Feriehuse og ferielejligheder i Fejø

Sammenlign 68 tilgængelige boliger, fundet hos 30 udbydere
Fejø

Anbefalede feriehuse i Fejø

Lej feriehuse og lejligheder i Fejø: fra 174 kr per overnatning

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Fejø, Lolland, Danmark
fra 448 kr
Cofman.com
4,0
Vis tilbud
-25%
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Fejø, Lolland, Danmark
fra 336 kr 448 kr
SOL OG STRAND
4,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Fejø, Lolland, Danmark
fra 450 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 6 gæster
Fejø, Lolland, Danmark
fra 346 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Fejø

 • TV (36)
 • Køkken (36)
 • Terrasse/altan (32)
 • Internet (31)
 • Parkeringsplads (30)
 • Vaskemaskine (30)
 • Rygning ikke tilladt (27)
 • Have (27)
 • Opvaskemaskine (25)
 • Pejs (21)
 • Mikroovn (20)
 • Grill (20)

Vejret og klimatabel Fejø
-1°

15°
10°
17°
13°
22°
17°
19°
16°
17°
14°
13°
11°


Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Denne graf viser den årlige vejrudsigt . Juli er gennemsnitlig den varmeste måned. I modsætning hertil er Marts den koldeste måned med gennemsnitlige temperaturer på -1°. Du må hellere tage din paraply med i Februar: Det er årets mest regnfulde måned.

Vælg et feriehus på Fejø til jeres næste ferie

Der findes mange forskellige feriehuse at booke sig ind i på Fejø. Den helt basale feriebolig til dem, der bare har brug for et sted at overnatte, eller luksushuset med plads til den store familie, med alle hårde hvidevarer, dejlige badeværelser og tæt på stranden.

Vis alle 68 boliger
Mad og drikke

Fejøs blomstrende frugttræer og skønne frugter

Fejø har altid været kendt for sine frugter. Her dyrkes æbler, pærer, blommer og vindruer til vinproduktion. Det er Fejøs beliggenhed og den lerede jord, der gør stedet så egnet til frugtdyrkning. Overalt langs vejene finder I små boder, hvorfra der sælges lokalt dyrkede frugter og grøntsager. Øen er specielt smuk, når frugttræerne blomstrer.

I skal ikke snyde jer selv for at prøve den fantastiske æblecider, der produceres på Fejø. De specielle sorter, der bruges til ciderbrygning, dyrkes rundt omkring på øen. Hvis I er interesserede, kan I få en rundvisning på en af plantagerne samt høre historien om, hvordan cideren bliver til. Der findes flere mosterier og ciderier på Fejø, og I kan købe produkterne med hjem.

Lokale attraktioner

Interessante udflugter på Sydhavsøerne

Fejø ligger kun 15 minutter fra Lolland med færge, så et besøg i Knuthenborg Safari Park ligger lige for. Det er en stor oplevelse at se dyrene i deres naturlige omgivelser. Giraffer, næsehorn, antiloper og zebraer på Savannen. Tigrene eller ulvene i deres specielt indrettede skovområder, eller den helt nye Dinosaurpark. Her er virkelig noget for både børn og voksne.

Selve Fejø er ikke så stor. På trods af det er der stadig interessante ting at se og opleve på øen. Besøg for eksempel Dybvig Havn, der med sine gamle træskibe og smukke udsigt er et hyggeligt sted at tilbringe et par timer. Også Fejø Kirke fra 1200-tallet er værd at besøge. Nyd den flotte udsigt ud over Smålandshavet.

Lokale begivenheder

Oplev en af de mange festivaler på Fejø

Hvert år afholder Fejø et stort Pinsekarneval. Lokale som tilrejsende er klædt ud i farvestrålende dragter. Optoget, som går fra Vesterby Havn på den ene side af øen til Dybvig Havn på den anden side, foregår på blomsterudsmykkede vogne. Her er liv og glade dage.

Æblets dag afholdes i oktober måned. Den skønne frugt fejres med konkurrencer om bedste æblekage og bedste cider. Fejø kan også prale af en frugtfestival, hvor øens forskellige frugter fremvises og prøvesmages. Formålet med frugtfestivalen er at få mere frugt ind i folks hverdag og madlavning.

For at andre dele af Danmark kan få del i den dejlige frugt fra Fejø, sejler Pæreskuden i september måned til Nyhavn, hvor alle interesserede kan smage og købe æbler, pærer og blommer fra Fejø. Der sælges også most, cider og honning. Det er lokale fra Fejø, der står for salget fra skibet og kan fortælle om Fejø og dens frugtdyrkning.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Fejø Novasol Ferielejeboliger Fejø Feriepartner Ferielejeboliger Fejø TripAdvisor Ferielejeboliger Fejø DanCenter Ferielejeboliger Fejø Cofman.com Ferielejeboliger Fejø HomeAway Ferielejeboliger Fejø SOL OG STRAND Ferielejeboliger Fejø Interhome Ferielejeboliger Fejø Wimdu Ferielejeboliger Fejø e-domizil Ferielejeboliger Fejø Belvilla Ferielejeboliger Fejø Holiday Home Ferielejeboliger Fejø 9flats.com Ferielejeboliger Fejø Inter Chalet Ferielejeboliger Fejø only-apartments Ferielejeboliger Fejø Migoa Ferielejeboliger Fejø

Lignende destinationer