Feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse – HomeToGo
Start søgning
 base64Hash

Kolofon, Betingelser & Privatlivspolitik

Kolofon

HomeToGo GmbH, repræsenteret gennem sine direktører Dr. Patrick Andrae, Wolfgang Heigl, Valentin Gruber og Steffen Schneider.


Pappelallee 78/79

10437 Berlin, Tyskland


Registreret ved domstolen Berlin-Charlottenburg, HRB 155381 B

Moms: DE293800056


Har du stadigvæk spørgsmål?

Fax: +49 (0) 30-208473260

Telefon: +45 32 74 16 09


Europa-Kommissionens platform til onlinetvistbilæggelse

Europa-Kommissionens platform er en platform til onlinetvistbilæggelse. Du kan finde denne platform under følgende link: ec.europa.eu/consumers/odr/

HomeToGo deltager ikke i, eller er forpligtet til at deltage i, en onlinetvistbilæggelse, der er indbragt for en institution for bilæggelse af forbrugertvister.

Relevante oplysninger i henhold til EU's lov om digitale tjenester (forordning (EU) 2022/2065), "DSA").

EU-medlemsstaternes myndigheder, EU-Kommissionen og EU-nævnet for digitale tjenester kan kontakte HomeToGo via [email protected] på tysk eller engelsk i henhold til artikel 11 i DSA.

Modtagere af tjenesten kan kontakte HomeToGo via [email protected] i henhold til artikel 12 i DSA.

HomeToGo leverer en gennemsigtighedsrapport for at overholde sine DSA-forpligtelser. Denne rapport beskriver de indholdsmodereringsaktiviteter, vi har gennemført i løbet af de 12 måneder, der går forud for datoen for rapporten. Rapporten kan downloades fra vores hjemmeside.

Ifølge artikel 24, stk. 2, og betragtning 77 i loven om digitale tjenester er onlineplatforme forpligtet til at offentliggøre "oplysninger om de gennemsnitlige antal aktive modtagere af tjenesten om måneden i Unionen". For den seneste periode har vi beregnet vores gennemsnitlige antal af aktive brugere pr. måned i EU til at være ca. 5000000.

Servicevilkår for brug af HomeToGo-platformen

1. Generelt

(1) HomeToGo GmbH, Pappelallee 78/79, 10437 Berlin, Tyskland (“HomeToGo”) driver en internet- og marketingplatform, der tilbyder indkvartering og ferieboliger, især ferielejligheder og sommerhuse, under forskellige domæner og som en app (“Platform”).

(2) Platformen tilbyder udlejning af sommerhuse, ferielejligheder og andre former for indkvartering, der tilbydes af tredjeparter ("operatør"), der samarbejder med HomeToGo ("leverandør"). HomeToGo fungerer som mellemmand. Der tilbydes ingen pakkerejser eller relaterede tjenester.

(3) Via platformen kan slutbrugere søge efter tilbud ("Gæster“), anmodning eller ordre, enten efter at være videresendt til operatørens relevante websted eller direkte på platformen.

(4) Brugen af platformen er udelukkende underlagt disse servicevilkår i den version, der er gældende på det tidspunkt, hvor platformen tilgås.

(5) Brug af platformen er kun tilladt til privat brug. Platformen kan ikke bruges til falske, spekulative eller falske ordrer.

(6) HomeToGo forbeholder sig ret til at udelukke gæster fra at bruge platformen i visse tilfælde, især hvis gæsten:

- overtræder afsnit 5

- får adgang til platformen ved hjælp af en manuel eller automatiseret proces, der overstiger formålet med personlig brug eller inkludering af HomeToGo i et søgeindeks

- bruger automatiserede systemer eller software til at udtrække data fra vores platform (såkaldt skærmskrabning). Dette er forbudt til både ikke-kommercielle og kommercielle formål

- overtræder eksisterende begrænsninger i Robots-eksklusionsoverskriften eller omgår foranstaltninger, der begrænser eller forhindrer adgang til vores platform

- bruger en enhed, software eller applikation, der påvirker eller forsøger at påvirke platformens normale drift funktionalitet

eller

- udfører en handling, der forkert indlæser HomeToGos servere, computere eller netværk.

2. HomeToGo-brugertjenester

(1) HomeToGo er en teknisk tjenesteudbyder og gør det muligt for sine gæster at søge efter tilbud, der enten kan bookes efter en omdirigering til udbyderens side eller direkte på platformen. HomeToGo offentliggør ikke sine egne tilbud eller lejeobjekter.

(2) HomeToGo giver gæsterne mulighed for at søge målrettet efter tilbud, der er offentliggjort af udbydere på platformen. Efter en søgning (i) omdirigerer HomeToGo gæsterne til udbyderens hjemmeside og gør det muligt for gæsten at komme direkte i kontakt med den respektive udbyder, eller (ii) giver gæsterne mulighed for direkte at booke eller forespørge på et specifikt tilbud på platformen ("Direkte booking"). I begge tilfælde er HomeToGo ikke udbyder af de respektive tilbud. Brugen af HomeToGos platform giver ingen ret til rejsekontrakter eller lignende kontrakter i henhold til §§ 651a et. seg. i tysk privatret (BGB). HomeToGo fungerer kun som en søgetjeneste eller formidler af direkte ordrer. 

(3) Når gæster foretager en direkte booking, accepterer de at betale alle gebyrer for den direkte booking, herunder tilbudsprisen, gældende gebyrer såsom HomeToGos servicegebyrer (hvis opkrævet), yderligere gebyrer opkrævet af udbyderen offline (hvis relevant), skatter og eventuelle andre omkostningsposter, der er angivet under betalingsprocessen (samlet kaldet "samlet pris"). HomeToGos servicegebyrer kan opstå (i) for individuelle tilbud og opkræves af HomeToGo eller en HomeToGo-gruppeenhed, der direkte eller indirekte kontrolleres af HomeToGo, for at arrangere den sikre direkte reservation via en integreret betalingstjenesteudbyder, som derefter er tydeligt angivet, og/eller (ii) for levering af platformen, herunder teknisk vedligeholdelse, levering af særlige funktioner og kundeservice. En tilsvarende faktura kan udstedes af HomeToGo eller HomeToGo-koncernens enhed, der leverer tjenesterne og er autoriseret til at modtage servicegebyret. Gæster betaler HomeToGos servicegebyrer, når den direkte booking er bekræftet. I tilfælde af annullering af en direkte booking kan HomeToGos servicegebyrer ikke refunderes.

(4) Design og sorteringsrækkefølge for de tilbud, der vises på platformens søgeresultatsider, er baseret på en dynamisk, selvlærende algoritme, der kan variere baseret på en række forskellige faktorer. En af disse faktorer er den særlige kombination af søgekriterier, som hver gæst indtaster på platformen. Disse kriterier kan omfatte variabler som destination, pris, antal gæster, forskellige typer indkvartering, specifikke faciliteter og faciliteter.

Derudover modtager HomeToGo kompensation fra de operatører, der bruger deres platform. Denne kompensation er en anden faktor, der påvirker placeringen og sorteringsrækkefølgen for søgeresultaterne. Operatører, der ikke betaler for HomeToGo, vises ikke. Sorteringsrækkefølgen af tilbud kan også blive påvirket af brugervalgte sorteringspræferencer (dvs. popularitet, værdi, gæsteanmeldelser) ud over andre variabler inklusive parametre som placering og generelle præstationsberegninger. For at sikre hvert nøgleords funktionalitet kan antallet af viste søgeresultater være begrænset, hvis det overstiger et passende maksimum. Yderligere oplysninger om visning af tilbud og reklamer på platformen kan findes her.

(5) Operatører stiller deres tilbud til rådighed på grundlag af samarbejds- og licensaftaler, hvilket giver HomeToGo ret til at bruge og distribuere det respektive indhold, priser og tilgængelighed i hele distributionsnetværket for at reklamere for tilbudene.

(6) HomeToGo forbeholder sig retten til at levere tjenester fra en tredjepart.

(7) Hvis det er nødvendigt, kan HomeToGo deaktivere eller begrænse adgangen til platformen til vedligeholdelse eller andre formål. Gæster har ikke krav på uafbrudt tilgængelighed af platformen.

3. Kontraktforhold

(1) Booking- eller lejekontrakter for tilbud indgås udelukkende mellem den respektive udbyder, henholdsvis ejendomsejeren og gæsten. HomeToGo forbliver upåvirket af enhver kontraktlig regulering, aftale eller krav, der findes mellem gæsten og udbyderen. Bookinger/forespørgsler eller udlejninger er underlagt udbyderens vilkår og betingelser. Gæsten indgår derfor i et (eller flere) yderligere vilkår og betingelser før en direkte booking. Gæsten er forpligtet til at læse og acceptere disse yderligere vilkår og betingelser og er bundet af dem.

(2) I tilfælde af omdirigeringer forbliver operatøren det eneste kontaktpunkt for brugeren i tilfælde vedrørende bestilling og betaling samt spørgsmål i forbindelse med kontrakten, da HomeToGo ikke kan give nogen information relateret til dette.

(3) HomeToGo kan kun kontaktes for spørgsmål i tilfælde, hvor du bestiller direkte via en integreret betalingstjenesteudbyder (som beskrevet nedenfor) samt for spørgsmål vedrørende ordrer og betalingsprocesser og for tvister, der opstår som følge af direkte ordrer. For at undgå tvivl forbliver lejekontrakten også for direkte bookinger mellem udbyderen, henholdsvis ejendomsejeren og gæsten, mens HomeToGo, der fungerer som mellemmand, kan støtte gæsten i håndtering af transaktioner, refusioner, aflysninger og tvister med førstelinjekundesupport kun i tilfælde af transaktioner via den integrerede betalingstjenesteudbyder. I alle andre tilfælde med direkte bestilling skal tvister løses med operatøren, da HomeToGo ikke letter betalingsprocesser gennem den tidligere nævnte udbyder for betalingstjenesten og dermed ikke er i stand til at håndtere refusioner, aflysninger eller andre tænkelige transaktioner.

(4) Den kontraktlige opsætning gælder også for direkte bookinger via platformen, når HomeToGo indsamler gæstens data og oplysninger med det formål at formidle en direkte booking til udbyderen. Den respektive gæst og HomeToGo indgår kun en formidlingskontrakt, hvorigennem gæstens erklæringer og nødvendige oplysninger videregives til udbyderen. Så vidt det er angivet i checkout-processen, vil HomeToGo opkræve ikke-refunderbare servicegebyrer for disse eller andre tjenester. Servicegebyrerne varierer og vil blive oplyst på bookingtidspunktet. Hvis der anvendes en anden valuta eller en bestemt betalingsmetode, kan det samlede beløb ændre sig baseret på valutakursen og / eller bankomkostningerne. 

(5) Betalinger foretaget via specificerede betalingsmetoder (såsom kreditkort, fakturaer, bankoverførsler) inden for rammerne af direkte ordrer afvikles i individuelle tilfælde gennem en såkaldt PCI-kompatibel udbyder af betalingstjenester. Betalingstjenesteudbyderen modtager derved betalingen fra gæsterne for udbyderen på en separat konto tilhørende udbyderen og betaler udbyderen det tilsvarende beløb. Betalinger, der foretages på den måde, behandles for og på vegne af udbyderen og afregner det skyldige beløb for den direkte booking hos udbyderen.

(6) For at forhindre uautoriseret brug eller svig kan der foretages identitets- eller kreditkontrol på visse betalingsmetoder. Dette gøres af betalingstjenesteudbyderen eller en af de andre integrerede betalingsudbydere (f.eks. Klarna), hvis brugeren har brugt en lignende betalingsmetode (f.eks. Faktura). Detaljer om databehandling kan findes i fortrolighedspolitikken.

4. Priser

(1) De tilbudspriser, der er angivet i tilbuddene, fastsættes af udbyderne og opdateres mindst en gang dagligt.

(2) Den samlede pris kan omfatte servicegebyrer i det beløb, der vises for gæsterne på tidspunktet for gennemførelsen af en direkte booking i checkout-processen.

(3) Priserne betragtes som den samlede pris for det respektive tilbud. Priserne vises, hvor det er relevant, som standardpriser pr. Nat. HomeToGo garanterer ikke nøjagtigheden af de viste tilbudspriser eller andre oplysninger. Efter en omdirigering er gæsterne ansvarlige for at tjekke detaljerne på udbyderens hjemmeside, før de booker. HomeToGo gør sit yderste for at angive alle omkostninger og vise komplette priser. Når du midlertidigt omdirigeres til operatørens websted, kan yderligere omkostninger, der ikke er rapporteret på selve platformen, blive angivet.

(4) HomeToGo garanterer ikke nøjagtigheden af de viste tilbudspriser eller andre oplysninger. Efter en omdirigering er gæsterne ansvarlige for at tjekke detaljerne på udbyderens hjemmeside, før de booker.

(5) I tilfælde af at brugeren opkræves et servicegebyr for direkte bestilling gennem betalingsudbyderen, som anført ovenfor, vises det nøjagtige beløb (muligvis inklusive moms) ved bestilling.

5. Brugerkonti

(1) For nogle tjenester eller funktionaliteter, der tilbydes på platformen, er det nødvendigt at oprette en konto.

(2) En konto kan oprettes med den personlige e-mailadresse (også via Google) eller den personlige profil på et socialt netværk (f.eks. Facebook eller Apple). En konto oprettes også, når en gæst abonnerer på nyhedsbreve, eller når et tilbud bliver spurgt eller booket via Direct Booking.

(3) Hvis en konto oprettes via et socialt netværk eller via Google, vil de oplysninger, der transmitteres fra det sociale netværk eller Google, blive brugt til at oprette kontoen. Flere oplysninger findes i fortrolighedspolitikken.

(4) Gæsten skal sikre nøjagtigheden og fuldstændigheden af de givne oplysninger om hans/hendes person. Gæsten er ansvarlig over for både HomeToGo og tredjeparter for brugen af hans/hennes/deres konto. Derfor er gæsten forpligtet til at holde hans/hendes kontodata fortrolige og må ikke dele dem med tredjeparter. Gæsten er forpligtet til at informere HomeToGo om enhver (mistanke om) uautoriseret brug af kontoen.

(5) Kontoen kan tilgås fra enhver enhed. Gæsten modtager et personligt login-link via e-mail eller kan bruge den personlige profil på et socialt netværk, der bruges til registreringen, til at logge ind.

(6) HomeToGo forbeholder sig ret til midlertidigt at blokere konti, slette dem uigenkaldeligt eller træffe andre nødvendige foranstaltninger, hvis gæsten overtræder gældende love, disse servicevilkår eller andre gældende kontraktlige vilkår.

(7) Sletningen af en konto kan ske ved at sende en e-mail til [email protected] eller anmode om det via appens profilindstillingerne.

6. Retningslinjer for indhold

(1) HomeToGo forbeholder sig ret til helt eller delvist at fjerne eller redigere indhold, herunder anmeldelser, fra sin platform, der overtræder disse servicevilkår, retningslinjerne for indhold eller af enhver anden grund efter eget skøn.

(2) Gæster kan rapportere indhold, der overtræder disse servicevilkår eller retningslinjerne for indhold, ved at klikke på meddelelsesknapperne og udfylde den tilsvarende formular. Disse meddelelsesknapper er placeret på en fremtrædende plads på hele platformen.

(3) En gæst, der indsender en sådan rapport, skal uden unødig forsinkelse informeres via e-mail om den beslutning, der er truffet af HomeToGo. Hvis det er relevant, vil forfatteren af det påståede indhold, der ikke er i overensstemmelse med reglerne, også blive informeret via e-mail om beslutningen om at fjerne eller redigere det. Både gæsten og forfatteren vil få mulighed for at appellere sådanne beslutninger.

7. Privatliv

(1) HomeToGo giver højeste prioritet til beskyttelse af personlige data fra gæster.

(2) Personlige data indsamles, behandles og bruges kun med gæstens samtykke, eller hvor dette er tilladt ved lov. Detaljer er angivet i fortrolighedspolitikken.

(3) I forbindelse med direkte bookinger videregives de nødvendige oplysninger om gæsterne til den respektive udbyder i overensstemmelse med de relevante sikkerhedsforanstaltninger.

8. Ansvar

(1) Operatøren er ansvarlig for de tilbud, de har integreret og forbundet til platformen, og for eventuelle udsagn, der er relateret til dem. HomeToGo er ikke ansvarlig for nøjagtigheden af de oplysninger, der gives af operatøren, eller for det faktum, at oplysningerne er opdaterede. Derfor er HomeToGo ikke ansvarlig for nøjagtigheden, kvaliteten, fuldstændigheden, pålideligheden eller troværdigheden af operatørens indhold. Dette gælder især for billeder i tilbuddene og/eller anmeldelser af gæster.

(2) HomeToGo er kun ansvarlig for skader, uanset det juridiske grundlag, forårsaget af forsæt og grov uagtsomhed. Intet ansvar bæres for simpel uagtsomhed med undtagelse af tilfælde, hvor der er skade på liv, krop eller helbred og for krav, der opstår i henhold til produktansvarsloven. Derudover er HomeToGo ansvarlig for enhver uagtsom overtrædelse af en grundlæggende kontraktlig forpligtelse, dvs. forpligtelser, der i princippet muliggør en ordentlig gennemførelse og overholdelse af den kontrakt, som kontraktlige partnere kan stole på og forvente at stole på.

(3) I det omfang HomeToGos juridiske ansvar er udelukket eller begrænset i overensstemmelse med afsnit (2), inkluderer dette også det personlige ansvar for alle dets medarbejdere, repræsentanter og agenter.

(4) Da HomeToGo ikke er den kontraktmæssige part for den direkte reservation, skal gæsten primært kontakte den respektive udbyder for aflysninger (tilbagekaldelse eller tilbagetrækning). HomeToGo kan gøre sit bedste for at hjælpe gæsten med aflysninger ved at fungere som mellemmand. HomeToGo er imidlertid ikke ansvarlig for tilgængeligheden af tilbuddet, vellykket levering og tilfredsstillende kvalitet af det bestilte tilbud. Eventuelle krav skal fremsættes over for den relevante operatør.

(5) Hvis brugergenereret indhold eller indlæg fra tredjeparter vises på platformen, vil disse ikke blive tilpasset af HomeToGo (dvs. det vedtager som sit eget indhold).

(6) Ansvar i tilfælde af force majeure er udelukket.

9. Ændringer af vilkårene og betingelserne

(1) HomeToGo forbeholder sig ret til at foretage ændringer i servicevilkårene med passende varsel.

(2) Hvis gæsten ikke gør indsigelse mod ændringer inden for seks uger fra meddelelsesdatoen, anses de ændrede servicevilkår for at være accepteret af gæsten. Gæsterne skal mindes om dette i forbindelse med annonceringen af ændringer.

(3) Hvis ændringer af disse servicevilkår (i) ikke udgør en væsentlig ændring (herunder, men ikke begrænset til, definitioner af arten og omfanget af HomeToGos tjenester), eller (ii) er påkrævet ved lov, højesteretsafgørelser eller en bindende kendelse fra en kompetent myndighed, anses den fortsatte brug af platformen efter ikrafttrædelsesdatoen for ændringen som accept af de reviderede servicevilkår. HomeToGo har ret til at opsige denne aftale til enhver tid, hvis gæsten gør indsigelse mod sådanne (i) ikke-væsentlige eller (ii) lovpligtige ændringer af disse servicevilkår.

10. Endelige vilkår

(1) Forbundsrepublikken Tysklands lovgivning gælder med undtagelse af De Forenede Nationers konvention om kontrakter om internationalt salg af varer (CISG). Hvis gæsten er en EU-forbruger, og obligatoriske lovbestemte forbrugerbeskyttelsesregler i hans / deres bopælsland (EU-medlemsland) regulerer gunstigere bestemmelser, gælder disse regler uanset vores valg af tysk lov. Som forbrugere i EU kan gæster fremsætte krav i forbindelse med disse servicevilkår ved den kompetente domstol på deres bopælssted samt ved den kompetente domstol på HomeToGos forretningssted i Tyskland. HomeToGo kan anlægge sag mod gæster ved domstolene i det EU-land, hvor de har bopæl. I modsat fald gælder tyske domstoles enekompetence og tysk lov.

(2) Hvis en af klausulerne i disse servicebetingelser er helt eller delvist ugyldig eller i modstrid med lovbestemmelser, påvirker dette ikke gyldigheden af resten af kontrakten.

(3) Europa-Kommissionen tilbyder en ramme for online tvistbilæggelse. Platformen er tilgængelig på følgende link: ec.europa.eu/consumers/odr/; HomeToGo deltager ikke i eller er forpligtet til at deltage i en online konfliktløsning inden en institution til konfliktløsning.


Gyldig fra januar 2024 - Den tidligere version kan findes her.

Fortrolighedspolitik om brugen af ​​personlige oplysninger på hometogo.dk

Privatliv er et spørgsmål om tillid, og din tillid er vigtig for HomeToGo. Det er derfor vigtigt for os, at dine personlige oplysninger er beskyttet, og at indsamling, behandling og brug af dem i forbindelse med HomeToGos tjenester i vores app og på hjemmesiden hometogo.dk er i overensstemmelse med loven. I denne fortrolighedserklæring beskriver vi, hvordan vi indsamler og bruger personlige oplysninger for at give dig et overblik over, hvordan dine personlige oplysninger bruges.

1. Oversigt 

Følgende fortrolighedserklæring indeholder oplysninger om, hvordan og i hvilket omfang personlige oplysninger behandles af HomeToGo. Personlige oplysninger er oplysninger, der direkte eller indirekte kan tilskrives eller linkes til dig personligt, såsom dit navn eller din e-mail-adresse.

2. Navn og kontaktoplysninger for den dataansvarlige og virksomhedens privatlivsmedarbejder .

Denne fortrolighedserklæring gælder databehandlingen udført af HomeToGo GmbH, Pappelallee 78/79, 10437 Berlin ("behandlingsadministrator", i det følgende benævnt "HomeToGo"), som kan kontaktes på [email protected] og på følgende websted eller i appen: www.hometogo.dk

Privacy Officer for HomeToGo kan kontaktes på [email protected] (Waterside DS GmbH, Bergstr. 28, 22095 Hamburg, Tyskland). 

3. Formålet med hvilket personoplysninger behandles, det juridiske grundlag og de legitime interesser, som HomeToGo eller tredjeparter forfølger, såvel som kategorier af modtagere 

3.1. Adgang til vores hjemmeside / vores app

Når du åbner vores websted / app, sender den browser, der bruges på din enhed, automatisk oplysninger til serveren på vores hjemmeside / i vores app og gemmer dem midlertidigt i det, der kaldes en logfil. Vi har ingen kontrol over dette. Følgende oplysninger indsamles også uden din handling og gemmes, indtil de automatisk slettes:

· IP-adressen på den anmodende internetforbundne enhed

· dato og tidspunkt for adgang

· navn og URL på den downloadede fil

· det websted / app, hvorfra adgangen fandt sted (henvisende URL)

· den browser, du bruger, og muligvis operativsystemet på din internetforbundne computer samt navnet på din internetudbyder;

· den enhed, der er i brug (f.eks. en stationær computer eller en smartphone)

· sproget i den browser, du bruger

Det juridiske grundlag for behandling af din IP-adresse er art. 6 (1) (f) i den generelle databehandlingsforordning (GDPR). Vores legitime interesse er baseret på formålet med dataindsamlingen beskrevet nedenfor. Vi vil understrege, at vi ikke kan drage direkte konklusioner om din identitet ud fra de indsamlede oplysninger, og at vi afholder os fra at gøre det.

Vi bruger IP-adressen på din enhed og de øvrige oplysninger, der er anført ovenfor, til følgende formål:

· sørg for, at der oprettes en problemfri forbindelse

· sikre behagelig brug af vores hjemmeside / vores app

· evaluering af systemsikkerhed og stabilitet

Dataene slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for den første indsamling. Når det kommer til dataindsamling for at gøre webstedet tilgængeligt, er dette tilfældet, når den respektive session slutter. Dataene gemmes i logfiler i en periode eller op til 6 uger 7 dage og slettes derefter automatisk, så det ikke længere er muligt at allokere brugeren.

Vi bruger også såkaldte cookies på webstedet / i appen samt sporingsværktøjer, målretningsmetoder og plugins til sociale medier. De nøjagtige procedurer, der anvendes, og hvordan dine personlige oplysninger bruges til dette formål, er beskrevet mere detaljeret nedenfor.

3.2. Opret og brug en brugerkonto, ordrer, ordreanmodninger og HomeToGo Money Back-garanti 

3.2.1. Opret en konto

Når du opretter en brugerkonto hos os, behandler vi personlige oplysninger på følgende alternative måde:

· Når du logger ind med Google (social login), din gmail-adresse og de oplysninger, der sendes fra din Google-konto (navn, profilbillede, link til din Google-konto og topdomæne, køn og værtsdomæne)

· Når du logger ind med Facebook (social login: Facebook Connect), din e-mail-adresse og de offentlige oplysninger fra din Facebook-konto (navn, profilbillede, aldersgruppe, køn, sprog, land og anden offentlig information)

· på Apple-enheder i vores app, når du logger ind via Apple (Apple-login); din e-mail-adresse og dit navn er gemt på din Apple-konto (i henhold til indstillingerne på din Apple-konto kan du også skjule disse data og få en e-mail-adresse genereret af Apple, som derefter sendes til os)

· Når du logger ind med din e-mail-adresse, din e-mail-adresse

På samme måde oprettes en brugerkonto, når du indtaster din e-mail-adresse, og du placerer derefter en ordre- eller ordreanmodning via vores hjemmeside (se afsnit 3.2.2.), Eller hvis du vælger HomeToGo pengene-tilbage-garanti (se afsnit 3.3.) . Disse tjenester kræver, at du opretter en brugerkonto af tekniske årsager med lagring af e-mail-adresse, navn og rejsedatoer.

Hver gang du logger ind, gemmes tekniske oplysninger om din enhed og browser samt oplysninger om dine søgninger. Dette hjælper os med at forbedre din samlede brugeroplevelse på siden såvel som de overordnede tjenester.

Det juridiske grundlag for dette er art. 6 nr. 1 bogstav b og fi GDPR. Du giver os oplysninger baseret på det kontraktmæssige forhold mellem dig og os. Vores legitimationsoplysninger stammer også fra beskyttelsen af ​​din identitet og forebyggelse af svigagtig aktivitet.

Vi sletter indsamlede data senest 3 år efter, at du opsiger brugeraftalen med vores platform, medmindre det er lovpligtigt, at vi skal gemme dine data i længere tid.

3.2.2. Ordrer og forespørgsler vedrørende ordrer og betalingsbehandling 

Vi tilbyder ikke rejsetjenester selv. Men vi lader dig booke rejsetjenester, der tilbydes af vores partnere.

Når der modtages en ordreanmodning, indsamler vi kun følgende oplysninger for at videresende dem til vores partnere:

· De ønskede ankomst- og afgangsdatoer

· Dit for- og efternavn

· Antal gæster

· Din email adresse

· (valgfrit) din besked til udlejer

Når du afgiver en ordre, indsamler vi også kun følgende oplysninger:

· Ankomst- og afgangsdatoer

· Din adresse

· Telefonnummer

·  (valgfrit) valgt ekstra materiale

·  Den betalingsmetode, der anvendes til betalingsbehandlingen, udføres af Datatrans, (Datatrans AG, Kreuzbühlstrasse 26, 8008 Zürich, Schweiz), medmindre andet er angivet. Vi har indgået en databehandlingsaftale med Datatrans.

Indsamling af de ovennævnte oplysninger og overførsel til vores partnere er et krav, inden der indgås en kontrakt med din respektive leverandør (art. 6, stk. 1, litra b, GDPR).

Når du afgiver direkte ordrer via HomeToGos platform, kan betalingsbehandlingen alternativt udføres af en betalingstjenesteudbyder, som vi har indgået en databehandlingsaftale med. Denne udbyder behandler alle data (navn, kreditkort / bankoverførsel, betalingsoplysninger, faktureringsadresse, cookies eller andre oplysninger), der er nødvendige for at udføre en sikker og gyldig transaktion, afsløre svindel eller ved risikovurdering. Behandling af oplysningerne bruges også til at gennemføre transaktionen i en ordre ved at betale det aktuelle beløb til den korrekte partner og, hvis relevant, et servicegebyr til HomeToGo. Denne proces vendes i tilfælde af aflysninger. Hvis en fuld eller delvis refusion refunderes, bruger din betalingstjeneste betalingsoplysninger til at tilbagebetale refusionsbeløbet til din konto, der blev brugt til betaling.

Det juridiske grundlag for behandling af dine betalingsoplysninger er artikel 6, stk. 1, litra f, i GDPR. Vores legitime interesse er baseret på vores forretningsinteresse i at tilbyde muligheden for at placere direkte ordrer gennem vores platform, mens vi beskytter dine personlige data gennem en databehandlingsaftale med betalingstjenesteudbyderen. Vi vil gerne påpege, at vi ikke indsamler følsomme betalingsoplysninger såsom kreditkortoplysninger. Transaktioner behandles af en PCI-kompatibel betalingsudbyder. Ved at klikke på en af ​​de tilbudte betalingsmetoder (f.eks. Kreditkort eller faktura) accepterer du brugen af ​​betalingstjenesten, outsourcing af en sådan tjeneste og den tilknyttede overførsel og behandling af dine oplysninger.

For at tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder overfører vi med dit samtykke dine personlige kontaktoplysninger (såsom navn, adresse og e-mail-adresse) til Klarna, så Klarna kan vurdere, om du er kvalificeret til deres betalingssystem, og så de kan skræddersy betalingsmetoderne til dig. Behandlingen af ​​personoplysninger, der overføres, er beskrevet i Klarnas privatlivsregler: https://www.klarna.com/international/privacy-policy/ .

3.3. Opret en konto med HomeToGo pengene-tilbage-garanti 

Hvis du vælger HomeToGos pengene-tilbage-garanti, når du bestiller direkte, oprettes der automatisk en brugerkonto.

HomeToGo Money Back-garantien er en forsikringspolice, der leveres af AWP P&C SA (i det følgende benævnt "forsikringsselskabet"), med hvilken vi har indgået en gruppeforsikringsaftale.

For at registrere dig og dine medrejsende som begunstigede indsamles følgende oplysninger og videresendes til forsikringsagenten, Kasko Germany UG:

· Ankomst- og afgangsdatoer

· Dit for- og efternavn

· Din adresse

· Din email adresse

· Telefonnummer

· Bestillingsdato

· Ordrenummer

Vi gemmer kun oplysningerne til behandling af forsikringskontrakten i hele forsikringsselskabets kontraktlige forpligtelse over for dig som nybegynder. Retsgrundlag er art. 6, stk. 1, litra b), GDPR.

3.4. Socialt login (login med Facebook eller Google) 

3.4.1. Facebook Connect 

Når du logger ind via Facebook Connect, oprettes en direkte forbindelse til serverne på Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Facebook registrerer, at du har brugt loginoplysningerne fra HomeToGo som en del af denne proces.

Hvis du har givet udtrykkeligt samtykke til Facebook i overensstemmelse med art. 6 (1) (a) i GDPR overføres dine personlige oplysninger til os som en del af registreringsprocessen via det sociale login. Vi bruger følgende oplysninger fra de transmitterede oplysninger, som lagres af os, indtil de automatisk slettes:

· Din e-mail-adresse      

· Dit Facebook-profilnavn (for- og efternavn)      

· Den profil og det tapet, du bruger på Facebook      

· Din aldersgruppe (over 18 år, over 21 år)      

· Et link til din Facebook-konto      

· Dit køn      

· Topdomænet på din loggede Facebook-konto      

· Tidszonen, hvor du er på Facebook      

Disse oplysninger bruges til

· Identificer dig som vores kontraktpartner      

· Opret din brugerkonto      

· Kontroller oplysningerne for plausibilitet      

Det juridiske grundlag for brugen af ​​disse oplysninger er art. 6, stk. 1, litra b, GDPR. Ved hjælp af disse oplysninger kan vi opfylde vores kontraktlige forpligtelser, der følger af vores servicevilkår (art. 6, stk. 1, litra b, GDPR). Vi sletter de indsamlede oplysninger senest ved opsigelsen af ​​platformens brugskontrakt.

Du kan blokere forbindelsen på din Facebook-konto.

Læs Facebooks fortrolighedserklæring for detaljer om formålet og omfanget af indsamlingen af ​​oplysninger og yderligere behandling og brug af oplysningerne fra tjenesteudbyderen såvel som om dine tilknyttede rettigheder og de indstillingsmuligheder, du kan bruge til at beskytte dit privatliv (https://www.facebook.com/about/privatliv/).

3.4.2. Log ind med Google 

Når du logger ind med Google ved at vælge "G fortsæt med Google", oprettes en direkte forbindelse med serverne fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). Google registrerer, at du har brugt HomeToGo-legitimationsoplysningerne som en del af denne proces. Vi indsamler ikke dine Google-kontooplysninger. Google informerer dig om, at oplysninger fra din Google-konto vil blive gjort tilgængelige for os og vil give dig de relevante oplysninger.

Registrering med og brug af Google er underlagt Googles privatlivspolitik og brugsvilkår (https://policies.google.com/privacy?hl) .

Hvis du udtrykkeligt har givet samtykke til Google i overensstemmelse med art. 6 (1) (a) i GDPR sendes dine personlige oplysninger til os som en del af registreringsprocessen via Google. Vi bruger følgende oplysninger fra de transmitterede oplysninger, som lagres af os, indtil de automatisk slettes:

· Din e-mail-adresse      

· Dit Google-kontonavn (for- og efternavn)      

· Profilbillede (eller avatar), der bruges på Google      

· Et link til Google-kontoen      

· Dit køn      

· Topdomæne i din tilmeldte Google-konto      

· Det brugerdomæne, du administrerer på Google (hostet domæne, HD)      

Disse oplysninger bruges til

· Giv os mulighed for at identificere dig som vores kontraktlige partner      

· Opret din brugerkonto      

· Kontroller oplysningerne for plausibilitet      

Det juridiske grundlag for brugen af ​​disse oplysninger er art. 6, stk. 1, litra b, GDPR. Ved hjælp af disse oplysninger kan vi opfylde vores kontraktlige forpligtelser, der følger af vores servicevilkår (art. 6, stk. 1, litra b, GDPR). Vi sletter de indsamlede oplysninger senest ved opsigelsen af ​​platformens brugskontrakt.

Du kan blokere forbindelsen på din Google-konto.

Læs Googles fortrolighedserklæring for at se detaljer om formålet med og omfanget af din dataindsamling og behandling og brug af oplysningerne fra Google såvel som dine tilknyttede rettigheder og de indstillingsmuligheder, du kan bruge til at beskytte dit privatliv (https://policies.google.com/privacy?hl).

3.5. Databehandling til reklameformål

3.5.1. Nyhedsbrev 

På vores hjemmeside tilbyder vi dig muligheden for at tilmelde dig for at abonnere på vores nyhedsbrev. For at sikre, at der ikke er opstået fejl, når du indtaster din e-mail-adresse, bruger vi det, der kaldes en dobbelt loginproces: Når du har indtastet din e-mail-adresse i registreringsfeltet, sender vi dig et bekræftelseslink. Din e-mail-adresse føjes kun til vores adresseliste, når du har klikket på dette bekræftelseslink. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre det skal du blot klikke på abonnementslinket.

3.5.2. Produktanbefalinger 

Vi sender dig e-mails med produktanbefalinger. Du modtager disse produktanbefalinger uanset om du har tilmeldt dig et nyhedsbrev. Vi gør dette for at give dig information om produkter fra vores tilbud, der kan interessere dig baseret på dine seneste søgninger.

Hvis du ikke ønsker at modtage produktanbefalinger fra os, kan du når som helst give os besked. Du finder vores kontaktoplysninger under del 2. Selvfølgelig finder du også et link til at opsige abonnementet i hver e-mail.

3.5.3. Interessebaseret reklame 

For at du kan modtage oplysninger, der sandsynligvis vil være af interesse for dig, kategoriserer vi din brugerprofil. For at gøre dette bruger vi oplysninger om dine søgninger til at tilpasse nyhedsbrevet artikler og kampagnetilbud, vi sender dig. Målet er at sende dig reklamer, der er tilpasset dine faktiske behov og undgå at sende unødvendige reklamer.

Det juridiske grundlag for den nævnte behandling er art. 6, stk. 1, litra f, GDPR. Behandling af eksisterende kundeoplysninger på denne måde til reklameformål betragtes som en legitim interesse.

3.5.4. Overførsel til tredjepart

Da du giver dit samtykke, deler vi din e-mail-adresse i hash (pseudonym) form med Google og Facebook for at vise dig interessebaserede annoncer. Vi har indgået privatlivsaftaler med Google og Facebook.

Det juridiske grundlag for transmission af din pseudonyme e-mail-adresse til Google eller Facebook er artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at sende en e-mail til [email protected]. Flere oplysninger om Googles privatliv kan findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=da&gl=, og for Facebook her: https://www.facebook.com/about/privacy/.

3.5.5. Retten til at modsætte sig 

Du har til enhver tid og gratis ret til at modsætte dig databehandling til de angivne formål separat for hver respektive kommunikationskanal og med virkning for fremtiden. For at gøre dette skal du blot sende en e-mail til [email protected] eller sende et brev til HomeToGo-adressen nævnt i del 2 ovenfor.

Hvis du gør indsigelse, blokeres den relevante kontaktadresse til yderligere markedsføring. Vi understreger, at reklamemateriale i undtagelsestilfælde midlertidigt kan blive sendt til dig, efter at din indsigelse er modtaget. Dette skyldes tekniske grunde relateret til den krævede leveringstid for annoncer og betyder ikke, at din indsigelse ikke bliver overholdt af os. Tak for din forståelse.

3.6. Cookies - generel information 

Vi bruger cookies, pixels, beacons eller lignende teknologi på vores hjemmeside og i vores app baseret på artikel 6, stk. 1, litra a), b) og f) GDPR. Cookies er små filer, som din browser automatisk opretter, og som gemmes på din enhed, når du besøger vores websted eller bruger vores app. Pixels og webbeacons er små grafik og tags, der bruges til at måle aktiviteten på vores websted. Pixels, web-beacons og lignende teknologier er også dækket af udtrykket "cookies". Cookies skader ikke din enhed og indeholder ikke vira, trojanske heste eller anden ondsindet software. Oplysningerne gemt i cookien er knyttet til den anvendte specifikke enhed. Dette betyder dog ikke, at vi straks er opmærksomme på din identitet.

Når du besøger vores hjemmeside eller app, vises en popup med oplysninger om brugen af ​​cookies.

Nogle cookies hjælper os med at tilbyde brugerne en optimal og funktionel service samt en sikker oplevelse af vores hjemmeside og app (funktionelle cookies). Funktionelle cookies er teknisk nødvendige for sikkerhed, brugerindstillinger og brugeroplevelsen (f.eks. For at afgive en ordre, oprette en brugerkonto, gemme foretrukne søgninger). Cookies er vigtige for driften og funktionaliteten af ​​vores app og websted. Databehandling i henhold til funktionelle cookies er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, GDPR og overholdelse af vores brugsbetingelser, artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. Cookies bruges delvist for at gøre brugen af ​​vores service mere behageligt for dig. For eksempel bruger vi såkaldte sessionscookies til at se, om du allerede har besøgt individuelle sider på vores websted, eller hvis du allerede har logget ind på din brugerkonto. Disse slettes automatisk, når du forlader vores websted. For at sikre overholdelse af vores vilkår og betingelser bruger vi også midlertidige cookies, der er gemt på din enhed i en bestemt periode. Hvis du besøger vores websted igen for at bruge vores tjenester, registrerer cookies automatisk, at du allerede har besøgt os, samt hvilke oplysninger du har indtastet og de indstillinger, du har brugt, så vi kan tilbyde dig vores tjenester.

Hvis du allerede har en brugerkonto og er logget ind eller aktiverer funktionen "Hold mig logget ind", tilføjes de oplysninger, der er gemt i cookies, til din brugerkonto.

På den anden side bruger vi analytiske cookies baseret på artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR til statistisk registrering af brugen af ​​vores hjemmeside og for at optimere vores tjenester. Vi bruger også marketingcookies til at vise information og tilpasse indholdet til dine behov. Disse cookies slettes kun, når du udtrykkeligt har givet dit samtykke. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Det juridiske grundlag for behandling udført på baggrund af dit samtykke til tilbagetrækning påvirkes ikke. Du kan til enhver tid erklære din tilbagetrækning ved at justere dine cookieindstillinger. Du kan også konfigurere din browser, så der ikke gemmes cookies på din enhed, eller at der altid vises en besked, før nye cookies tilføjes. Deaktivering af cookies kan dog betyde, at du ikke kan bruge alle funktionerne på vores websted eller app.

Holdbarheden af ​​cookies afhænger af deres formål og varierer i overensstemmelse hermed. Under alle omstændigheder slettes cookies automatisk efter et defineret tidspunkt. Derefter finder du mere detaljerede oplysninger om vores cookies, der bruges til analytiske og marketingformål.

3.7. Analytiske cookies og værktøjer

For at tilpasse og løbende optimere vores hjemmeside og app i overensstemmelse med brugernes behov distribuerer vi cookies og værktøjer på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR for at have mulighed for at analysere brugen af ​​vores hjemmeside og app.

3. 7 .1. Google Analytics

Vi bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google. Ved at gøre dette oprettes pseudonyme brugerprofiler, og der bruges cookies. Oplysningerne genereret af cookien om brugen af ​​dette websted, f.eks.

· browsertype / version

· brugt operativsystem

· henvisende URL (tidligere besøgt side)

· værtscomputers værtsnavn (IP-adresse)

· serveranmodningstid

overført til en Google-server i USA og gemt der. Google overholder US Privacy Shield Privacy Statement og er registreret i US Department of Commerces US Privacy Shield Program. Derudover har vi indgået en databehandlingsaftale til brug af Google Analytics. I henhold til denne aftale sikrer Google, at Google behandler oplysninger i overensstemmelse med den generelle fortrolighedsforordning og beskytter den registreredes rettigheder.

Oplysningerne bruges til at evaluere brugen af ​​hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og til at levere andre tjenester relateret til brugen af ​​hjemmesiden og brugen af ​​Internettet til markedsundersøgelser og til at tilpasse designet af disse websteder i overensstemmelse med brugernes behov. Disse oplysninger kan også overføres til tredjeparter, hvis loven kræver det, eller hvis tredjeparter er engageret i at behandle disse oplysninger. Under ingen omstændigheder vil din IP-adresse blive kombineret med andre oplysninger leveret af Google. IP-adresserne er anonymiserede, hvilket betyder, at det ikke er muligt at identificere bestemte personer ("IP-maskering").

Du kan forhindre installationen af cookies ved at indstille browsersoftwaren i overensstemmelse hermed. Hvis brugerne vælger at blokere vores cookies fuldstændigt, kan de ikke bruge alle funktionerne på hjemmesiden. Du kan også forhindre indsamling af information genereret af cookien og relateret til brugen af webstedet (inklusive IP-adressen) og behandling af disse oplysninger af Google ved at downloade og installere denne browser-tilføjelse (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da).

Som et alternativ til browsertilføjelsen, især for browsere på mobile enheder, kan du forhindre indsamling via Google Analytics ved at klikke på dette link. En opt-out-cookie indstilles, der forhindrer fremtidig indsamling af dine oplysninger, når du besøger dette websted. Afmeldingscookien er kun gyldig i denne browser og kun på vores websted og er gemt på din enhed. Hvis du sletter cookies i denne browser, skal du indstille opt-out-cookien igen. For mere information om privatlivets fred i Google Analytics, besøg Google Analytics- webstedet: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da.

3.7.2. Google Tag Manager

Vi bruger Google Tag Manager. Med denne Google-tjeneste kan tags fra websteder administreres via en brugergrænseflade. Kun tags implementeres, hvilket betyder, at der ikke oprettes nogen cookies, og der ikke indsamles personlige oplysninger. Tag Manager får andre tags til at blive udløst, hvilket kan føre til dataindsamling. Google Tag Manager bruger ikke disse data. Hvis domæneniveauet eller cookieniveauet er deaktiveret, gælder dette for alle sporingskoder implementeret med Google Tag Manager. Du kan finde flere oplysninger under Google Tag Manager-brugervejledningen: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html .

3.7.3. Nyt relikvie 

For at udføre tilgængelighed og ydeevneovervågning af vores servere bruger vi webanalysetjenesten New Relic Inc., 188 Spear Street, Suite 1200, San Francisco, CA 94105, USA. Ved hjælp af pseudonymiserede brugsdata måles tekniske ydeevnedata (f.eks. Svar- og indlæsningstider) og analyseres for at forbedre serverens ydeevne. Flere detaljer og oplysninger kan findes i fortrolighedserklæringen for New Relics på https://newrelic.com/privacy/ .

3.7.4. Snowplow

Vi bruger Snowplow open source webanalysetjeneste leveret af Snowplow Analytics Limited, 32-38 Scrutton Street, London, EC2A 4RQ, UK. Cookies bruges som en del af dette. Oplysningerne genereret af cookien om brugen af ​​dette websted, f.eks.

· browsertype / version

· brugt operativsystem

· henvisende URL (tidligere besøgt side)

· værtscomputers værtsnavn (IP-adresse)

· serveranmodningstid

· søgeforespørgsler og filterindstillinger

· klik på siden

overført til en HomeToGo-server i Frankfurt og gemt der.

Oplysningerne bruges til at evaluere brugen af ​​hjemmesiden med henblik på at udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og til at levere andre tjenester relateret til brugen af ​​hjemmesiden og brugen af ​​Internettet til markedsundersøgelser og til at tilpasse designet i overensstemmelse med brugerens behov.

3.7.5. Justere 

I vores app bruger vi analysetjenesten fra Adjust GmbH, Saarbrücker Str. 37A, 10405 Berlin, Tyskland. Analysetjenesten er integreret i vores app via et udviklingsmiljø (SDK - Software Developer Kit). Informationen genereret af udviklingsmiljøet, f.eks.

· IP-adresse,

· enheds-id og alle annonce-id'er

· (de-) aktivering af HomeToGo-appen på din mobile enhed,

· http header inklusive processor SDK version og bruger agent (land, sprog, operativsystem, app version)

·  plysninger om brugerenheds- og netværksaktivitet

· app- og begivenhedstoken

indsamles og bruges af Adjust GmbH til at evaluere brugen af ​​appen, til at udarbejde effektivitetsrapporter om appaktivitet og til at tilbyde andre tjenester relateret til brugen af ​​appen til at markedsføre og tilpasse appen. Under ingen omstændigheder vil de indsamlede oplysninger blive kombineret med andre oplysninger, som Adjust giver via andre apps. Når du afinstallerer HomeToGo-appen, sletter Adjust dine data med det samme senest efter 28 dage.

Du kan finde flere oplysninger om Justits fortrolighedserklæring her. https://www.adjust.com/privacy-policy/ . Du kan til enhver tid modsætte dig sporing ved at justere i afsnittet "Fravælge" i Justits fortrolighedserklæring. For at gøre dette skal du vælge den enhed, du ikke ønsker, at Juster skal bruge til at spore og indtaste din enhedsidentifikator. Adfærdssporing fra apps, der bruger Juster, fjernes straks fra enheden. 

3.7.6. TrackJS

Vi bruger tjenesterne fra TrackJS LLC. TrackJS letter analysen af ​​tekniske fejl i JavaScript, så vi kan vurdere og forbedre kvaliteten af ​​vores websted og vores app. Mere info findes i fortrolighedsreglerne for TrackJS: https://trackjs.com/privacy/ .

3.7.7. Matomo 

Derudover bruger vi Matomo (tidligere Piwik) open source webanalysetjeneste fra InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand ("Matomo"). Til dette formål bruges cookies til at aktivere analysen af ​​brugen af ​​vores hjemmeside. Fra disse oplysninger kan pseudonymiserede brugerprofiler oprettes og analyseres. De oplysninger, der genereres af cookien, såsom din browser og pseudonym IP-adresse, behandles på vores servere. Oplysningerne, der genereres af cookien i den pseudonyme brugerprofil, bruges ikke til at identificere dig personligt og kombineres ikke med dine personlige oplysninger.

Flere oplysninger om privatlivets fred ved brug af Matomo kan findes her: https://matomo.org/privacy-policy/ . Der kan du modsætte dig hjemmesidesporing via "Fravælge". 

3.8. Marketing cookies 

De markedsførings- og målretningsforanstaltninger, der er anført nedenfor og bruges af os, implementeres på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR, forudsat at du har givet dit samtykke. Målretning bruges til at udføre målrettet reklame. Gennem de markedsførings- og målretningsforanstaltninger, vi bruger, vil vi sikre, at annoncer, der er skræddersyet til dine interesser, vises på dine enheder. 

3.8.1. Dobbeltklik

Vores hjemmeside indsamler og evaluerer information, der bruges til at optimere reklamer ved hjælp af cookies (se afsnit 3.6.). For at gøre dette bruger vi Googles målretningsteknologier (DoubleClick). Disse teknologier giver os mulighed for at give dig tilpasset, interessebaseret reklame. Den anvendte cookie giver for eksempel information om, hvilke af vores produkter du er interesseret i. Baseret på disse oplysninger kan vi også vise tjenester på tredjepartswebsteder, der specifikt er orienteret mod interesser, du har vist gennem din tidligere brugeradfærd. Indsamling og evaluering af brugeradfærd finder kun sted på en pseudonym måde og tillader os ikke at identificere dig. Især kan oplysningerne ikke kombineres med personligt identificerbare oplysninger om dig.

Cookien slettes automatisk efter 30 dage.

Du kan også indstille præferencer for visning af interessebaseret annoncering via Google Ads Preferences Manager (https://adssettings.google.com/authenticated?hl).

For at se flere oplysninger og annonceringsbeskyttelse og Google, bedes du læse Googles fortrolighedserklæring og brugsbetingelser (https://policies.google.com/technologies/ads?hl).

3.8.2. Google AdWords

HomeToGo bruger Googles AdWords-tjeneste, der bruger konverteringssporing til at måle effektiviteten af ​​individuelle annoncer, tilbud og funktioner. En cookie indstilles til dette, så snart du klikker på en Google-annonce. Denne cookie identificerer dig ikke personligt, men giver dig mulighed for at afgøre, om du vender tilbage til den specifikke tilbudsside i løbet af den 30-dages periode, hvor cookien er gyldig.

Hver AdWords-annoncør modtager en anden cookie. Som et resultat kan cookies ikke spores via AdWords-annoncørernes websted. De oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at generere konverteringsstatistikker for AdWords-annoncører, der har valgt konverteringssporing. Vi sporer det samlede antal brugere, der har klikket på en annonce og er omdirigeret til webstedet med et konverteringssporingstag.

Du kan permanent forhindre opbevaring af Google-konverteringscookie ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed. Google Conversion Tracking Privacy Statement kan findes her: https://services.google.com/sitestats/da.html . 

3.8.3. Google Dynamic Remarketing 

Vi bruger funktionerne i Google Dynamic Remarketing med funktionerne på tværs af enheder i Google AdWords og Google DoubleClick.

Denne funktion giver os mulighed for at linke de annonceringsmålgrupper, der er oprettet med Google Dynamic Remarketing, til funktionerne på tværs af enheder i Google AdWords og Google DoubleClick. På den måde kan interessebaserede, personlige reklamemeddelelser, der er skræddersyet til dig baseret på tidligere brug og browseradfærd på en enhed (såsom en smartphone), også vises på en anden enhed, du bruger (såsom en tablet eller pc).

Hvis du har givet Google lignende samtykke, vil Google linke din web- og app-søgehistorik til din Google-konto til dette formål. På denne måde kan de samme personlige annoncemeddelelser vises på enhver enhed, du bruger til at logge ind på din Google-konto.

For at understøtte denne funktion indsamler Google Analytics Google-godkendte id'er for brugere, der midlertidigt er forbundet med Google Analytics-dataene for at definere og oprette annonceringsmålgrupper på tværs af enheder.

Du kan permanent fravælge remarketing på tværs af enheder ved at slå personlig tilpasset annoncering fra på din Google-konto. For at gøre dette skal du følge dette link: https://adssettings.google.com/authenticated?hl . 

For mere information og fortrolighedspolitik, kan du læse Googles fortrolighedserklæring på https://policies.google.com/technologies/ads?hl .

3.8.4. Google AdSense 

På vores websted bruger vi Google AdSense til at vise annoncer. På denne måde kan vi vise dig annoncer, der kan være af interesse for dig. Disse annoncer kan genkendes ved "Google Ads" -referencen. For at gøre dette bruger Google web-beacons og cookies (se afsnit 3.6.). De oplysninger, der genereres af cookies og web-beacons om brugen af ​​webstedet (inklusive din IP-adresse) og levering af reklameformater overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Google kan dele disse oplysninger med tredjeparter.

Vi har aktiveret Google AdSense-annoncer fra tredjepart. Dataene kan overføres til tredjeparter (navngivet på https://support.google.com/dfp_sb/answer/94149).

Du kan forhindre Google AdSense i at installere cookies ved at deaktivere interessebaserede annoncer på Google via linket https://adssettings.google.com/authenticated?hl .

For mere information og fortrolighedspolitik, kan du læse Googles fortrolighedserklæring på https://policies.google.com/technologies/ads?hl .

3.8.5. Google AdMob 

Vi bruger Google AdMob til at vise annoncer i HomeToGo-appen. Google bruger Apples "Advertising Identifier" (herefter "Apple Ad ID") til kontrol i annoncering af apps. Der oprettes en pseudonym brugerprofil under Apple Ad ID, så brugeren kan tilpasses til forskellige annoncesegmenter på Apples reklameplatform for at vise interessebaseret reklame.

Apple Ad ID er et pseudonym, der forhindrer almindelige personlige oplysninger i at blive vist til Google. Apple Ad ID overføres til en Google-server i USA og gemmes der.

Du kan forhindre brugen af ​​Apple Ad ID ved at klikke på "Ingen annoncesporing" under "Privacy / Advertising" i dine systemindstillinger. Alternativt kan du også klikke på "Nulstil annonce-id" for at generere et nyt tilfældigt valgt Apple-annonce-id, hvorved en profil genereres.

3.8.6. Criteo 

Pixel-teknologier (se afsnit 3.7.5.) Fra Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Frankrig ("Criteo") indsamler og gemmer information til markedsførings- og optimeringsformål. Sammen med Criteo beslutter vi formål og processer og er derfor fælles ansvarlige for behandlingen.

Pixlerne sender din IP-adresse, den henvisende URL til det besøgte websted, tidspunktet, hvor pixlen blev vist, den anvendte browser og tidligere indstillede cookieoplysninger til en webserver. Disse oplysninger kan bruges til at oprette brugerprofiler under et pseudonym.

Criteos pixelteknologi giver os mulighed for at evaluere vores reklamekampagner og reklameindhold. Ved hjælp af en algoritme analyserer Criteo surfingadfærden og kan derefter vise målrettede produktanbefalinger som personaliserede reklamebannere på andre hjemmesider ("udgivere"). Du kan finde flere oplysninger om Criteos teknologi i Criteos fortrolighedserklæring (https://www.criteo.com/privacy/).

Brug af Criteo indlæser flere pixels fra kontraktpartnere, som Criteo arbejder med. En oversigt over alle udgivere og netværk, der indlæser pixels, kan findes på https://www.criteo.com/privacy/criteo-works-with-the-following-platforms/ . Oplysningerne indsamlet med Criteo-teknologi vil ikke blive brugt til at bestemme den personlige identitet for webstedets besøgende, medmindre registranten accepterer andet. Enhver brug af andre oplysninger end den ovenfor beskrevne eller overførsel til tredjepart er udelukket.

De fleste browsere accepterer automatisk pixels. Du kan bruge lignende værktøjer eller browser-tilføjelsesprogrammer for at forhindre brugen af ​​pixels på vores websted (for eksempel ved at bruge AdBlock-tilføjelsen til Firefox-browseren).

Du kan til enhver tid modsætte dig den pseudonyme analyse af din surfeadfærd hos os. For instruktioner om deaktivering af Criteos service, besøg følgende Criteo-link: https://www.criteo.com/privacy/ . 

Bemærk, at hvis du vælger at vise personlige annoncer fra Criteo og andre tilknyttede selskaber, vil du stadig modtage annoncer, men disse vil være mindre skræddersyet til dine interesser / browserservere.

3.8.7. Bing-annoncer 

Vi bruger Bing Universal Event Tracking (UET) fra Microsoft Bing Ads. Dette er en tjeneste fra Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA ("Microsoft"). Dette giver os mulighed for at spore brugeraktivitet på vores websted, når brugere får adgang til webstedet gennem annoncer fra Bing Ads.

Hvis du åbner vores side via en Bing Ads-annonce, placeres en cookie på din computer (se afsnit 3.6.). Et Bing UET-tag er integreret på vores hjemmeside. Dette er en kode, der bruges til at gemme oplysninger om brugen af ​​hjemmesiden i forbindelse med cookien. Dette inkluderer blandt andet den tid, der er brugt på webstedet, hvilke områder af webstedet der blev åbnet, og hvilke annoncer der førte brugeren til webstedet. Oplysninger om din identitet indsamles ikke.

Disse oplysninger overføres til Microsoft-servere i USA og opbevares der i maksimalt 180 dage.

Flere oplysninger om Bing Ads-analysetjenester kan findes på Bing Ads-webstedet (https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/en/53056/2). For mere information om Microsofts fortrolighedspraksis, se Microsofts fortrolighedserklæring (https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement).

3.8.8. Outbrain 

På vores hjemmeside bruger vi teknologi fra tjenesteudbyderen Outbrain Inc., 39 West 13th Street, New York, NY 10011, USA (Outbrain, Outbrain Widgets, Outbrain Pixel). Denne teknologi giver os mulighed for at bruge pixels (se afsnit 3.7.5.) Og cookies (se afsnit 3.6.) For at levere mere indhold, der også kan være af interesse for dig på vores websted eller på tredjepartswebsteder ("retargeting"). ). Anbefalingerne integreret af Outbrain bestemmes på baggrund af dit tidligere læste indhold. Indholdet styres og leveres automatisk af Outbrain.

Visning finder sted som et pseudonym. Når du vælger lignende indhold, bruger cookien oplysninger om enhedens kilde, browsertype og IP-adresse, som er fuldstændig anonymiseret ved at fjerne den sidste oktet.

Flere oplysninger om Outbrain's fortrolighedserklæring kan findes her: https://www.outbrain.com/legal/privacy#privacy-policy . Du kan fravælge Outbrains brug af sporing for at se interessebaserede anbefalinger via feltet "Fravælge" i Outbrains fortrolighedserklæring. Bemærk, at du skal indstille fravælgelsesindstillingen separat på hver enhed, du bruger til at få adgang til vores websted. Når du har gjort indsigelse, vil du stadig blive tilbudt interessant ekstra indhold, men dette vil ikke længere være baseret på din tidligere brugeradfærd på vores sider. 

3.8.9. Taboola 

Vores side bruger teknologier fra Taboola Inc., 28 West 23rd St., New York, NY 10010, USA ("Taboola"). Taboola bruger cookies (se afsnit 3.6.) Hvilket register registrerer hvilket indhold du bruger og hvilke af vores sider du besøger (konverteringssporing). Cookien giver os mulighed for at oprette pseudonyme brugerprofiler ved at indsamle enhedsrelaterede data samt logdata og giver os mulighed for at anbefale indhold, der matcher dine personlige interesser. Dette gør det muligt at tilpasse vores tilbud individuelt til dig. Disse brugerprofiler kan ikke bruges til at fastslå din identitet.

Du kan finde flere oplysninger om Taboola og muligheden for at deaktivere Taboola-cookien her: https://www.taboola.com/privacy-policy . 

3.8.10. Facebook tilpassede målgrupper 

Derudover bruger vi også Facebook Custom Audiences. Facebook Custom Audiences er en marketingtjeneste fra Facebook. Dette giver os mulighed for at vise personlig og interessebaseret annoncering på Facebook til bestemte grupper af pseudonyme besøgende, der også bruger Facebook, på vores hjemmeside.

En Facebook-tilpasset publikumspixel er integreret i vores hjemmeside. Dette er en Java Script-kode, der bruges til at gemme upersonlig information om din brug af webstedet. Dette inkluderer IP-adresse, browser og kilde og destinationssider. Disse oplysninger overføres til Facebook-servere i USA. En automatisk kontrol udføres for at se, om du har gemt en Facebook-cookie. Facebook-cookien bestemmer automatisk, om du tilhører den relevante målgruppe for os. Hvis du tilhører målgruppen, viser vi dig relevante annoncer på Facebook. Du bliver ikke personligt identificeret af os eller Facebook som en del af denne proces.

Du kan modsætte dig brugen af ​​Custom Audiences-tjenesten på Facebook-webstedet (https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences). Efter at have logget ind på din Facebook-konto, kommer du til indstillingerne for Facebook-annoncer.

For mere information om privatlivets fred på Facebook, læs Facebooks fortrolighedserklæring (https://www.facebook.com/privacy/explanation).

3.8.11. RTB House 

På vores hjemmeside bruger vi teknologi fra RTB House SA, 61/101 Złota Street, 00-819 Warszawa, Polen. Denne teknologi giver os mulighed for at bruge pixels (se afsnit 3. 8.5 .) Og cookies (se afsnit 3.6.) For at levere mere indhold, som også kan være af interesse for dig på vores websted eller på tredjepartswebsteder (" retargeting "). Cookies bruges som en del af denne proces. Anbefalingerne integreret af RTB House bestemmes på baggrund af dit tidligere læste indhold. Indholdet kontrolleres teknisk og leveres automatisk af RTB House. Visning finder sted som et pseudonym.

De oplysninger, der genereres af cookien om brugen af ​​dette websted, såsom browsertype / version, operativsystem, henvisende URL (den tidligere besøgte side), tidspunktet for serveranmodningen overføres til RTB House's server og gemmes der.

Du kan finde flere oplysninger om RTB House's fortrolighedserklæring her: https://www.rtbhouse.com/privacy/ . Du kan til enhver tid modsætte dig RTB House's sporing for at se interessebaseret reklame via Opt Out-boksen i RTB House's fortrolighedserklæring. Bemærk, at du skal placere Opt Out-cookien på hver enhed, du bruger til at få adgang til vores websted. Når du har gjort indsigelse, vil du stadig blive tilbudt interessant ekstra indhold, men dette vil ikke længere være baseret på din tidligere brugeradfærd på vores sider. 

3.8.13. Clicktripz 

På vores hjemmeside bruger vi også tjenester fra Clicktripz, 1112 Ocean Drive, CA 90266 Manhattan Beach, USA. Clicktripz indsamler og behandler brugerens rejsekriterier og shoppingadfærd ved brug af cookies (se afsnit 3.6.) Og andre måder at tilbyde relevante tilbud på at samarbejde med rejsewebsteder.

For mere information, se Clicktripz Privacy Statement: http://www.clicktripz.com/privacy_policy.php . 

3.8.14. Annonce op 

Teknologi fra Ad Up, en service fra Axel Springer Teaser Ad GmbH, Axel-Springer-Str. 65, 10969 Berlin, Tyskland, er også integreret på vores side. Ad Up bruger Conversion Tracking Cookies til at evaluere effektiviteten af ​​dine annoncer og søgeord. Ved at indsamle anonyme og / eller pseudonyme oplysninger kan Ad Up vise annoncer i henhold til dine interesser i en bestemt periode.

Flere oplysninger findes i Ad Ups-fortrolighedserklæringen her: https://www.adup-tech.com/en/privacy . Du kan deaktivere Ad Up i din browser ved at klikke på knappen "aktiver opt-out cookie" der. 

3.8.15. BingAds-tjenester.

Vores hjemmeside bruger BingAds-tjenester. Disse annoncer leveres og vises af Microsoft Ireland Operations Limited. Adresse: One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521, Irland. Dette betyder, at vi kan vise dig annoncer, der kan være af interesse for dig. Du kan genkende disse annoncer ved at være mærket "Ads by Microsoft / Ads by Microsoft" eller en lignende reference. Microsoft bruger sporingspixels og cookies (se afsnit 3.6). Oplysninger, der genereres af cookies og sporingspixler vedrørende brugen af ​​webstedet (inklusive din IP-adresse og enheds-id) og levering af annonceformater sendes til en Microsoft-server i Irland og USA, hvor den er gemt.

For mere information og fortrolighedspolitik, se Microsofts fortrolighedspolitik: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement . Her forklares det også, hvordan du kan fravælge at modtage interessebaserede annoncer.

3.9. Mulighed for at modsætte sig / fravælge 

Du kan forhindre de målretningsteknologier, vi beskrev, ved at aktivere den tilsvarende cookieindstilling i browseren (se også afsnit 3.6.). Derudover har du muligheden for at deaktivere præferencebaseret annoncering ved hjælp af præferencebehandling er tilgængelig her: http: / /www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices .  

3.10. Tredjepartswebsteder 

HomeToGo arbejder med partnere (for mere information, se vores vilkår og betingelser, hvor vores partnere kaldes "operatører"). Når du omdirigeres til en partners hjemmeside, gælder vilkårene for den pågældende partner.

Hverken partnere eller tilknyttede associerede agenter (tilknyttede virksomheder) dropper cookies eller bruger andre sporingskoder på vores websted. Cookies eller sporingskoder bruges efter omdirigering, hvor HomeToGo ikke har nogen indflydelse. Følgende relaterede tjenester bruges:

· Ydelsesannoncenetværk af 3, 10785 Berlin, Tyskland; Du kan finde AWINs fortrolighedserklæring her: https://www.awin.com/gb/legal/privacy-policy-gb . 

· Performance Horizon Group Ltd, West One, Forth Banks, Newcastle-upon-Tyne NE1 3PA, UK. Du kan finde Performance Horizons fortrolighedserklæring her: https://performancehorizon.com/privacy-policy . 

· CJ Affiliate, Commission Junction LLC, 530 East Montecito St., Santa Barbara, CA 93103, USA. Du kan finde CJs fortrolighedserklæring her: https://www.conversantmedia.com/legal/privacy . 

4. Tredjeparts tjenester og plugins

4.1. Google kort

Vi bruger Google Maps API til at vise interaktive kort direkte på vores websted og muliggøre forenklet brug af kortfunktionalitet. Din IP-adresse transmitteres og lagres på en af ​​Googles servere i USA til brug af Google Maps-funktionalitet (se afsnit 3.7.1 på US Privacy Shield). Retsgrundlag er (art. 6, stk. 1, litra f), GDPR). 

Læs servicevilkårene for Google Maps her: https://www.google.com/intl/da/help/terms_maps.html.  Du kan finde flere oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger i Googles fortrolighedserklæring her: https://policies.google.com/privacy . 

4.2. Google skrifttyper

På vores hjemmeside bruger vi skrifttyper ("Google Fonts") leveret af Google. Dette giver din browser mulighed for at indlæse de krævede skrifttyper i din browsers cache, når dit websted åbnes. Dette er nødvendigt for at browseren skal kunne vise en visuelt forbedret version af vores tekster. Hvis din browser ikke understøtter denne funktion, bruger din computer en standard displayfont. Integrationen af disse skrifttyper afsluttes med et serveropkald - normalt en Google-server i USA. Dette kommunikerer til den server, at du har besøgt dette websted.

Når denne side åbnes, sendes cookies ikke af brugerne til Google Fonts API. Data, der overføres i forbindelse med sidevisningen, sendes til ressource-specifikke domæner såsom fonts.googleapis.com eller fonts.gstatic.com. Du vil ikke blive forbundet med nogen indsamlet eller brugt information i forbindelse med parallel brug af godkendte Google-tjenester, såsom Gmail. Du kan indstille din browser på en måde, der forhindrer, at skrifttyperne indlæses fra Googles servere.

HomeToGo bruger Google Fonts for at sikre, at vores tjenester præsenteres på en god måde. Retsgrundlaget er beskrevet i artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR.

https://policies.google.com/privacy.

5. Gruppe 

HomeToGo er et firma, der tilhører HomeToGo Group. Fra tid til anden kan vi dele dine personlige oplysninger med tilknyttede virksomheder i HomeToGo-gruppen. HomeToGo Group inkluderer alle (nuværende og fremtidige) enheder, der direkte eller indirekte kontrolleres af HomeToGo GmbH ("HomeToGo") eller er under fælles kontrol af HomeToGo. Dataoverførslen inden for HomeToGo Group udføres til følgende formål:

a) Levering til vores formidlingstjeneste og platform     

b) Levering af kundeservice     

c) Forsendelse af reklame, som du har accepteret at modtage, eller som er tilladt i henhold til gældende lovgivning     

d) Analyse, optimering og forbedring af vores hjemmeside og vores app    

e) Identifikation og efterforskning af svig og ulovlige aktiviteter     

f) Overholdelse af love og regler      

Det juridiske grundlag for dataoverførsel inden for HomeToGo-gruppen er artikel 6, stk. 1, litra a), b) og f) i GDPR.

Det detaljerede juridiske grundlag for formål a) og b) er artikel 6, stk. 1, litra b, GDPR. Deling af disse data gør det muligt for os at opfylde de kontraktlige forpligtelser, der pålægges os i vores servicevilkår.

6. Kontaktformular og chat 

Vi giver dig en kontaktformular, som du kan bruge til at stille os spørgsmål ved at indtaste dit navn og din e-mail-adresse. Brugen af ​​kontaktformularen er frivillig, og dine oplysninger behandles for at opfylde vores kontraktlige serviceforpligtelser (art. 6, stk. 1, litra b, GDPR).

De spørgsmål og information, du giver, overføres til vores billetsystem. Vi bruger i øjeblikket kundesupporttjenesterne i Desk.com, 1 Market Steet, San Francisco, CA 94105, USA. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles af Desk.com, kan du kontakte vores kundeservice direkte på [email protected] .

Derudover tilbyder vi live chat ved hjælp af tjenesterne fra Salesforce.com, Inc. Salesforce Tower, 415 Mission Street, San Francisco, CA 94105, USA, som vi har indgået en databehandlingsaftale med.

Når du starter en live chat, installeres en funktionel cookie i din browser, og følgende information indsamles:

· Fornavn og efternavn

· Email adresse

· Browser type / version

· IP-adresse

· Brugt operativsystem

· URL fra tidligere besøgt websted

Under chatten kan du give andre personlige oplysninger afhængigt af din anmodning.

Vi behandler og gemmer dine data med det formål at aktivere og kvalitetssikre funktionaliteten i live chat. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR. Chatloggen slettes efter senest 12 måneder.

For mere information, se Salesforce Privacy Policy ( https://www.salesforce.com/company/privacy/ ).

6 .1. Oversigt 

Ud over retten til at tilbagekalde det samtykke, du har givet os, har du ret til følgende andre rettigheder, hvis de relevante juridiske krav gælder:

· Retten til at få adgang til oplysninger om dine personlige oplysninger, der er gemt hos os i overensstemmelse med art. 15 GDPR

· Retten til at korrigere unøjagtige personoplysninger og retten til at få ufuldstændige personoplysninger suppleret i overensstemmelse med art. 16 GDPR

· Ret til at slette dine personlige oplysninger, der er gemt af os i overensstemmelse med art. 17 GDPR

· Ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger i overensstemmelse med art. 18 GDPR

· Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR

6 .2. Retten til at modsætte sig 

Iht. betingelserne i art. 21 (1) GDPR giver dig mulighed for at modsætte dig databehandling af årsager relateret til den registreredes særlige situation.

Ovenstående generelle ret til at gøre indsigelse gælder for alle behandlingsformål beskrevet i denne fortrolighedserklæring, som er baseret på art. GDPR er kun forpligtet til at udføre en sådan generel indsigelse, hvis du angiver grunde af største betydning for dette (for eksempel mulig fare for liv eller sundhed). Derudover kan du også kontakte tilsynsmyndigheden med ansvar for HomeToGo, Berlins kommissær for privatliv og informationsfrihed, Friedrichstr. 219, 10969 Berlin, Tyskland, Telefon: +49 (0) 30 2155050, e-mail: [email protected] .

 

Version 3 - pr. December 2020

image-tag