 386 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Mont Choisy Beach, Pamplemousses, Mauritius
fra 308 kr
HomeAway
4,6
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Albion, Rivière Noire District, Mauritius
fra 403 kr
HomeAway
4,2
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Curepipe, Plaines Wilhems District, Mauritius
fra 135 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Port Mathurin, Rodrigues, Mauritius
fra 150 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Pointe aux Sables, Port Louis, Mauritius
fra 299 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Flic en Flac, Rivière Noire District, Mauritius
fra 142 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Rivière Noire District, Mauritius
fra 381 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Pool
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 2 soveværelser
Mahebourg, Grand Port District, Mauritius
fra 415 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Mauritius

 • Internet (4.725)
 • Køkken (4.652)
 • Parkeringsplads (4.385)
 • TV (4.161)
 • Klimaanlæg (4.103)
 • Terrasse/altan (3.875)
 • Vaskemaskine (3.595)
 • Mikroovn (3.523)
 • Rygning ikke tilladt (3.207)
 • Have (3.169)
 • Pool (3.027)
 • Grill (2.837)

Pris- og tilgængelighedsindeks Mauritius

Information om priser på ferieboliger i Mauritius

I grafen foroven finder du informationer angående de gennemsnitlige priser for feriehuse og ferielejligheder Mauritius. Priserne når deres højdepunkt i Januar og stiger til gennemsnitlig 791 kr per overnatning. August er den billigste måned. Priserne falder til en gennemsnitspris på 605 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Mauritius

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Mauritius. December er den mest travle måned i året Mauritius. Rejsende vælger sjældent dette sted i April, hvilket gør at kun 11% af ferieboligerne er optaget.

Ferielejligheder og Ferieboliger på Mauritius

Hele 900 kilometer øst for Madagascar i det Indiske Ocean, ligger den lille østat Mauritius. Øen er i dag politisk uafhængig fra Storbritannien og a intet officielt sprog, dog med Engelsk og Fransk som de mest benyttede her. Mauritius er en sand paradis ø i sin bogstaveligste forstand, med fantastisk tropisk klima året rundt, krystalklare vande, sandstrand så langt øjet rækker og smuk natur. Mange kender nok bedst Mauritius som værende det tidligere hjem for den nu uddøde dronte, men øen er i dag et udsøgt ferieparadis, der årligt tiltrækker tusinder af turister der nyder den fantastiske atmosfære her. HomeToGo kan i dag tilbyde en lang række ferielejligheder og villaer på øen, der frit kan lejes til ens ferie her. Læs videre om nogle af de mange fantastiske ting der er at se og opleve på øen og fin så dit perfekte feriehus til jeres næste ferie på Mauritius!


Ting at se og opleve på Mauritius

Mauritius er en særdeles velbesøgt ferie destination året rundt, hvor man kan opleve en tropeverden der fortryller enhver der kommer hertil. En af øens største attraktioner er naturen selv, der byder på majestætiske bjerge, smukke strande så langt øjet rækker, eksotisk dyre- og planteliv, krystalklare vande - skønheden af Mauritius kan ganske enkelt ikke beskrives med ord, det skal opleves! Der er masser af muligheder for at opleve denne naturlige skønhed på tætteste hold. Cirka 13 kilometer nordøst for hovedstaden Port Louis, kan man besøge Seewoosagur Ramgoolam Botaniske Haver, hvor man blandet andet kan se de ret så imponerende kæmpe åkander, der kan opnå en diameter på over tre meter. Haverne har ligeledes masser af flotte blomster, træer og palmer man kan se. Hvis man fortsætter nordpå herfra, kan man komme til øens nordlige kyst hvor man finder landsbyen Cap Malheureux. Her finder man en af øens nok mest fotograferede bygninger, nemlig byens kirke, der med sit røde tag og nære beliggenhed til havet, er et interessant varemærke for området.

På den sydvestlige del af øen, kan man besøge den enorme Black River Gorges Nationalpark, der rummer mere end 60 kvadratkilometer land. I det bjergrige område finder man et utroligt varieret terræn, der både strækker sig over både regnskov, højlande og frodige heder. Visse områder af parken er blevet indhegnet for at beskytte de mange endemiske og truet plante- og dyrearter, der bor naturligt i området. Området byder på umanerlig smuk natur, bjerge og vandfald, samt udsigter over havet mod syd og vest - nationalparken er ganske enkelt helt og aldeles fantastisk at besøge.

Hav og strand

Mauritius er et sandt paradis for enhver, der nyder at tilbringe sin ferie ved stranden - og med god grund! Hele vejen rundt langs øen kan man finde et væld af badevenlige strande, der i ledtog med det fantastiske klima er samt en lang række ferieboliger og sommerhuse, skaber de perfekte omgivelser for en dejlig ferie her. Strandene er også perfekte til en række sportsgrene, heriblandt kitesurfing, sejlads og specielt dykning. Få kilometer nord for den nordlige spids af Mauritius, ligger den lille ubeboede ø Gunners Coin. De smukke koralrev sammen med krystalklare vande omkring øen, gør dette sted ideelt til dykkerture, hvor man kan se og opleve en fantastisk verden under vandet. Alle kan være med, både nybegyndere og de mere øvede - vi anbefaler bestemt man giver sig i kast med at udforske disse smukke områder på sin ferie på Mauritius, der ville være en oplevelse man sent ville glemme!


Mad og drikke på Mauritius

Madkulturen på Mauritius er rig og varieret, med inspiration fra en lang række køkkener verden over, heriblandt det franske og indiske. Som værende en ø midt i det indiske ocean, spiller fisk og skaldyr naturligt en stor rolle i det mauritiske køkken. Ønsker man ikke selv at lave mad i sin villa på Mauritius, er her rig mulighed for at prøvesmage de mange, lokale retter på øen. Prøv eksempelvis en lækker reje rougaille, en rig og krydret tomatsuppe med rejer. Langs kysterne ved de større byer på Mauritius, kan man tit købe de friskfanget gaver fra havet, lige til at tage med hjem til ens sommerhus. Man kan ligeledes prøve sig frem mellem det varieret udvalg af street food der er at få her. Prøv Dhal puri, et fladbrød med gule ærter, chutney og karry, der smager fantastisk. Man kommer ikke udenom chilien på Mauritius, hvis indbyggere godt kan lide deres mad godt krydret - Mazavaroo er en lokal chili-pasta med rejer, der kan sætte fut under ethvert måltid! Skal det ikke være så stærkt alt sammen, kan man købe sig en ananas som vokser på øen, der med sin ret så charmerende, beskedne størrelse er sødere i frugtkødet end den almindelige ananas.


Transport til og fra Mauritius

Mauritius er med sin fjerne beliggenhed altid tilgået med fly. Øens lufthavn, SSR International Airport, ligger på den sydøstlige del af Mauritius nær byen Mahebourg. Mauritius er naturligvis ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer, samt lufthavnen i Johannesburg i Sydafrika. Når man ankommer på øen, er det en nær nødvendighed at leje sin egen bil til ens ferie på Mauritius. På denne facon er det ligeledes muligt at komme til ens villa, hvor end den må ligge på øen.


En ferie på Mauritius er absolut en oplevelse, man ikke bør være foruden. Den overdådige naturlige skønhed og det varme vejr, sammen med de interessante oplevelser der er at få her, tiltrækker med god grund de tusinder af turister der hvert år kommer til øen, for at nyde atmosfæren her. Find jeres drømme sommerhus eller private villa på Mauritius i dag og få jer en ferie i sent ville glemme!

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Mauritius Novasol Ferielejeboliger Mauritius Feriepartner Ferielejeboliger Mauritius TripAdvisor Ferielejeboliger Mauritius DanCenter Ferielejeboliger Mauritius Cofman.com Ferielejeboliger Mauritius HomeAway Ferielejeboliger Mauritius SOL OG STRAND Ferielejeboliger Mauritius Interhome Ferielejeboliger Mauritius e-domizil Ferielejeboliger Mauritius Belvilla Ferielejeboliger Mauritius Holiday Home Ferielejeboliger Mauritius 9flats.com Ferielejeboliger Mauritius Inter Chalet Ferielejeboliger Mauritius Only-apartments Ferielejeboliger Mauritius Migoa Ferielejeboliger Mauritius