Feriehuse og ferielejligheder i Horsens

Sammenlign 66 tilgængelige boliger, fundet hos 16 udbydere
Horsens

Anbefalede feriehuse i Horsens

Lej feriehuse og lejligheder i Horsens: fra 343 kr per overnatning

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Horsens, Midtjylland, Danmark
fra 350 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Horsens, Midtjylland, Danmark
fra 595 kr
Booking.com
4,8
Vis tilbud
Terrasse/altan
Privat værelse ∙ 2 gæster
Horsens, Midtjylland, Danmark
fra 549 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Terrasse/altan
Camping ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Horsens, Midtjylland, Danmark
fra 506 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Horsens

 • Internet (46)
 • Rygning ikke tilladt (46)
 • Parkeringsplads (45)
 • Have (44)
 • TV (43)
 • Terrasse/altan (42)
 • Grill (30)
 • Køkken (25)
 • Kæledyr tilladt (22)
 • Vaskemaskine (19)
 • Kørestolsvenlig (18)
 • Lystfiskeri (13)

Vejret og klimatabel Horsens
11°
16°
18°
10°
22°
12°
21°
12°
18°
10°
12°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Foroven finder du vejrudsigterne . I Juli er temperaturerne behagelige og kan overstige 22°. Den koldeste måned er Januar. Marts lover godt vejr med kun 13 regndage.

Afslapning og gode oplevelser i Horsens med eget feriehus

Byen ligger ud til den skønne Horsens Fjord og tæt på Kattegat. Her har du og familien alle muligheder for at finde et feriehus tæt på den uspolerede natur og med kort afstand til kulturoplevelser, seværdigheder og udflugter for jer alle. Med eget feriehus er der rigelig plads til at slappe af med hyggeligt samvær i haven eller på terrassen, og I tilrettelægger selv jeres feriedage.

Vis alle 66 boliger
Sådan kommer du dertil

Sådan kommer du til Horsens

Du kommer nemt til Horsens med de offentlige transportmidler, eksempelvis er der flere togafgange i timen til og fra Odense, Frederikshavn og København. Lokale og regionale busser kører regelmæssigt fra centrum til de nærliggende byer og til de mange seværdigheder i området.

En særlig naturoplevelse venter i Horsens Fjord, hvor du kan besøge øerne Hjarnø og Alrø via henholdsvis færge og dæmning – og en tur til øen Endelave i det sydlige Kattegat gøres på ca. 60 minutter med færgen fra Snaptun. Foretrækker du en kør selv-ferie i egen bil, er Horsens godt forbundet med E45, og på grund af den naturskønne beliggenhed er det bestemt også værd at overveje at tage cyklen med på ferien.

Familieaktiviteter

Aktiviteter og naturoplevelser med børnene

Horsens og omegn byder på mange naturoplevelser for både børn og eventyrlystne voksne. Besøg eksempelvis Fyelmose – den store natur- og fiskepark med hele tre søer, hvor også de helt små børn kan opleve glæden ved at fange en lille fisk. Eller oplev de vilde kaniner og det klare badevand på jeres tur til Endelave – og slut dagen af med at smage den lokale røgede fisk.

Har I fået appetit på flere sjove vandoplevelser, bør I unde jer selv at besøge Aqua Forum med leg, motion og velvære for børn i alle aldre. Her finder I blandt andet vandrutsjebane, udspringsbassin, babybassin, spabad og – på de lune sommerdage – et opvarmet friluftsbassin.

Hos Fuglsang Rideture har I spændende muligheder for at kombinere en unik naturoplevelse med hyggelig picnic og udfordringer til hest, der passer til jeres individuelle rideerfaring. Både nybegyndere og rutinerede ryttere har mulighed for at leje en af de rolige islandske heste og tage på en guidet ridetur i Bakkelandet nordvest for Horsens.

Indkøbsmuligheder

Gode steder at shoppe

På ferien i Horsens har du mange muligheder for at gøre et godt køb i en af byens genbrugsbutikker eller i Østjyllands største antikvitetsforretning, Møllebo Antik i Hundslund. En tilbagevendende begivenhed hver sommer er Horsens Kræmmermarked, som forener shopping med underholdning, musik og hyggeligt samvær.

Får du lyst til en shoppingtur i byens mange specialbutikker, er der masser af muligheder i gågaden og på de charmerende pladser.

Seværdigheder og aktiviteter Horsens


Seværdigheder I ikke må gå glip af i Horsens

Cyklerne

Byens berømte jernskulptur er udført af den lokale kunstner Kaj Rugholm og opsat på Sundvej i 1980. De overdimensionerede cykler er blot én af flere store skulpturer af samme kunstner, som du vil støde på under din ferie i Horsens.

Fængslet

I Europas største fængselsmuseum får du en stemningsfuld, fascinerende og lærerig oplevelse af livet i det tidligere Horsens Statsfængsel. Fængselsmuseet har siden åbningen i 2012 vundet flere priser for den spændende levendegørelse af fængslets 150 år som hjem for skiftende fanger og vogtere – og i dag kan du også opleve messer, koncerter og andre spændende events i Fængslet.

Horsens Kunstmuseum

Museet udstiller dansk billedkunst fra tiden efter 1800 og har et særligt fokus på nyere eksperimenterende kunst og på præsentationen af museets store samling af Michael Kviums værker. Når du besøger museet, bør du benytte lejligheden til også at udforske museets skulpturpark i den naturskønne Caroline Amalie Lund.

Bygholm Park

Tæt på banegården i Horsens ligger Bygholm Park – et populært naturområde, som omgiver Bygholms fredede hovedbygning fra 1700-tallet, der nu fungerer som restaurant og hotel. Parken gennemløbes af Bygholm Å og rummer flere søer og en stor legeplads samt aktiviteter for børn og voksne som bålplads, amfiscene og et område til petanquespil.

Horsens Museum

Museet beskæftiger sig med egnens historie og kulturhistoriske udvikling. På Horsens Museum kan du blandt andet opleve en permanent udstilling om det berømte bysbarn Vitus Berings opdagelsesrejser og se museets samling af mere end 450 lokale sølvarbejder, som stammer fra perioden mellem 1600-tallet og frem til begyndelsen af 1900-tallet.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Horsens Novasol Ferielejeboliger Horsens Feriepartner Ferielejeboliger Horsens TripAdvisor Ferielejeboliger Horsens DanCenter Ferielejeboliger Horsens Cofman.com Ferielejeboliger Horsens HomeAway Ferielejeboliger Horsens SOL OG STRAND Ferielejeboliger Horsens Interhome Ferielejeboliger Horsens Wimdu Ferielejeboliger Horsens e-domizil Ferielejeboliger Horsens Belvilla Ferielejeboliger Horsens Holiday Home Ferielejeboliger Horsens 9flats.com Ferielejeboliger Horsens Inter Chalet Ferielejeboliger Horsens only-apartments Ferielejeboliger Horsens Migoa Ferielejeboliger Horsens

Lignende destinationer