Feriehuse og ferielejligheder i Belgien

Sammenlign 23.288 tilgængelige boliger, fundet hos 52 udbydere
Belgien
Spar op til 54%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Belgien

-48%
fx 24.11 - 1.12
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Lierneux, Liège, Belgien
fra 233 kr 452 kr
Migoa
4,9
Vis tilbud
-38%
fx 7.12 - 14.12
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Vise, Liège, Belgien
fra 233 kr 374 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud
-54%
fx 24.11 - 1.12
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Bütgenbach, Liège, Belgien
fra 233 kr 502 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Belgien

Lej feriehuse og lejligheder i Belgien: fra 233 kr per overnatning

Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Jette, Bruxelles, Belgien
fra 513 kr
HomeAway
4,3
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Viroinval, Namur, Belgien
fra 486 kr
Easy Reserve
4,7
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Liège, Vallonien, Belgien
fra 444 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Heuvelland, Vestflandern, Belgien
fra 459 kr
Migoa
4,9
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Vise, Liège, Belgien
fra 233 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Gedinne, Namur, Belgien
fra 568 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Spa, Liège, Belgien
fra 739 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 10 gæster ∙ 5 soveværelser
Somme-Leuze, Namur, Belgien
fra 812 kr
onlinefewobuchen.de
4,9
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Rochefort, Namur, Belgien
fra 314 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Wachtebeke, Østflandern, Belgien
fra 450 kr
HomeAway
4,1
Vis tilbud
-33%
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Daverdisse, Luxembourg, Belgien
fra 255 kr 383 kr
HomeAway
4,4
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
Bütgenbach, Liège, Belgien
fra 233 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Kæledyrsvenlige feriehuse og lejligheder

Kæledyr tilladt
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Manderfeld, Büllingen, Belgien
fra 234 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Malmedy, Liège, Belgien
fra 834 kr
HomeAway
4,9
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Virton, Luxembourg, Belgien
fra 411 kr
Easy Reserve
4,2
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Ferielejlighed ∙ 5 gæster ∙ 2 soveværelser
Bütgenbach, Liège, Belgien
fra 685 kr
Migoa
5,0
Vis tilbud
-65%
Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Opglabbeek, Limburg, Belgien
fra 298 kr 845 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
-53%
Pejs
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Sprimont, Liège, Belgien
fra 443 kr 935 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Belgien

 • TV (17.483)
 • Rygning ikke tilladt (17.453)
 • Internet (17.449)
 • Køkken (17.006)
 • Parkeringsplads (13.838)
 • Mikroovn (12.903)
 • Terrasse/altan (12.634)
 • Have (10.711)
 • Opvaskemaskine (9.737)
 • Grill (8.569)
 • Vaskemaskine (6.912)
 • Kæledyr tilladt (6.362)

Pris- og tilgængelighedsindeks Belgien

Information om priser på ferieboliger i Belgien

Grafen viser gennemsnittet af priserne for feriehuse og ferielejligheder Belgien. I disse seks måneder er Juli den måned, hvor feriehuse og -lejligheder gennemsnitlig er dyrest. I December falder priserne gennemsnitligt til 971 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Belgien

Denne graf viser bookingraten for ferieboliger i de kommende seks måneder. December er den mest travle måned i året Belgien. I Marts er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 12%.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Belgien

Belgien ligger i det nordvestlige Centraleuropa, med hovedstaden Bruxelles. Bruxelles anses som de facto hovedstaden af den Europæiske Union, hvor meget af de administrative arbejde udføres. Landet er opdelt i to hovedregioner, Flandern og Vallonien, hvor henholdsvis hollandsk og fransk er de mest talte sprog. Der er mange byer i Belgien med dejlige ferielejligheder og sommerhuse, der hvert år besøges af millioner af turister fra hele verden, der ønsker at opleve de mange smukke bygninger, museer og den pulsende atmosfære man finder her. Lækkerierne fra det belgiske køkken er heller ikke til at tage fejl af, der blandt andet indebærer belgiske pommes frittes og en bred vifte af belgiske, lokale øl. Hvad end man ønsker en storbyferie med egen ferielejlighed eller en ferie med hele familien i de trygge rammer af et feriehus på de landlige egne, så kan HomeToGo i dag tilbyde et væld af ferieboliger overalt i Belgien. Læs videre om nogle af de mange ting i kan se og opleve her i dette smukke land!

Ting du nok ikke vidste om Belgien

Byen Hoboken er specielt populær blandt japanske turister, da byen spiller en stor rolle i den populære novelle A Dog of Flanders.Da den nye regering blev udvalgt i 2010, havde landet stået uden regering i hele 541 dage - en absolut verdensrekord.Den gennemsnitlige belgier drikker cirka 150 liter øl om året!Den berømte tegneseriefigur Tintin stammer fra Belgien.Med det ret så specielle navn Waterzooi, er retten en af landets nationalretter, der består af kylling, grøntsager, kartofler og fløde serveret som en suppe.

Steder at besøge i Belgien

Den mest besøgte by i Belgien er selvfølgelig den smukke hovedstad Bruxelles. Efter man har fundet sin ferielejlighed i Bruxelles, er hovedtorvet i byen, Grand-Place, er et godt sted til at starte sin udforskning af dette skønne sted. Torvet er på UNESCOs Verdensarvsliste og er også stedet hvor man kan finde byens smukke, gotiske rådhus. Atomium i Bruxelles er nok byens mest ikoniske bygningsværk, der er et arkitektonisk mesterværk uden lige. Nogle mener den er blandt Europas mest bizarre bygninger og andre en af de mest imponerende - alt andet lig, er den Bruxelles mest besøgte.

Antwerp er også en af de mest berømte og populære byer i Belgien. Byen er fantastisk smuk med et væld af gamle byggerier, der er blevet transformeret til moderne butikker, restauranter, caféer og barer. Til dem der foretrækker de mindre byer med masser af charmerende, smalle gader, kanaler og skønne hus må absolut ikke glemme at besøge Brugge. Byen er som en helhed optaget på verdensarvslisten, der anses af mange som verdens mest romantiske by.

Mad og drikke i Belgien

Det belgiske køkken er karakteriseret med dets mange retter, der den dag i dag er udbredt i store dele af hele verden. Dette inkluderer blandt andet den lidt forvirrende oprindelse af pommes frittes (på engelsk French Fries) i Belgien - specielt hvis man spørger belgierne selv. De fantastiske belgiske vafler skal selvfølgelig også prøves på en ferie i Belgien. En anden klassisk, traditionel delikatesse fra Belgien er de mange typer af chokolade man kan finde i byen. Konfekt stammer fra Belgien, der produceres i højeste kvalitet i byen af brands som blandt andre Neuhaus og Leonidas. Hvis man ikke er god til alt for mange valg, kan det være svært at finde sig en øl i Belgien, da der under de fleste omstændigheder kan være op mod 360 at vælge imellem - andre taler endda om op mod hele 800 forskellige øl, der stammer fra Belgien!

Ting at se og opleve i Belgien

Når man siger Belgien, er det nok ikke smukke, badevenlige strande der falder folk ind som det første. Ganske vist er vandet her ikke middelhavets krystalklare vande, men de rare sandstrande her tiltrækker dog stadig masser af turister hvert år, hvor man kan finde et væld af feriehuse og sommerhuse langs kysterne. De mange strandfester der tit afholdes her er også utroligt populære, der blandt andet afholdes ved byer som Knokke og Blankenberge. Til dem der ønsker at høre mere om landets historie, kan man besøge Flanders Field Museum i byen Leper, hvor man kan lære en masse om landet, blandt andet om dets indvirken i den Første Verdenskrig. Museet er specielt kendt for dets interaktive metoder til at lære sine besøgende, om de mange udstillinger. På en ferie i Belgien må man bestemt huske at besøge et af de mange bryggerier der ligger i landet - eksempelvis Stella Artois bryggeriet i byen Leuven. Den belgiske del af ardennerne er også et område, der årligt tiltrækker masser af turister fra hele verden både sommer og vinter. Et besøg i denne regioner er bestemt det hele værd, med sine nærmest maleriske omgivelser og de mange slotte der kendetegner området.

Transport til og fra Belgien

Som det populære (og politisk vigtige) land Belgien er, har landet gode transport forbindelser både internationalt og i selve landet. ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, der blot tager halvanden time at komme til. Herfra kan man enten flyve eller tage toget til andre byer. Man kan også leje en bil når man ankommer i lufthavnen, der er en spændende måde at opleve landet på, samt gøre det lettere af kommer til sit feriehus, skulle det ligge på de mere landlige egne. En bilferie til Belgien er ligeledes en herlig måde at kommer hertil, hvor en tur fra København til Bruxelles er mindre end 1000 kilometer.


Belgien er et herligt land at besøge. Storbyerne med sine ferielejligheder er utroligt charmerende og nærmest ædle i deres arkitektoniske udtryk, mens de landlige egne og deres feriehuse byder på smuk natur i hele landet og dejlige sandstrande mod nordvest. Hvis man betragter betydningen af Bruxelles som hele EUs hovedstad, kan det være en særdeles interessant by at besøge, der generelt byder på et væld af kulturelle oplevelser for store og små. Find jeres perfekte feriebolig i dag til en ferie i det skønne Belgien og få en uforglemmelig tur for hele familien!

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Belgien Novasol Ferielejeboliger Belgien Feriepartner Ferielejeboliger Belgien TripAdvisor Ferielejeboliger Belgien DanCenter Ferielejeboliger Belgien Cofman.com Ferielejeboliger Belgien HomeAway Ferielejeboliger Belgien SOL OG STRAND Ferielejeboliger Belgien Interhome Ferielejeboliger Belgien e-domizil Ferielejeboliger Belgien Belvilla Ferielejeboliger Belgien Holiday Home Ferielejeboliger Belgien 9flats.com Ferielejeboliger Belgien Inter Chalet Ferielejeboliger Belgien Only-apartments Ferielejeboliger Belgien Migoa Ferielejeboliger Belgien

Populære destinationer Belgien

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud