Dublin Ferieboliger

Sammenlign 12.309 tilgængelige boliger, fundet hos 34 udbydere
Dublin
Spar op til 26%

Det bedste udvalg af ferieboliger Dublin

-24%
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Dún Laoghaire, Dublin, Irland
fra 1.223 kr 1.606 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
-26%
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Arran Quay, Stoneybatter, Dublin
fra 1.699 kr 2.285 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
-18%
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Blackthorn, Sandyford Industrial Estate, Dublin
fra 1.418 kr 1.737 kr
Easy Reserve
4,0
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Dublin

Lej feriehuse og ferielejligheder Dublin: fra 171 kr per overnatning

Privat værelse ∙ 2 gæster
Clontarf East, Dublin, Irland
fra 342 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 3 gæster
Clontarf West, Dublin, Irland
fra 404 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Mountanville, Dublin, Irland
fra 342 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Kilbarrack Lower, Dublin, Irland
fra 267 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Huntstown, Dublin, Irland
fra 216 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 3 gæster
Whitehall, Dublin, Irland
fra 502 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Kilmore, Dublin, Irland
fra 278 kr
Homestay.com
4,5
Vis tilbud
Privat værelse ∙ 2 gæster
Killininny, Dublin, Irland
fra 299 kr
Homestay.com
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster
Arran Quay, Stoneybatter, Dublin
fra 449 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Dublin, County Dublin, Irland
fra 1.028 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Saint Kevin's, Dublin, Irland
fra 1.035 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Dublin, County Dublin, Irland
fra 626 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Merchants Quay, Warrenmount, Dublin
fra 1.670 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 8 gæster
Temple Bar, Dublin, Irland
fra 1.041 kr
Hostelworld
4,2
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster
Dublin, County Dublin, Irland
fra 889 kr
Booking.com
4,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Harold's Cross, Dublin, Irland
fra 172 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Cabra East, Dublin, Irland
fra 2.055 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Inchicore, Dublin, Irland
fra 465 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Dublin

 • Køkken (9.544)
 • Internet (8.941)
 • Vaskemaskine (6.615)
 • TV (6.011)
 • Mikroovn (3.243)
 • Rygning ikke tilladt (2.310)
 • Opvaskemaskine (1.974)
 • Have (1.728)
 • Parkeringsplads (1.655)
 • Pejs (1.561)
 • Terrasse/altan (982)
 • Kæledyr ikke tilladt (672)

Pris- og tilgængelighedsindeks Dublin

Information om priser på ferieboliger i Dublin

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Dublin. De højeste priser er i Februar. Prisen per overnatning i en feriebolig ligger gennemsnitligt på 523 kr. Vælg Januar for at få den billigste rejse.

Information om tilgængelige ferieboliger i Dublin

Grafen viser den ugentlige bookingrate Dublin for de kommende seks måneder Januar er den mest travle måned i året Dublin. I September er det lavsæson og kun 19% af feriehuse og ferieboliger er udlejet.

Vejret Dublin10°
12°
14°
17°
19°
11°
18°
10°
17°
14°
11°

Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Grafen foroven viser dig den årlige vejrudsigt Dublin. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 19°. Den koldeste måned er Januar. Marts lover godt vejr med kun 18 regndage.

Lejligheder og Ferielejligheder i Dublin

Har du også et indre naturmenneske, så er Dublin stedet for dig på din næste storbyferie. Den irske hovedstad og gamle vikingeby har meget at byde på, og meget historie at fortælle. Lad HomeToGo finde dig en ferielejlighed i det lokale område, som er præget af tusindvis af brosten og små gyder. Eller find en ferielejlighed lidt uden for centrum, hvor du med fordel kan opleve Dublins smukke natur og dyreliv. Når du har fået oplevet dine grønne side er det værd at tage et smut forbi indre by på en af de charmerende pubs og nyde en god Guinness. Eller en whisky for de seje! Oplev et humoristisk folkefærd som kan lide sang, dans og musik. Et folkefærd som ikke er blege for at støde på nye mennesker og fortælle gamle røver historier.

Overnat i en apartment på en forlænget weekend i Dublin

At finde et passende sted at overnatte i Dublin, kan være sværere end som så. Der er mange hoteller og hostels i Dublin, men hvis du virkelig vil opleve den internationale atmosfære og rejse fra Dublin med følelse af at virkelig at have oplevet Dublin, burde du overveje at leje en lejlighed af en lokal. Når du lejer en ferielejlighed af en lokal får du en billigere overnatning samtidig med at du får et indblik i den lokale kultur. Hos HomeToGo tilbyder vi dig værelser til en forlænget weekend, apartments hvis du ønsker at blive lidt længere eller lige præcis det du godt kunne tænke dig, vi har det hele. Hos HomeToGo tror vi at din ferie i Dublin bliver bedre hvis du "rejser som en lokal" og det kan du blive i stand til ved hjælp fra vores værter der står klar til at give dig gode råd med på vejen når du ankommer til din lejlighed.

Ting du ikke vidste om Dublin

Næsten halvdelen af Dublin's befolkning er under 35 år.Dublin's Phoenix Park er Europas største.Grundlæggeren af Guinness, Arthur Guinness, havde oprindeligt planlagt at åbne sit bryggeri i Wales. Det var først efter hans planer ikke blev godkendt at han åbnede i Dublin i stedet.Dracula forfatteren Bram Stoker er født i Dublin. Navnet Dracula menes at komme af de irske ord "droch ola" - dårligt blod.Irlands ældste pub, The Brazen Head, ligger i Dublin og blev åbnet i 1198.

Ting at se og gøre i Dublin

Dublin er en by med gang i og centrum for mange af de ting der sker i Irland. Det er Europas hurtigst voksende turistdestination og er fyldt med spændende ting at se og gøre. Dublins byliv er legendarisk og et besøg på Temple Bar, Dublin's største område med barer og pubs, er bestemt anbefalelsesværdig. Vi anbefaler også et besøg til Dublin's populære turistattraktioner der alle vil medvirke til at du får et bedre indtryk i den irske livsstil. Guinness Storehouse guidede tur får vores varmeste anbefaling. Beliggende lidt vest for byens centrum, giver turen dig et indblik i historien bag landets nationaldrik og virksomhedens unikke markedsføringskampagner. Efter turen bliver du budt på en pint Guinness i Gravity Bar, der er en tagtops bar med fantisk udsigt ud over Dublin og de smukke Wicklow bjerge. Vi kan også anbefale et besøg på The Chester Beatty Library, der byder på en fantastisk samling af bøger, manuskrifter og tegninger fra Beaty's private samling. Der er mange gode parker i Dublin. Phoenix Park er kæmpe og ligger lige ved siden af Dublin Zoo. St. Stephens Green er et perfekt sted at slappe af efter en shoppetur på den nærliggende Grafton Street.

Irsk mad

Irsk mad er lækkert og altid fyldt med smag. Her kommer nogle af de irske retter vi anbefaler du smager på en forlænget weekend i Dublin: The Breakfast Roll - Det bliver ikke mere irsk når vi snakker mad end en breakfast roll. Denne morgenmads snack består af alle de klassiske ingredienser fra en English Breakfast serveret i en baguette. Den egner sig godt til at spise af hånden, og vil med sikkerhed give dig energi til en lang dag med sightseeing i Dublin. Seafood Chowder - Der er mange fisk ud for de irske kyster og irerne ved hvad man skal gøre med dem. Hold et vågent øje på denne dejlige suppe, der normalt serveres med sprødt brød og smager himmelsk! Irish Stew - Denne gryderet serveres stort set over alt og nydes bedst på en bar ledsaget med en Guinness.

Dublin's natteliv

Dublin er verdenkendt for sine barer og der er uendelige muligheder for at nyde en kold pint Guinness eller en Irish coffee. Syd for byen anbefaler vi at du besøger The Bernard Shaw på Richmond Street. Denne klassiske irske bar genskaber på smukkeste vis den typiske atmosføre man finder på barer i Vestirland og det hedonistiske byliv i Galway Town. I barens baghave er der en dobbeltdækker bus - stig ombord og nyd en dejlig italiensk pizza! Vi anbefaler også et besøg til The Porterhouse der ligger i hjertet af Temple Bar distriktet. Baren serverer hjemmebrygget øl og det smager himmelsk! Prøv Oyster Stout - barens version af en Guinness brygget på østers!

Det alternative Dublin

Dublin er en god by for dem der godt kan lide at gå på opdagelse. Der er utroligt mange små hyggelige barer, butikker og andre interessante ting at opdage på Dublin's mindre kendte gader. The Dublin Flea Market (Dublin loppemarkede) afholdes den sidst Søndag hver måned lidt sydvest for byens centrum på Newmarket Street. Markedet har mange fantastiske madboder, og man finder også noget af Dublins bedste kaffe. Glasnevin Botanical Gardens er gratis og er hjem for mere end 20.000 forskellig plantearter. Tag bus 13a, 19 eller 134 fra Dublins centrum. For yderligere tips til Dublin kan du altid spørge din vært som med garanti har sine egne favorit steder i byen, som du kan være heldig at få indblik i.

Komme til og rundt i Dublin

Dublin lufthavn ligger ca. 30 minutter fra byens centrum. Busser afgår regelmæssigt. Der er færgeforbindelser til Wales og en såkaldt Sail and Rail (båd og tog) til 40 euros som vil tage dig til alle byer i Storbritannien via tognettet. At komme rundt i centrum af Dublin er nemt og ligetil. Der er to sporvognslinjer der dækker både nord og sydsiden af floden Liffey, og busserne tager dig direkte til de største turistattraktioner. Du vil formegentlig opleve at det ikke er nødvendigt med offentlige transport eftersom Dublins centrum er ret kompakt. Dublin har også gode forbindelser til andre irske byer som Sligo, Galway og Cork, der alle er et besøg værd.

Vi sammenligner mere end 300 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Dublin Novasol Ferielejeboliger Dublin Feriepartner Ferielejeboliger Dublin TripAdvisor Ferielejeboliger Dublin DanCenter Ferielejeboliger Dublin Cofman.com Ferielejeboliger Dublin HomeAway Ferielejeboliger Dublin SOL OG STRAND Ferielejeboliger Dublin Interhome Ferielejeboliger Dublin e-domizil Ferielejeboliger Dublin Belvilla Ferielejeboliger Dublin Holiday Home Ferielejeboliger Dublin 9flats.com Ferielejeboliger Dublin Inter Chalet Ferielejeboliger Dublin Only-apartments Ferielejeboliger Dublin Migoa Ferielejeboliger Dublin

Rejsemål nær Dublin