Hong Kong Ferieboliger

Sammenlign 12.567 tilgængelige boliger, fundet hos 24 udbydere
Hong Kong

Anbefalede ferieboliger Hong Kong

Lej feriehuse og ferielejligheder Hong Kong: fra 176 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 8 gæster ∙ 2 soveværelser
Hong Kong Island, Hong Kong
fra 4.253 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Tsim Sha Tsui East, Yau Tsim Mong District, Hong Kong
fra 986 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Mai Po, New Territories, Hong Kong
fra 149 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Sha Tin, Sha Tin District, Hong Kong
fra 180 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ejerlejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Lok Ma Chau, New Territories, Hong Kong
fra 179 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Tai Kok Tsui, Kowloon, Hong Kong
fra 168 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster
Mong Kok, Kowloon, Hong Kong
fra 204 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Lam Tsuen, New Territories, Hong Kong
fra 184 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Yau Tong, Hong Kong
fra 188 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 1 soveværelse
Discovery Bay, New Territories, Hong Kong
fra 1.277 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Sheung Shui, New Territories, Hong Kong
fra 328 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Mong Kok, Kowloon, Hong Kong
fra 956 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Lok Ma Chau, New Territories, Hong Kong
fra 158 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Tung Chung, New Territories, Hong Kong
fra 649 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
So Kwun Wat, New Territories, Hong Kong
fra 868 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Ferielejlighed ∙ 3 gæster
Discovery Bay, New Territories, Hong Kong
fra 658 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
fra 485 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
fra 565 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Hong Kong

 • Internet (10.677)
 • Klimaanlæg (10.299)
 • Køkken (9.284)
 • TV (8.308)
 • Vaskemaskine (5.479)
 • Rygning ikke tilladt (2.262)
 • Mikroovn (1.880)
 • Kørestolsvenlig (777)
 • Pool (773)
 • Kæledyr tilladt (717)
 • Spabad (700)
 • Parkeringsplads (380)

Pris- og tilgængelighedsindeks Hong Kong

Information om priser på ferieboliger i Hong Kong

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Hong Kong. I disse seks måneder er November den måned, hvor feriehuse og -lejligheder gennemsnitlig er dyrest. I Marts falder priserne til en gennemsnitspris på 1.046 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Hong Kong

Se grafen foroven for yderlige informationer angående tilgængeligheden af feriehuse og ferieboliger Hong Kong. Die höchste Ausgebucht-Rate für die nächsten sechs Monate findet sich im Februar (2.02. - 9.02), wo 26% der Ferienhäuser und -wohnungen gebucht sind. I Maj er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 11%.

Lejligheder og Ferielejligheder i Hongkong

Hong Kong rivaliserer London og New York når det kommer til muligheder 24 timer i døgnet og top attraktioner, men de lokale føler Hong Kongs sjæl har mere tilfælles med Sicilien, et andet ø samfund. Der er så meget at se og gøre i Hong Kong, og mange hoteller og hostels er lokaliseret i hjertet af byen. En ferielejlighed er et glimrende alternativ når du søger en overnatning i Hong Kong, og måske vil en lejlighed lejet af en lokal bringe dig til steder af Hong Kong du ellers ikke ville have set. Hvad er der at se og gøre i Hong Kong? Storbyferie med en blanding af øst og vest. Hongkong byder dig velkommen i en by med millionantal indbyggere, hestevæddeløb, markeder og rullende fortorve. For familieturen kan man ligge vejen forbi Hongkong disneyland, vandforlystelsesparken eller Madam Tussauds voks museum. For den historiemindede kan man besøge Hongkong Museum of History hvor du kan få et indblik i Kina’s historie og forfædre. Mange arkitektoniske bygninger tager også plads i Hongkong og der er masser at opleve og klikke løs af med din kamera. Tag på en af de mange markeder og find ting som du ikke finder andre steder. Ligesom i Kinas mange andre byer er kineserne et venligt folkefærd med en spændende væremåde som man bør opleve og få et indblik i.

Ting du ikke vidste om Hong Kong

Navnet Hong Kong betyder "duftende havn"Der er flere Rolls Royce's per indbygger i Hong Kong end noget andet sted på jorden.3/4 af Hong Kong er dækket af landdistrikter - der er 24 parker, bakker, skove og reservater - ikke mærkeligt at den sidste fjerdedel er tætbefolket!Hong Kong's befolkning indtager tre gange så meget te som resten af verdens gennemsnit - 1,4 kg per person!Indbyggerne i Hong Kong er kloge - gennemsnitlig IQ på 107.

Om Hong Kong

Hong Kong er kendt som "verdens korsvej" hvor den østlige møder den vestlige kultur. Stedet har en unik historie og en lys fremtid - moderne Hong Kong er en blanding af 5000 års kinesiske traditioner og mere en 150 års koloniel indflydelse. Hong Kong består af fire forskellige områder - Kowloon, Hong Kong Island, the New Territories og de omkringliggende øer. Den gængse opfattelse er at Hong Kong er en storby men det er rent faktisk et sprællende øhav med 260 øer. Størstedelen af befolkningen bor i Kowlonn området and her er der meget at se og gøre. Hong Kong øerne blev hævdet af briterne i 1842, og bestod dengang ikke af mere end små fiskelandsbyer. Da Hong Kong fik sin selvstændighed tilbage i 1997 havde den gennemgået en utrolig forvandling til en pulserende storby med mange bygninger tydeligt inspireret af det britiske styre. I dag har Hong Kong en befolkning på 7 millioner og er en af de tættest befolkede områder i verden. Hong Kong's fire områder er forfriskende forskellige - det ene øjeblik spadserer du ned af en boulevard i Kowloon og det næste ligger du på en øde strand på de omkringliggende øer.

Det alternative Hong Kong

En af fordelene ved at tage en overnatning i Hong Kong gennem HomeToGo, er at du får et bedre indblik i den lokale kultur, plus at du muligvis får et par tips til byen af din vært. Her hos HomeToGo har vi dog også et par gode tips til Hong Kong vi gerne vil dele med dig. Hong Kong har mange ansigter og det ville være ærgerligt hvis ser mere end ét af dem på din ferie i Hong Kong. De fleste turister tager til Tsim Sha Tsui promenaden for at nyde udsigten over Hong Kongs skyline, men der er bedre steder at nyde denne udsigt. Vi anbefaler West Kowloon Waterfront Promenade eller den imponerende Kwung Tong promenade.

Shopping

Hong Kong er kendt for sine shopping muligheder, moderne designer butikker og gademarkeder. Mode er meget vigtigt i Hong Kong og et af de bedste steder at få et indblik i Hong Kong's modeverden er GOD. Denne livsstilsbutik ligger i Causeway Bay shoppe distriktet. GOD står for "goods of desire" (produkter af begær) og butikken er kendt for sine banebrydende designstile. En anden side af Hong Kong's shopping oplevelse finder man i Mongkok området af Kowloon. Mongkok ligner hvad du forestiller dig når du tænker på Hong Kong - gader proppet med skilte, mad i gaderne og markeds handlere. Monkok Fuglemarkede er et fascinerende sted at opleve denne ældgamle kinesiske tradition. De ældre Hong Kongere elsker at samle fugle, ikke bare på grund af deres udseende, men også for deres sangstemmer. Dette marked er et seriøst sted hvor fugle bliver købt og byttet. Folk ved markedet snakker og udveksler historier med fugle i hånden, meget lig måden vi i Danmark gør når vi lufter vores hunde. Ligesom alle andre markeder i Hong Kong er det en god ide at ankomme tidligt for at få den fulde oplevelse.

Komme til og rundt i Hong Kong

Hong Kong International Airport ligge vest for Kowloon. Den bedste måde at komme derfra til Kowloon er at tage ekspres toget der afgår hvert 10. minut og tager 24 minutter til Kowloon stationen. Der er mange måder at rejse rundt i Hong Kong, og bybådene er en af de sikreste, effektive og samtidig behagelige offentlige transportsystemer i verden. Octopus Card er byens version af London's Oyster Card og gør det nemt og hurtigt for dig at betale for din transport. Hong Kong's metrosystem kaldes MTR og er den bedste måde at komme hurtigt rundt i byen. Der er mange færger der forbinder Kowloon med de omkringliggende øer. Der er også en dobbeltdækker sporvogn der har været i drift siden 1904. Tag en tur på sporvognens 1. sal og nyd udsigten mens du kører gennem byens travle gader!

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Hong Kong Novasol Ferielejeboliger Hong Kong Feriepartner Ferielejeboliger Hong Kong TripAdvisor Ferielejeboliger Hong Kong DanCenter Ferielejeboliger Hong Kong Cofman.com Ferielejeboliger Hong Kong HomeAway Ferielejeboliger Hong Kong SOL OG STRAND Ferielejeboliger Hong Kong Interhome Ferielejeboliger Hong Kong e-domizil Ferielejeboliger Hong Kong Belvilla Ferielejeboliger Hong Kong Holiday Home Ferielejeboliger Hong Kong 9flats.com Ferielejeboliger Hong Kong Inter Chalet Ferielejeboliger Hong Kong Only-apartments Ferielejeboliger Hong Kong Migoa Ferielejeboliger Hong Kong

Populære områder Hong Kong