Feriehuse og ferielejligheder i Göteborg

Sammenlign 484 tilgængelige boliger, fundet hos 40 udbydere
Göteborg
Spar op til 33%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Göteborg

-33%
fx 29.09 - 6.10
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 552 kr 823 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Göteborg

Lej feriehuse og lejligheder i Göteborg: fra 156 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster
Rödbo, Göteborg, Sverige
fra 353 kr
e-domizil
4,6
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 1.134 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 597 kr
HomeAway
4,4
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 1.154 kr
Interhome
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Krokslätt, Göteborg, Sverige
fra 805 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Johanneberg, Göteborg, Sverige
fra 1.308 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Lorensberg, Göteborg, Sverige
fra 927 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Torslanda, Göteborg, Sverige
Tjek priser
synthetic
4,4
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 871 kr
Booking.com
5,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Billdal, Göteborg, Sverige
fra 476 kr
Booking.com
4,9
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Billdal, Göteborg, Sverige
fra 543 kr
TUI Ferienhaus
4,1
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriecenter ∙ 4 gæster
Kålltorp, Göteborg, Sverige
fra 947 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse eller feriehytter med fiskeområder i nærheden

Lystfiskeri
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 522 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Näset, Göteborg, Sverige
fra 1.682 kr
Booking.com
5,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 586 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 8 gæster ∙ 3 soveværelser
Lillhagen-Brunnsbo, Göteborg, Sverige
fra 2.105 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Göteborg

 • Internet (296)
 • Rygning ikke tilladt (291)
 • TV (252)
 • Parkeringsplads (241)
 • Køkken (129)
 • Vaskemaskine (129)
 • Mikroovn (105)
 • Terrasse/altan (98)
 • Grill (91)
 • Have (90)
 • Kørestolsvenlig (73)
 • Kæledyr tilladt (66)

Vejret og klimatabel Göteborg


-3°

-3°

-1°
11°
16°
18°
10°
21°
13°
20°
12°
17°
12°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Tjek vejrudsigten i vores graf for at finde den bedste måned for din ferie. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 21°. Januar er årets koldeste måned, hvor den gennemsnitlig laveste værdi ligger på -3°. Marts er den tørreste måned Göteborg.

Få skønne feriedage i en ferielejlighed i Göteborg

I Göteborg kører sporvognene næsten som 'i gamle dage', men tag ikke fejl af det, for Göteborg er en moderne storby, med et veludviklet offentligt transportsystem, hvor sporvognene blot passer perfekt ind. I Göteborg blander moderne arkitektur og gamle bygninger sig med hinanden på passende vis, og der er ikke langt fra de traditionelle arbejderboliger til de moderne indkøbscentre, det særprægede, futuristiske fiskemarked med de buede vinduer, der gør, at bygningen ligner en kirke, og det smukke kunstmuseum fra 1923 bygget i nyklassisk stil med høje buer og smukke, okkerfarvede mure fremstillet af traditionelle Göteborg-mursten. Når du vælger at bo i en feriebolig i Göteborg i din ferie, så befinder du dig i en by, der byder på arkitektoniske perler såvel som hyggelige, gamle kvarterer med brostensbelagte gader.

Vis alle 484 boliger
Sådan kommer du dertil

Sådan kommer du til din feriebolig Göteborg

Tag med færgen fra Frederikshavn, og vær i Göteborg på få timer, hvis du bor i Jylland. Du behøver ikke at tage bilen med, for når du ankommer til Göteborg, kan du tage bus eller sporvogn til din ferielejlighed. Kommer du fra øerne, er det nok nemmest at køre over Øresundsforbindelsen til Malmø og derfra køre ad motorvejen til Göteborg. Du er fremme på få timer og kan nu nyde nogle dejlige dage i et sommerhus, en lejlighed eller en typisk svensk feriehytte.

Lokale attraktioner

Udflugtsmål i og omkring Göteborg

Det er en stor oplevelse at tage på en sejltur i Den Svenske Skærgård ud for Göteborg. Tag på fisketur i en fiskekutter, tag på en rotur i kano, eller nyd en dag for fulde sejl i en sejlbåd. Er du i Göteborg om sommeren, kan det anbefales at køre enten syd- eller nordpå og finde en hyggelig strand, hvor dagen kan tilbringes på klipperne eller på de sandstrande, der findes indimellem. Nyd også en dag i Botaniska Trädgården, og tag eventuelt en picnickurv med, for her er der plads til både afslapning og lange gåture. Husk at se orkideerne, den japanske have, bambuslunden og stenhaven. Botaniska Trädgården ligger midt i Göteborg. Nede ved havnen er det dejligt at slentre en tur, sidde og nyde en øl og se på de mange skibe, der kommer og går. Der er nok af udflugtsmuligheder i Göteborg, så selvom din ferielejlighd er behagelig, så skal du afsted og nyde byen.

Seværdigheder og aktiviteter Göteborg

Nyd ferien med historiske seværdigheder og en moderne forlystelsespark

Liseberg Forlystelsespark

Nordens største forlystelsespark skal besøges, når hele familien tager til Göteborg. Liseberg lever op til sin titel og byder på underholdning for både store og små – rutsjebaner, spillehaller, musikscener og madsteder giver jer nok at tage jer til. Besøg også den botaniske have i parken, her kan I holde en pause fra larm og løjer.

Göteborg Kunstmuseum

For enden af hovedgaden og på toppen af byen ligger Göteborg Kunstmuseum og troner med fantastisk kunst på seks etager. Museet har fokus på svensk og nordisk kunst og har verdens bedste samling heraf fra det 19. århundrede. Nyd en dag med stor kunst, når ferielejligheden forlades, spis i den gode restaurant, og køb souvenirs i kunsthandlen på museet.

Universeum

På Universeum kan hele familien få en fantastisk dag med at prøve attraktionerne og se de videnskabelige udstillinger. Her bruges de nyeste teknologier til at lære jer om vidunderne i naturens og i videnskabens verden. I det kæmpestore akvarium i Ocean World kan I se alverdens fisk, og i den fugtige, indendørs regnskov hænger aber og dovendyr i træerne, ligesom fugle og sommerfugle flyver frit omkring. På den internationale rumstation i Space Zone kan I prøve at løse typiske astronautproblemer.

Haga

Haga er et af Göteborgs ældste kvarterer og er præget af de gamle arbejderklassehuse med en stueetage i sten og overetager i træ. I Haga skal du 'fika' (drikke kaffe og spise svenske 'bullar' – kardemomme- eller kanelsnegle), handle i spændende forretninger, spise vegetarmad på hyggelige caféer eller finde ind i baggårdene til de restauranter og alternative spisesteder, der gemmer sig her. Tag sporvognen til Haga fra din feriebolig, og stå af på Järntorget; så befinder du dig midt i Haga.

Fiskehallen

Det flotte fiskemarked i Göteborg kaldes på svensk Feskekôrka pga. bygningens lighed med en kirke. Her kan du købe frisk fisk med hjem til gode måltider tilberedt i køkkenet i din feriebolig. Du kan naturligvis også vælge at spise frokost i en af fiskehallens restauranter.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Göteborg Novasol Ferielejeboliger Göteborg Feriepartner Ferielejeboliger Göteborg TripAdvisor Ferielejeboliger Göteborg DanCenter Ferielejeboliger Göteborg Cofman.com Ferielejeboliger Göteborg HomeAway Ferielejeboliger Göteborg SOL OG STRAND Ferielejeboliger Göteborg Interhome Ferielejeboliger Göteborg Wimdu Ferielejeboliger Göteborg e-domizil Ferielejeboliger Göteborg Belvilla Ferielejeboliger Göteborg Holiday Home Ferielejeboliger Göteborg 9flats.com Ferielejeboliger Göteborg Inter Chalet Ferielejeboliger Göteborg only-apartments Ferielejeboliger Göteborg Migoa Ferielejeboliger Göteborg

Lignende destinationer