Cambridge Ferieboliger

Sammenlign 7 tilgængelige boliger, fundet hos 3 udbydere
Cambridge
Når som helst
2 gæster

Populære faciliteter for ferieboliger Cambridge

 • Internet (10)
 • TV (8)
 • Køkken (6)
 • Have (5)
 • Mikroovn (5)
 • Vaskemaskine (4)
 • Pool (3)
 • Opvaskemaskine (3)
 • Rygning ikke tilladt (2)
 • Barneseng (2)
 • Kæledyr tilladt (1)
 • Terrasse/altan (1)

Vejret Cambridge

10°

11°
15°
17°
20°
12°
23°
14°
22°
13°
19°
11°
16°
11°

Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Find vejrudsigten Cambridge. I Juli opnås gennemsnitlige temperaturer på 23°. På den anden side falder gennemsnitstemperaturen til 3° i Februar. Januar er den mest regnfulde måned, mens Marts er den tørreste måned.

Lejligheder og Ferielejligheder i Cambridge

Den charmerende by Cambridge har en unik atmosfære over sig og er rig på historie. Storbritanniens anden ældste universitet, University of Cambridge ligger her, og byen kan spores tilbage til romertiden. Den blev et vigtigt knudepunkt for handel i området, og universitetet skød op fra denne fremgang. Universitetet er konstant i top fem i hele verden og mange kendte og højt respekteret mennesker, heriblandt Charles Darwin og Stephen Hawking, har studeret her. I dag er Cambridge stadig et vigtigt centrum for forretning, og mange teknologivirksomheder har kontorer i byen. Som besøgende kan man blandt andet opleve fantastisk arkitektur, hyggelige barer, smukke haver og tehuse. Cambridge er en vidunderlige og charmerende by, og enhver bør opleve denne historiepræget by. Med en ferielejlighed fra HomeToGo kan din næste storbyferie gå til Cambridge og både have den fantastiske storby og eget hjem at falde tilbage til.

Ting du nok ikke vidste om Cambridge

Togstationen i Cambridge ligger relativt langt fra byen selv fordi universitetet ikke ønskede deres studerende stak af til London!Peterhouse var Cambridge Universitys første kollegium - det blev grundlagt i år 1284!I loftet på baren The Eagle står navnene på de Amerikanske piloter der var udstationeret i Cambridge under Anden Verdenskrig. Navnene er brændt ind i træet ved brug af lightere.En af verdens mest berømte rock bands, Pink Floyd, stammer fra Cambridge!

Ting at se i Cambridge

Cambridge er bedst at besøge i løbet af foråret eller sommeren, da det er her de mange dejlige haver omkring Cambridge University for alvor viser sin skønhed. Parkområderne langs Cam Floden er fantastiske på denne tid af året, og det samme er de Botaniske Haver ved universitetet. Denne botaniske have blev anlagt af Charles Darwins lærer John Henslow, og er en fryd at opleve. Nogle af Storbritanniens mest imponerende museer ligger i Cambridge. Vi foreslår et besøg til Sedgwick Museum of Geology, der fremviser geologiske udstillinger, er et godt og lærerigt sted at besøge både for store og små - desuden er der gratis adgang! Fitzwilliam Museet er endnu et af Cambridges bedste steder at besøge. Her kan man opleve store samlinger fra det antikke Rom, Grækenland og Egypten. Der er ydermere en samling af malerier fra blandt andre Monet og Renoir - noget for enhver smag!

University of Cambridge

En tur til Cambridge ville ikke være fuldendt uden et besøg til byens fantastiske universitet. King's College Chapel ligger på universitetets område, og er en af Storbritanniens mest berømte religiøse bygninger. Kapellets indre er et arkitektonisk vidunder og er bestemt et besøg værd, og adskillige udstillinger fortæller den imponerende historie der strækker sig tilbage til det 15. århundrede. Selve King's College er også åbent for besøgende, og her kan man opleve de smukke haver og fantastiske bygningsværker der blev igangsat af selveste Kong Henrik 8. af England. Trinity College er endnu et af Cambridge Universitets mange kollegier og er ligeså spækket med historie - det var her selveste Sir Issac Newton fik det velkendte æble i hovedet der ledte ham til at udvikle teorien bag gravitation! Trinity College er blandt de mere finurlige kollegier på universitetet og arkitekturen her er fantastisk.

Cambridge på afveje

Der er mange måder at komme væk fra de mere turistfokuseret områder, og så snart med går ned af de små sidegader mødes man af atmosfæriske barer, antikke boghandler og imponerende arkitektur. Vi foreslår et besøg til King's Parade distriktet, hvor der mange snoede gader byder på masser af interessante butikker og barer. Et sted der i den dag er et besøg værd, er Ketle's Yard House and Gallery, der er et lille kunstgalleri med en permanent udstilling af kunst fra det 2. århundrede. Ydermere byder stedet på konstant skiftende udstillinger samt musik og workshops. Galleriet ligger i det smukke Cambridge House en kort gåtur fra centrum, og indgangen er gratis. Hvis man cykler cirka 20 minutter langs Cam floden kan man finde Orchard Tea Garden. Dette idylliske sted er perfekt til at nyde en kop engelsk te og en stykke kage, og har borde og stole under æbletræerne - det perfekte sted at slappe af!

Transport til og fra Cambridge

Cambridge har gode tog og busforbindelser til King's Cross og Liverpool Lime Street i London, og turen mellem de to byder tager lige over en time. Som tidligere nævnt ligger togstationen i Cambridge en irriterende to kilometer udenfor byen. Det er muligt at gå ind til byen, og busser og taxaer kører også mellem de to punkter. Cambridge er en meget flad by og er ideel til cykling. Vi foreslår du lejer en cykel og udforsker denne smukke by i dit eget tempo. En sejltur med de velkendte Britiske gondoler, punts, er en god måde at slappe på, og selvom det ikke er det mest effektive transportmiddel er det er sjov måde at se byen fra Cam floden.

Vi sammenligner mere end 1000 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Cambridge Novasol Ferielejeboliger Cambridge Feriepartner Ferielejeboliger Cambridge Airbnb Ferielejeboliger Cambridge TripAdvisor Ferielejeboliger Cambridge DanCenter Ferielejeboliger Cambridge Cofman.com Ferielejeboliger Cambridge HomeAway Ferielejeboliger Cambridge SOL OG STRAND Ferielejeboliger Cambridge Interhome Ferielejeboliger Cambridge e-domizil Ferielejeboliger Cambridge Belvilla Ferielejeboliger Cambridge Holiday Home Ferielejeboliger Cambridge 9flats.com Ferielejeboliger Cambridge Inter Chalet Ferielejeboliger Cambridge Only-apartments Ferielejeboliger Cambridge Migoa Ferielejeboliger Cambridge
image-tag