Feriehuse og ferielejligheder i Grønland

Sammenlign 146 tilgængelige boliger, fundet hos 14 udbydere
Grønland

Anbefalede feriehuse i Grønland

Lej feriehuse og lejligheder i Grønland: fra 112 kr per overnatning

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Nuuk, Sermersooq Kommune, Grønland
fra 1.994 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Ilulissat, Qaasuitsup Kommune, Grønland
fra 706 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 3 soveværelser
Ilulissat, Qaasuitsup Kommune, Grønland
fra 3.998 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Grønland

 • Rygning ikke tilladt (52)
 • Internet (41)
 • Terrasse/altan (36)
 • TV (35)
 • Parkeringsplads (34)
 • Køkken (25)
 • Vaskemaskine (25)
 • Grill (17)
 • Lystfiskeri (15)
 • Kæledyr ikke tilladt (12)
 • Mikroovn (11)
 • Have (9)

Lej et feriehus eller en ferielejlighed i fantastiske Grønland

Brug et dejligt feriehus eller ferielejlighed som base for at udforske Grønland og møde den oprindelige befolkning. I Grønland finder I de skønnest beliggende ferieboliger, med udsigt over hav, isbjerge og høje bjerge. Der er forskellige størrelser på ferieboligerne; det er bare at søge efter netop den, der passer bedst til jeres behov.

Vis alle 146 boliger
Mad og drikke

Historisk og moderne madkultur

Traditionel grønlandsk mad består af meget proteinholdige råvarer som sæl, vildt, fugle og fisk. Nationalretten er suppen suaasat, en suppe kogt på sæl, løg, kartofler og laurbærblade. Kokken tyknede som regel suppen med ris eller byg for at få den til at mætte mere. Mattak er en delikatesse, som grønlænderne elsker. Det er hud og spæk, fra hvid- eller narhval, der spises rå.

Moderne grønlandsk mad er stadig baseret på lokale råvarer, men tilberedt på mere nutidige måder. Små sushiagtige retter finder I på de gode restauranter. Alt er økologisk, da råvarerne er vildt, fisk og havpattedyr fanget i naturen. Lamme- og rensdyrkød bruges som stege og i sammenkogte retter. Stenbiderrogn er en billig delikatesse i Grønland, som serveres på ristet franskbrød med creme fraiche og rødløg.

Kunst og kultur

Ældgammel kultur holdes i hævd i Grønland

Den grønlandske kultur er ældgammel, men holdes gerne i hævd af grønlænderne i dag. For eksempel udskæres de symbolske tupilakker stadig og er yndede souvenirs for besøgende. Tupilakkerne er skåret i for eksempel hvalros- eller narhvaltand og forestiller groteske figurer, der skulle bringe ulykke over ens fjender.

Fangerkulturen, hvor grønlænderne jager sæler fra kajak og med harpun, eksisterer stadig i Grønland. Denne kultur er desværre blevet mindre synlig i de seneste år, vel nok pga. at bestanden er blevet mindre, samt det moderne liv grønlænderne nu lever. Men det er stadig muligt at se de lydløse kajakker glide hen over den blanke havoverflade og observere harpunen blive kastet mod byttet.

Lokale attraktioner

Store naturoplevelser og Grønlands historie

Det er store naturoplevelser, der venter jer i Grønland. Tag for eksempel på en tredages tur fra Ilulisat (Jakobshavn) til Oqaatsut (Rødebugt). I kører på snescooter både ud og hjem og får en fantastisk tur på en hundeslæde. En helt unik oplevelse undervejs er en nattetur ud på den frosne bugt, hvor I kan observere Nordlys, et meget betagende fænomen. I kommer til kaffemik og danser trommedans med den lokale befolkning, også kaldet inuitter.

Der er flere interessante museer i Grønland. Se for eksempel det spændende Nationalmuseum i Nuuk (Godthåb), hvor I hører om Grønlands historie og ser effekter fra denne. I Ilulisat ligger et fint lille museum om Knud Rasmussens virke i Grønland samt om Grønlands historiske fangerkultur. Også det fine Narsarsuaq Museum er værd at besøge. Her er en fin udstilling om vikingernes tid i Grønland, samt om den amerikanske airbase Blue West One.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Grønland Novasol Ferielejeboliger Grønland Feriepartner Ferielejeboliger Grønland TripAdvisor Ferielejeboliger Grønland DanCenter Ferielejeboliger Grønland Cofman.com Ferielejeboliger Grønland HomeAway Ferielejeboliger Grønland SOL OG STRAND Ferielejeboliger Grønland Interhome Ferielejeboliger Grønland Wimdu Ferielejeboliger Grønland e-domizil Ferielejeboliger Grønland Belvilla Ferielejeboliger Grønland Holiday Home Ferielejeboliger Grønland 9flats.com Ferielejeboliger Grønland Inter Chalet Ferielejeboliger Grønland only-apartments Ferielejeboliger Grønland Migoa Ferielejeboliger Grønland