Feriehuse og ferielejligheder i Göteborg

Sammenlign 2.894 tilgængelige boliger, fundet hos 36 udbydere
Göteborg

Anbefalede feriehuse i Göteborg

Lej feriehuse og lejligheder i Göteborg: fra 180 kr per overnatning

Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 565 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 598 kr
HomeAway
4,3
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Rödbo, Göteborg, Sverige
fra 353 kr
DanCenter
4,6
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster
Torslanda, Göteborg, Sverige
fra 934 kr
Hotels.com
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 597 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Skår, Göteborg, Sverige
fra 488 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Västra Eriksberg, Göteborg, Sverige
fra 665 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Västra Eriksberg, Göteborg, Sverige
fra 486 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Västra Eriksberg, Göteborg, Sverige
fra 866 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Kæledyrsvenlige feriehuse og lejligheder

Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 4 gæster
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 700 kr
DanCenter
4,2
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriecenter ∙ 4 gæster
Kålltorp, Göteborg, Sverige
fra 341 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Biskopsgården, Göteborg, Sverige
fra 206 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Styrsö, Göteborg, Sverige
fra 434 kr
Novasol
4,0
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 7 gæster ∙ 3 soveværelser
Elfsborg, Göteborg, Sverige
fra 1.279 kr
HomeAway
4,6
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Haga, Göteborg, Sverige
fra 680 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

-26%
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 3 gæster
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 460 kr 619 kr
DanCenter
4,2
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Hjuvik, Göteborg, Sverige
fra 1.186 kr
Novasol
4,5
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Johanneberg, Göteborg, Sverige
fra 1.115 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Göteborg

 • Køkken (2.386)
 • Internet (1.419)
 • TV (1.120)
 • Vaskemaskine (979)
 • Mikroovn (480)
 • Opvaskemaskine (333)
 • Kæledyr tilladt (313)
 • Have (296)
 • Grill (243)
 • Rygning ikke tilladt (232)
 • Pejs (208)
 • Klimaanlæg (160)

Vejret og klimatabel Göteborg


-3°

-3°

-1°
11°
16°
18°
10°
21°
13°
20°
12°
17°
12°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Se vejrudsigten for dit rejsemål. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 21°. På den anden side falder gennemsnitstemperaturen til -3° i Januar. Marts er den tørreste måned Göteborg.

Få skønne feriedage i en ferielejlighed i Göteborg

I Göteborg kører sporvognene næsten som 'i gamle dage', men tag ikke fejl af det, for Göteborg er en moderne storby, med et veludviklet offentligt transportsystem, hvor sporvognene blot passer perfekt ind. I Göteborg blander moderne arkitektur og gamle bygninger sig med hinanden på passende vis, og der er ikke langt fra de traditionelle arbejderboliger til de moderne indkøbscentre, det særprægede, futuristiske fiskemarked med de buede vinduer, der gør, at bygningen ligner en kirke, og det smukke kunstmuseum fra 1923 bygget i nyklassisk stil med høje buer og smukke, okkerfarvede mure fremstillet af traditionelle Göteborg-mursten. Når du vælger at bo i en feriebolig i Göteborg i din ferie, så befinder du dig i en by, der byder på arkitektoniske perler såvel som hyggelige, gamle kvarterer med brostensbelagte gader.

Vis alle 2.894 boliger
Sådan kommer du dertil

Sådan kommer du til din feriebolig Göteborg

Tag med færgen fra Frederikshavn, og vær i Göteborg på få timer, hvis du bor i Jylland. Du behøver ikke at tage bilen med, for når du ankommer til Göteborg, kan du tage bus eller sporvogn til din ferielejlighed. Kommer du fra øerne, er det nok nemmest at køre over Øresundsforbindelsen til Malmø og derfra køre ad motorvejen til Göteborg. Du er fremme på få timer og kan nu nyde nogle dejlige dage i et sommerhus, en lejlighed eller en typisk svensk feriehytte.

Lokale attraktioner

Udflugtsmål i og omkring Göteborg

Det er en stor oplevelse at tage på en sejltur i Den Svenske Skærgård ud for Göteborg. Tag på fisketur i en fiskekutter, tag på en rotur i kano, eller nyd en dag for fulde sejl i en sejlbåd. Er du i Göteborg om sommeren, kan det anbefales at køre enten syd- eller nordpå og finde en hyggelig strand, hvor dagen kan tilbringes på klipperne eller på de sandstrande, der findes indimellem. Nyd også en dag i Botaniska Trädgården, og tag eventuelt en picnickurv med, for her er der plads til både afslapning og lange gåture. Husk at se orkideerne, den japanske have, bambuslunden og stenhaven. Botaniska Trädgården ligger midt i Göteborg. Nede ved havnen er det dejligt at slentre en tur, sidde og nyde en øl og se på de mange skibe, der kommer og går. Der er nok af udflugtsmuligheder i Göteborg, så selvom din ferielejlighd er behagelig, så skal du afsted og nyde byen.

Seværdigheder og aktiviteter Göteborg

Nyd ferien med historiske seværdigheder og en moderne forlystelsespark

Liseberg Forlystelsespark

Nordens største forlystelsespark skal besøges, når hele familien tager til Göteborg. Liseberg lever op til sin titel og byder på underholdning for både store og små – rutsjebaner, spillehaller, musikscener og madsteder giver jer nok at tage jer til. Besøg også den botaniske have i parken, her kan I holde en pause fra larm og løjer.

Göteborg Kunstmuseum

For enden af hovedgaden og på toppen af byen ligger Göteborg Kunstmuseum og troner med fantastisk kunst på seks etager. Museet har fokus på svensk og nordisk kunst og har verdens bedste samling heraf fra det 19. århundrede. Nyd en dag med stor kunst, når ferielejligheden forlades, spis i den gode restaurant, og køb souvenirs i kunsthandlen på museet.

Universeum

På Universeum kan hele familien få en fantastisk dag med at prøve attraktionerne og se de videnskabelige udstillinger. Her bruges de nyeste teknologier til at lære jer om vidunderne i naturens og i videnskabens verden. I det kæmpestore akvarium i Ocean World kan I se alverdens fisk, og i den fugtige, indendørs regnskov hænger aber og dovendyr i træerne, ligesom fugle og sommerfugle flyver frit omkring. På den internationale rumstation i Space Zone kan I prøve at løse typiske astronautproblemer.

Haga

Haga er et af Göteborgs ældste kvarterer og er præget af de gamle arbejderklassehuse med en stueetage i sten og overetager i træ. I Haga skal du 'fika' (drikke kaffe og spise svenske 'bullar' – kardemomme- eller kanelsnegle), handle i spændende forretninger, spise vegetarmad på hyggelige caféer eller finde ind i baggårdene til de restauranter og alternative spisesteder, der gemmer sig her. Tag sporvognen til Haga fra din feriebolig, og stå af på Järntorget; så befinder du dig midt i Haga.

Fiskehallen

Det flotte fiskemarked i Göteborg kaldes på svensk Feskekôrka pga. bygningens lighed med en kirke. Her kan du købe frisk fisk med hjem til gode måltider tilberedt i køkkenet i din feriebolig. Du kan naturligvis også vælge at spise frokost i en af fiskehallens restauranter.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Göteborg Novasol Ferielejeboliger Göteborg Feriepartner Ferielejeboliger Göteborg TripAdvisor Ferielejeboliger Göteborg DanCenter Ferielejeboliger Göteborg Cofman.com Ferielejeboliger Göteborg HomeAway Ferielejeboliger Göteborg SOL OG STRAND Ferielejeboliger Göteborg Interhome Ferielejeboliger Göteborg e-domizil Ferielejeboliger Göteborg Belvilla Ferielejeboliger Göteborg Holiday Home Ferielejeboliger Göteborg 9flats.com Ferielejeboliger Göteborg Inter Chalet Ferielejeboliger Göteborg Only-apartments Ferielejeboliger Göteborg Migoa Ferielejeboliger Göteborg

Lignende destinationer