England Ferieboliger

Sammenlign 391.586 tilgængelige boliger, fundet hos 72 udbydere
England
Når som helst
2 gæster
Spar op til 50%

Det bedste udvalg af ferieboliger England

-50%
f.eks. 14.03 - 21.03
Feriecenter ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Scratby, Ormesby St. Margaret with Scratby, England
fra 234 kr 469 kr
Hoseasons
Vis tilbud
-17%
f.eks. 21.03 - 28.03
Feriecenter ∙ 8 gæster ∙ 3 soveværelser
Holywell, Cubert, England
fra 234 kr 283 kr
Hoseasons
Vis tilbud
-47%
f.eks. 21.03 - 28.03
Feriecenter ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Clacton-on-Sea, Tendring District, England
fra 246 kr 469 kr
Hoseasons
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger England

Lej feriehuse og ferielejligheder England: fra 225 kr per overnatning

Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 3 soveværelser
Lakes, South Lakeland, England
fra 725 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Hadzor, Wychavon District, England
fra 347 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Grosmont, Scarborough District, England
fra 258 kr
HomeAway
4,6
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Pershore, Wychavon District, England
fra 214 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Plymouth, England, Storbritannien
fra 224 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Bungalow ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Burton upon Trent, East Staffordshire District, England
fra 121 kr
Airbnb
4,9
Vis tilbud
Campingvogn ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Frogmore, Frogmore and Sherford, England
fra 172 kr
Airbnb
4,9
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 2 soveværelser
Worthing, West Sussex, England
fra 210 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Spooner Row, Norfolk, England
fra 210 kr
Airbnb
4,9
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Orton, Eden District, England
fra 366 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Pejs
Bed & Breakfast ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Bartley, Hampshire, England
fra 150 kr
Airbnb
4,8
Vis tilbud
Pejs
Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Inner Avenue, Southampton, England
fra 177 kr
Airbnb
4,4
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Hytte ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Herne Bay, City of Canterbury, England
fra 210 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Leeds, Leeds, England
fra 224 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Privat værelse ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Liverpool, Merseyside, England
fra 230 kr
Airbnb
4,9
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 3 soveværelser
Newquay, Cornwall, England
fra 399 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Pool
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Yapton, Arun District, England
fra 414 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Pool
Alpehytte ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Dawlish Warren, Dawlish, England
fra 374 kr
Airbnb
4,8
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger England

 • Internet (370.286)
 • Køkken (368.754)
 • TV (312.188)
 • Vaskemaskine (259.971)
 • Mikroovn (181.562)
 • Rygning ikke tilladt (181.165)
 • Have (143.093)
 • Opvaskemaskine (142.002)
 • Parkeringsplads (118.005)
 • Kæledyr tilladt (99.098)
 • Pejs (69.390)
 • Kæledyr ikke tilladt (54.355)

Pris- og tilgængelighedsindeks England

Information om priser på ferieboliger i England

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning England. Juli er den dyreste måned man kan booke en feriebolig England i. Januar er den billigste måned. Priserne falder til en gennemsnitspris på 673 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i England

Denne graf viser en oversigt over ferieboliger som ikke er tilgængelige England. Mange mennesker rejser i December, hvilket gør at 59% af ferieboligerne er optaget. I Marts er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 30%.

Vejret England

10°

11°
15°
17°
11°
20°
13°
23°
15°
21°
15°
19°
12°
16°
11°
11°
10°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Foroven ser du den årlige vejrudsigt. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 23°. En hedebølge er usandsynlig i Februar: De gennemsnitlige temperaturer kan falde til 4°. September er den tørreste måned England.

Ferielejligheder og Ferieboliger i England

England er i dag et af Europas mest karakteristiske, mangfoldige og spændende lande at besøge. Landet er rigt på historie og kultur og har længe været en foretrukken destination for turister, med sin store og veludviklet turismeindustri. England har mange interessante byer med ligeså mange interessante ting at se og opleve, der ligeledes byder på flotte ferielejligheder og sommerhuse. Den engelske natur i sine mange forgreninger er fantastisk til lange gå- eller cykelture, der byder på alt fra smukke, bakkede landskaber til små, hyggelige landsbyer. I denne guide ville vi gennemgå hvad vi synes er værd at tage med, når man besøger England!

Et ophold i England

Overalt i England kan man finde overnatningsmuligheder for enhver smag og budget. Fra en ferielejlighed i London til et feriehus langs den Engelske kanal, der er noget for alle. HomeToGo kan i dag præsentere en bred vifte af ejendomme i hele landet, der frit kan lejes til netop din næste ferie i England!

Ting du nok ikke vidste om England

Opfinderen af internettet som vi kender det i dag, Tim Berners-Lee, er englænder.Englands længste flod, Severn, er over 350 kilometer og krydser så langs ind i landet som til Wales.I det 14. århundrede blev børn i Herefordshire døbt i cider!Der er flere kyllinger end der er mennesker i Storbritannien.Briterne drikker mere te end noget andet folk i verden.

Englands mest besøgte byer og områder

London

Hovedstaden London er uden tvivt landets største turistattraktion, med et nærmest overvældende udvalg af ting at se og opleve. Byen har en bredt udvalgt af ferielejligheder og private værelser, der gør det muligt at opleve byen på et helt personligt plan. Hvad med en tur op i London Eye og få en fantastisk panorama udsigt over byen? Tower of London og Houses of Parliament har offentligt tilgængelige udstillinger, der giver indsigt i byens langs historie og giver et godt billede af de mange ændringer, byen har gennemgået i historiens forløb. Borough Market er et godt sted at spise, såvel som Soho i det centrale London. Madame Tussads, Buckingham Palace og Big Ben er alle klassiske, populære turistattraktioner, der bestemt også bør besøges og opleves. London er fuldt af fantastiske og tilmed gratis museer, heriblandt Nationalmuseet, Tate Modern, Imperial War Museum og Churchill War Rooms. Der er noget for enhver smag i Englands fantastiske hovedsted, der kan få en tur til at virke en smule overvældende - pas på du ikke løber sur i det!


Bristol

Vest for London nær grænsen til Wales ligger byen Bristol. Her finder man charmerende pubs, smukke parker, gode shoppingmuligheder og en alternativ kultur der sjældent ses på samme vis. Den verdenskendte graffitimaler Banksy stammer fra Bristol og mange af hans kreationer kan ses i gadebilledet - vær på udkig efter dem! Clifton Suspension Bridge er en af verdens mest imponerende, unikke og flotte broer og vi anbefaler bestemt man tager en gåtur over den. Langs havnefronten i Bristol finder man nogle fremragende restauranter, der serverer lokale retter af friske råvarer, samt lokalt produceret cider fra det nærtliggende Somerset.


Det nordlige England

I det nordlige England finder man byer som Sheffield, Mancherster og Leeds, der alle er fantastiske steder at besøge med hver deres egne unikke seværdigheder. Befolkningen i det nordlige England er kendt for at være venligsindet og indbydende mennesker, der gør det til en fryd at besøge disse, i tidligere perioder, industrielle byer. I dag er de alle blevet moderniseret i stor grad, der har gjort dem til egnens centrummer for shopping, kultur og historie. De botaniske haver og Peace Gardesn i Sheffield er begge populære blandt turister som lokale og det nærtliggende Crucible Theater, er vært for alt fra Shakespeare til verdensmesterskabet i billard. Nordengland er ligeledes området, hvor mange af Englands største musikkunstnere stammer fra - The Beatles puttede i den grad Liverpool på verdenskortet, mens Oasis definerede Manchester. Begge byer fejrer deres verdenskendte sønner og The Beatles Story Museum i Liverpool er en af byen største attraktioner.

Englands andre store attraktioner

England er spækket med seværdigheder i verdensklasse, der byder sine besøgende velkommen fra hele verden hvert år. Forlystelsesparker såsom Alton Towers nær Birmingham og Chessington World of Adventures er begge utroligt populære. Det samme gælder Legoland nær Windsor. En god metode til at få en idé om Storbritanniens mangfoldige historie, kan være et besøg til Stonehenge i Wiltshire eller Chatsworth House i Derbyshire. Cadbury World i Birmingham er dedikeret til at fortælle historien om den i dag verdenskendte chokolade, mens de nærtliggende Chester Zoo er en velkendt attraktion for hele familien.

Englands naturoplevelser

Enhver der besøger England bør opleve, hvordan det er at bo 'på landet' i de skønne naturomgivelser her i et af landets mange, charmerende feriehuse og sommerhuse! Det kommer i alle former og størrelser - fra overdådige bjerge i Lake over skønne dale i Peak, til smukke og frugtbare marker så langt øjet rækker i Devon og Cornwall. Somerset og Herefordshire er kendt for deres æbleplanter, hvorimod Exmoor er kendt for sine vilde ponyer! Englands kystlinje er også noget for sig - vi foreslår et besøg til de hvide klipper ved Dover, de charmerende landsbyer i Whitby eller den barske kyst ved Norfolk. England er et sandt paradis for dem, der ønsker lange gå- eller cykelture i den skønne natur og med et feriehus på landet, kan man opleve det hele på tætteste hold!

Transport til og fra England

England har fine transportforhold og adskillige lufthavne, heriblandt Heathrow Airport i London, Birmingham Airport og Manchester Airport. Alle tre lufthavne er i direkte flyforbindelse med Kastrup Lufthavn. Det er relativt ligetil at komme rundt i England og gode og pålidelige toge, forbinder alle de større byer med hinanden. Busser er den bedste måde at komme rundt til de mindre landsbyer udenfor større turistområder, mens cykler anbefales i nogle af landets fladere byer, heriblandt Cambridge og Norfolk. National Express og Megabus kører rutebusser mellem byer til en overkommelig pris, der tit er et billigere alternativ til toge.

Vi sammenligner mere end 1000 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger England Novasol Ferielejeboliger England Feriepartner Ferielejeboliger England Airbnb Ferielejeboliger England TripAdvisor Ferielejeboliger England DanCenter Ferielejeboliger England Cofman.com Ferielejeboliger England HomeAway Ferielejeboliger England SOL OG STRAND Ferielejeboliger England Interhome Ferielejeboliger England e-domizil Ferielejeboliger England Belvilla Ferielejeboliger England Holiday Home Ferielejeboliger England 9flats.com Ferielejeboliger England Inter Chalet Ferielejeboliger England Only-apartments Ferielejeboliger England Migoa Ferielejeboliger England

Populære områder England

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud

image-tag