Italien Ferieboliger

Sammenlign 1.040.403 tilgængelige boliger, fundet hos 123 udbydere
Italien
Ankomst
2 gæster
Spar op til 34%

Det bedste udvalg af ferieboliger Italien

-34%
f.eks. 25.05 - 1.06
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Trapani, Sicilien, Italien
fra 359 kr 544 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
-28%
f.eks. 15.06 - 22.06
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 1 soveværelse
Borzonasca, Metropolitan City of Genoa, Italien
fra 294 kr 408 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
-32%
f.eks. 2.11 - 9.11
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Este, Padova, Italien
fra 241 kr 355 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Italien

Lej feriehuse og ferielejligheder Italien: fra 177 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Bardonecchia, Torino, Italien
fra 378 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Taranto, Apulien, Italien
fra 195 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Bologna, Emilia-Romagna, Italien
fra 201 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Vernante, Cúneo, Italien
fra 152 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Belvedere, Reggio Emilia, Italien
fra 444 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Montecampione, Artogne, Italien
fra 228 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Fiorenzuola d'Arda, Fiorenzuola d'Arda, Italien
fra 157 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehytte ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Piumazzo, Castelfranco Emilia, Italien
fra 176 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Forio, Ischia, Italien
fra 167 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Bungalow ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Forio, Ischia, Italien
fra 176 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ejerlejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Aurora, Torino, Italien
fra 170 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Villa ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Todi, Province of Perugia, Italien
fra 376 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Cozze, Mola di Bari, Italien
fra 235 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Lamezia Terme, Province of Catanzaro, Italien
fra 239 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Torre Maura, Rom, Italien
fra 284 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Santa Maria del Focallo, Ispica, Italien
fra 1.380 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Follonica, Grosseto, Italien
fra 523 kr
HomeAway
4,1
Vis tilbud
-10%
Pool
Feriecenter ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Capo D'arco, Rio Marina, Italien
fra 390 kr 433 kr
Cofman.com
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Italien

 • Køkken (961.819)
 • TV (898.246)
 • Internet (841.875)
 • Vaskemaskine (667.811)
 • Klimaanlæg (591.451)
 • Rygning ikke tilladt (457.245)
 • Kæledyr tilladt (451.237)
 • Parkeringsplads (402.509)
 • Have (377.057)
 • Terrasse/altan (338.649)
 • Pool (273.392)
 • Mikroovn (271.290)

Pris- og tilgængelighedsindeks Italien

Information om priser på ferieboliger i Italien

Grafen viser gennemsnittet af priserne for feriehuse og ferielejligheder Italien. Priserne i August stiger op til 927 kr per nat, hvilket er den højeste gennemsnitspris i de kommende seks måneder. I September falder priserne til en gennemsnitspris på 658 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Italien

Se grafen foroven for yderlige informationer angående tilgængeligheden af feriehuse og ferieboliger Italien. Det kan være vanskeligt at finde en bolig Italien i Februar, da det er måneden med de fleste bookinger. Derimod kan du finde de fleste tilgængelige ferieboliger i September.

Et feriehus i Italien giver dig en unik base for dagens oplevelser

Når du vælger din feriebolig i Italien, har du mulighed for at koordinere dit rejsemål og dine særlige ferieønsker med den form for overnatning, som er mest komfortabel og ideel for dig. Du finder et stort udvalg til mange eller få rejsende – både i de større byer, inde midt i landet og tæt på kysterne.

Ferieboligerne er hjemligt og komfortabelt indrettet og spænder fra det minimalistiske til en mere farverig og udtryksfuld indretningsstil, som er typisk italiensk. Boligerne bærer samtidig præg af deres beliggenhed og omgivelser, og du har derfor mulighed for at vælge en feriebolig, som er helt unik.

Vis alle 1.040.403 ferieboliger
Mad og drikke

Pizza og meget mere

Det italienske køkken er rigt og varieret, og madlavning er en passion for italienerne. Pasta og pizza smager bedre i Italien end alle andre steder og er ofte udført med få og gode råvarer. En vigtig ingrediens er olivenolien, som italienerne producerer på egne olivenplantager. Glæd dig til at gå på opdagelse i din ferieregions mad- og vinspecialiteter på markeder, i lokale butikker og på restauranter, hvor du vil finde oliven, skinke, pølser, frugt m.m. Lokale kaffebarer er et godt sted at droppe ind, få en snak og drikke en hurtig espresso, som italienerne gør. Børnene kan i mellemtiden få en ægte gelato - den himmelske italienske is, som fås i alle tænkelige varianter.

Kunst og kultur

Et land bygget på kunst og kultur

I Italien er der oplevelser for alle sanser. Fra operaer af Puccini, Verdi og Rossini til film af Fellini, Pasolini og Antonioni. Men også bilindustrien bliver en kulturel oplevelse, når du besøger Fiat Lingotto i Torino med indbygget testbane på taget af den tidligere fabriksbygning. Dette knytter sig selvfølgelig til italienernes generelle interesse for design og elegance, som vi også kender fra italienske modedesignere som Gucci, Valentino, Armani, Prada og mange andre. Nogle af de allervigtigste kunstnere kommer fra Italien, og i den selvstændige Vatikanstat kan I besøge Michelangelos Sixtiske Kapel - en af de største kunstneriske bedrifter i verdenshistorien. Når I alligevel befinder jer i Pavens by, er den gigantiske Peterskirke et must. Hvis I er heldige, kan I endda overvære en messe på pladsen med Paven selv.

Indkøbsmuligheder

Shopping i Italien

Åbningstiderne i Italien er typisk tilrettelagt med en pause midt på dagen. Til gengæld har butikkerne længe åbent om aftenen, hvilket er med til at skabe en god og levende stemning. Især i de større byer kan du finde de eksklusive designmærker i egne butikker, men Italien tilbyder også mere prisvenlige alternativer. Dem finder du eksempelvis i stormagasiner som La Rinascente eller Upim. Fødevarer købes på markeder eller i dagligvarekæder som f.eks. Conad eller Coop.

Seværdigheder og aktiviteter Italien

Disse seværdigheder må du ikke gå glip af i Italien

Dolomitterne

Bjergområdet i den norditalienske del af Alperne er for dig, som holder af mange valgmuligheder, når du vil vandre i den kontrastfyldte natur. Dolomitterne er på UNESCOs liste over verdensarv og byder på grønne omgivelser med frisk bjergluft og udsigt til bjergtoppe, som er over 3000 meter høje.

Venedig

Byen med de mange kanaler er bygget på træpæle i vandet og har en unik blanding af historiske bygninger, hyggelige pladser med caféer og restauranter, små snørklede gader, glaspusterier på Murano, museer og kulturtilbud – eksempelvis den årlige filmfestival og biennalerne for kunst og arkitektur. Venedig er en unik historisk og kulturel by, og du kan sejle mellem de største øer i den venetianske lagune med vandbus, vandtaxa eller gondol.

Siena

Er du interesseret i middelalderens byudvikling og i at opleve arkitekturhistorien på tæt hold, bør du besøge denne universitetsby i Toscana, hvis historiske centrum er på UNESCOs liste over verdens mest bevaringsværdige kulturarv. Byen er verdensberømt for den skåleformede centrale plads Piazza del Campo fra 1200-tallet med rådhuset Palazzo Publicco, som er udført i gotisk stil og i dag kan besøges som museum.

Firenze

Hovedstaden i Toscana er kendt for sin kunst og arkitektur og for de mange berømte personligheder, der gennem tiden har boet og opholdt sig i byen, eksempelvis forfatteren Dante Alighieri, arkitekten Filippo Brunelleschi og renæssancekunstneren Leonardo da Vinci – for blot at nævne nogle få. En række af Firenzes markante bygninger, som du også kan opleve i dag, blev opført, da byen var under Medici-familiens styre i middelalderen og renæssancen.

Rom

Italiens hovedstad er grundlagt omkring år 753 f.Kr., og historien er allestedsnærværende, hvad enten du vælger at besøge det antikke Rom ved Forum Romanum, det fabelagtige amfiteater Colosseum eller tager på en udflugt til Benito Mussolinis fascistiske byprojekt EUR. Et besøg i byen giver dig også rig mulighed for at stifte bekendtskab med det 20. og 21. århundredes kulturliv, blandt andet ved et besøg på Det Olympiske Stadion, i Roms berømte filmby Cinecittá eller på byens nye store kunstmuseum MAXXI.

Vi sammenligner mere end 600 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Italien Novasol Ferielejeboliger Italien Feriepartner Ferielejeboliger Italien Airbnb Ferielejeboliger Italien TripAdvisor Ferielejeboliger Italien DanCenter Ferielejeboliger Italien Cofman.com Ferielejeboliger Italien HomeAway Ferielejeboliger Italien SOL OG STRAND Ferielejeboliger Italien Interhome Ferielejeboliger Italien e-domizil Ferielejeboliger Italien Belvilla Ferielejeboliger Italien Holiday Home Ferielejeboliger Italien 9flats.com Ferielejeboliger Italien Inter Chalet Ferielejeboliger Italien Only-apartments Ferielejeboliger Italien Migoa Ferielejeboliger Italien

Populære områder Italien

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud

image-tag