Island Ferieboliger

Sammenlign 15.924 tilgængelige boliger, fundet hos 32 udbydere
Island
Spar op til 46%

Det bedste udvalg af ferieboliger Island

-46%
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Norðurland eystra, Island
fra 759 kr 1.409 kr
Bungalo
4,5
Vis tilbud
-21%
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Suðurland, Island
fra 862 kr 1.090 kr
Bungalo
4,5
Vis tilbud
-25%
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Höfuðborgarsvæðið, Island
fra 813 kr 1.084 kr
Bungalo
5,0
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Island

Lej feriehuse og ferielejligheder Island: fra 284 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Norðurland eystra, Island
fra 759 kr
Bungalo
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Vesturland, Island
fra 542 kr
Bungalo
4,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Suðurland, Island
fra 862 kr
Bungalo
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Norðurland eystra, Island
fra 279 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Akranes, Vesturland, Island
fra 534 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Akureyri, Norðurland eystra, Island
fra 314 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Austurland, Island
fra 561 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Tangar, Mosfellsbær, Island
fra 287 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Vestfirðir, Island
fra 747 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Centre, Reykjavik, Island
fra 1.275 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster
Egilsstaðir, Austurland, Island
fra 1.151 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Miðborg, Reykjavik, Island
fra 734 kr
Hotels.com
4,2
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 10 gæster ∙ 5 soveværelser
Suðurland, Island
fra 1.846 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Stykkishólmur, Vesturland, Island
fra 2.748 kr
Bungalo
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Hvaleyrarholt, Hafnarfjörður, Island
fra 280 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse eller feriehytter med fiskeområder i nærheden

Lystfiskeri
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Hlemmur, Reykjavik, Island
fra 3.315 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 1 soveværelse
Vesturland, Island
fra 836 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Lystfiskeri
Ferielejlighed ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Old West Side, Reykjavik, Island
fra 2.635 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Island

 • Køkken (13.588)
 • Internet (12.151)
 • TV (9.308)
 • Vaskemaskine (6.393)
 • Rygning ikke tilladt (5.286)
 • Mikroovn (4.894)
 • Parkeringsplads (4.481)
 • Have (3.869)
 • Terrasse/altan (3.156)
 • Opvaskemaskine (3.149)
 • Grill (2.978)
 • Spabad (2.124)

Pris- og tilgængelighedsindeks Island

Information om priser på ferieboliger i Island

Grafen viser de gennemsnitlige priser for de kommende seks måneder Island. I Juli er en feriebolig Island dyrere: Priserne ligger gennemsnitlig på 1.531 kr. Vælg Januar for at få den billigste rejse.

Information om tilgængelige ferieboliger i Island

Vores graf hjælper dig med at finde de mest populære måneder for ferieboliger Island. Die höchste Ausgebucht-Rate für die nächsten sechs Monate findet sich im Februar (16.02. - 23.02), wo 38% der Ferienhäuser und -wohnungen gebucht sind. Rejsende vælger sjældent dette sted i Maj, hvilket gør at kun 16% af ferieboligerne er optaget.

Ferielejligheder og Ferieboliger på Island

Det smukke Island ligger langt mod nord i Atlanterhavet. På trods af de kølige navn er Island slet ikke så koldt, grundet den varme golfstrøm der løber forbi landet. Den islandske natur er en skønhed i absolut klasse for sig. Grundet den tætte beliggenhed til den arktiske cirkel, er solen på himlen næsten hele sommeren, mens vinterdagene har op mod 20 timers mørke - lidt af en kontrast! Både tidlig og sen vinter kan være gode tidspunkter at besøge landet. Her får man omkring syv timers dagslys, men man undgår turister sæsonen hvor det er dyrere at rejse til Island. Landet et inddelt i to, hvor det sydvestlige Island er hjem til hovedstaden Reykjavik og størstedelen af landets 320.000 indbyggere og det sydlige Island gemmer på størstedelen af landets seværdigheder, heriblandt Den Gyldne Cirkel. Hvis man ønsker at opleve dramatiske vandfald og imponerende smukke lavasletter, kan man besøge det nordlige Island, mens man i vest kan besøge Snæfellsjökull gletsjeren og Breiðafjörður øerne.

Et ophold på Island

Island har en veludviklet turist industri og overalt i landet, kan man finde et væld af overnatnings muligheder. Størstedelen af alle ferielejligheder, sommerhuse og feriehytter er centreret omkring Reykjavik. Der er dog enkle sommerhuse hvorfra man for alvor kan opleve den overdådigt skønne natur på Island - Bjerge, fjorde, enge og barske ødemarker pryder landskabet på øen så langt øjet rækker. I selve Reykjavik kan man finde et bredt udvalg af ferielejligheder, hvorfra man kan opleve denne smukke og hyggelige hovedstad. Læs videre om de mange ting der er at opleve på denne smukke ø og find din perfekte feriebolig i dag til din ferie på Island!

Ting du nok ikke vidste om Island

Øl var illegalt på Island indtil 1989!Islændinge omtaler hinanden konsekvent ved fornavn - selv til statsministeren.Islændinge elsker at gå i biografen - landet har flere biografgængere end noget andet land.60 procent af befolkningen bor i Reykjavik.Det islandske sprog har fundamentalt set ikke ændret sig de sidste 1.000 år!

Ting at se og opleve på Island

1. Landmannalaugar - Et område af overdådig skønhed der ligger nær Reykjavik. Det er muligt at tage en bus hertil eller eventuelt en bil, så man få en ide om hvordan det nær så tilgængelige terræn på Island ser ud.

2. Thingvellir Nationalpark - En nationalpark, der bestemt bør besøges af enhver der kommer hertil. Her kan man blandt andet se de to tektoniske plader for henholdsvis Europa og Nordamerika mødes, der er et fantastisk syn. Parken ligger cirka 40 kilometer sydvest for Reykjavik.

3. Gletcher vandring - En populær aktivitet blandt turister på Island. Det mest populære område er Skaftafell i den sydøstlige del af landet. Rafting er også populært - det nordlige Island har nogle af de bedste floder til dette, heriblandt Vestari, Austari og Jokulsa.

Islandsk mad

Det islandske køkken har gennemgået store ændringer i nyrere tid. Hvor det tidligere var fokuseret omkring lam og fisk, er der i dag en lang række succesfulde vegetar restauranter i Reykjavik. Her er en lille liste over nogle traditionelle islandske retter, der er værd at holde udkig efter og prøve (hvis du kan!):

harðfiskur, en snack af tørret fisk der spises med smør. Så det...hangikjöt, røget lammekød.Skyr, et mælkeprodukt der minder om yoghurt, er lav på fedt og høj på protein.svið, svedet fårehoved.

Mellem januar og februar kan besøgende deltage i en Þorrablót, en festival hvor islændinge sammen nyder en række traditionelle retter, heriblandt: hrútspungar (syltede vædder testikler), hákarl (rådne, dog konserveret terninger af hajkød), Lundabaggi(fårefedt) og Sviðasulta (en syltet version af svið). Man skal ikke være bange for at afvise (på en pæn facon) nogle af de mere ubehagelige delikatesser - mange islændinge spiser det heller ikke! Der skal nok være masser af "almindelig" mad - bare spørg efter det!

Transport til og fra Island

Islands største lufthavn, Keflavik International Airport, ligger cirka 50 kilometer sydvest for Reykjavik. Keflavik er i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager lige over tre timer. Det letteste måde at komme fra lufthavnen er ved at tage Airport Express bussen, der kører direkte til centrum af byen. Der er også en anden bus (Netbus), der kører samme vej, dog med et stop ved den blå lagune inden den fortsætter videre til Reykjavik. Det er også muligt at komme til Island med færge fra Færøerne.

Det er lettest at komme rundt på Island hvis man har en bil, da der ikke er nogen togforbindelser på tværs af landet og land-distance busser kan være dyre - dog ikke så dyrt som at flyve! Mange lokale benytter indenrigsflyvninger til at komme rundt på øen. Med en bil er man selv fri til at opleve landets mange afkroge væk fra sin feriebolig.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Island Novasol Ferielejeboliger Island Feriepartner Ferielejeboliger Island TripAdvisor Ferielejeboliger Island DanCenter Ferielejeboliger Island Cofman.com Ferielejeboliger Island HomeAway Ferielejeboliger Island SOL OG STRAND Ferielejeboliger Island Interhome Ferielejeboliger Island e-domizil Ferielejeboliger Island Belvilla Ferielejeboliger Island Holiday Home Ferielejeboliger Island 9flats.com Ferielejeboliger Island Inter Chalet Ferielejeboliger Island Only-apartments Ferielejeboliger Island Migoa Ferielejeboliger Island

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud