Feriehuse og ferielejligheder i Australien

Sammenlign 105.886 tilgængelige boliger, fundet hos 31 udbydere
Australien
Spar op til 30%

Det bedste udvalg af ferieboliger i Australien

-25%
fx 9.02 - 16.02
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Trinity Beach, Cairns Regional, Australien
fra 1.148 kr 1.531 kr
e-domizil
5,0
Vis tilbud
-30%
fx 23.02 - 2.03
Ferielejlighed ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Palm Cove, Cairns Regional, Australien
fra 1.507 kr 2.167 kr
e-domizil
5,0
Vis tilbud
-16%
fx 2.02 - 9.02
Ferielejlighed ∙ 8 gæster ∙ 4 soveværelser
Trinity Beach, Cairns Regional, Australien
fra 1.925 kr 2.286 kr
e-domizil
5,0
Vis tilbud

Anbefalede feriehuse i Australien

Lej feriehuse og lejligheder i Australien: fra 334 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Saint Georges Basin, Shoalhaven City Council, Australien
fra 336 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
White Gum Valley, City of Fremantle, Australien
fra 342 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Yarra Glen, Yarra Ranges Shire, Australien
fra 491 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Motel ∙ 2 gæster
Glen Innes, Glen Innes Severn Shire Council, Australien
fra 562 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Feriecenter ∙ 4 gæster ∙ 1 soveværelse
The Keppels, Livingstone Shire, Australien
fra 353 kr
Booking.com
4,6
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Bonville, Coffs Harbour City Council, Australien
fra 329 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Belmont, City of Belmont, Australien
fra 844 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Ferielejlighed ∙ 2 gæster
Dalmeny, Eurobodalla Shire Council, Australien
fra 364 kr
Booking.com
4,7
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster
Spring Hill, Brisbane City, Australien
fra 361 kr
Booking.com
4,4
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller altan

Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Yokine, City of Stirling, Australien
fra 341 kr
HomeAway
4,7
Vis tilbud
Terrasse/altan
Ferielejlighed ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Williamstown, Hobsons Bay City, Australien
fra 336 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Terrasse/altan
Feriehus ∙ 2 gæster
New Farm, Brisbane City, Australien
fra 343 kr
Booking.com
4,3
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse eller feriehytter med fiskeområder i nærheden

Lystfiskeri
Feriehus ∙ 6 gæster ∙ 3 soveværelser
Camperdown, Corangamite Shire, Australien
fra 336 kr
HomeAway
5,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Bondegård ∙ 4 gæster
Ebenezer, Hawkesbury City Council, Australien
fra 337 kr
Booking.com
5,0
Vis tilbud
Lystfiskeri
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Withers, City of Bunbury, Australien
fra 317 kr
Booking.com
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Feriecenter ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Withers, City of Bunbury, Australien
fra 307 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Pool
Motel ∙ 2 gæster
Coffs Harbour, Coffs Harbour City Council, Australien
fra 677 kr
Booking.com
4,2
Vis tilbud
Pool
Feriecenter ∙ 6 gæster ∙ 1 soveværelse
Bairnsdale, East Gippsland Shire, Australien
fra 326 kr
Booking.com
4,1
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Australien

 • Køkken (88.594)
 • Rygning ikke tilladt (84.102)
 • Parkeringsplads (78.179)
 • TV (76.889)
 • Mikroovn (70.337)
 • Vaskemaskine (70.205)
 • Klimaanlæg (66.142)
 • Internet (62.803)
 • Grill (59.281)
 • Have (49.059)
 • Terrasse/altan (47.879)
 • Opvaskemaskine (47.290)

Pris- og tilgængelighedsindeks Australien

Information om priser på ferieboliger i Australien

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Australien. Ifølge vores graf er December den dyreste tid at rejse i. I November falder priserne gennemsnitligt til 799 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Australien

Tjek vores tilgængelighedsgraf for at se om ferieboligerne Australien er optaget. December er den mest travle måned i året Australien. I Januar er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 16%.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Australien

Australien er verdenskendt for sin betagende og varierende natur, kilometerlange sandstrande og en afslappet atmosfære. Ud over alt det, er Australien også verdens mindste kontinent og en af de største stater i verden. Selv om Australien primært er kendt for sin natur, er det faktisk også et af de mest urbaniserede lande i verden. Størstedelen af befolkningen bor i byer langs øst- eller vest kysten og de store arealer mellem de to kyster, er praktisk talt ubeboet. På trods af, at kontinentet er næsten lige så stort som USA, så bor der ikke engang en 10ende del af de mennesker der bor i USA. Hvor der bor 317 mio. mennesker i USA, bor der tilsvarende kun 23 mio. i Australien. Klimaet varierer meget i de forskellige regioner i Australien. Det meste af landet er meget solrigt og får faktisk mere end 3.000 timers sol om året. For at sige det kort, har den nordlige del af landet et varmt og tropisk klima året rundt, mens den sydlige del er subtropisk og derfor køligere om vinteren. Nordpå snorkler man i koralrev, mens der sydpå brygges nogle af verdens bedste vine. Når du rejser til Australien eller planlægger en ferie i Australien, skal du huske, at når det er sommer i Danmark, er det vinter i Australien, og så videre.

Der er naturligvis et stort udvalg af ferieboliger i Australien, men HomeToGo kan tilbyde alt fra en fed feriebolig ved havet i Queenland, eller nyrenoverede sommerboliger og ferielejligheder med pool i Sydney. Som turist i Australien, vil HomeToGo kun gøre din tur til Australien nemmere!

Det vidste du ikke om Australien

 1. Australien er det sjette største land i Verden
 2. Australien er hjemsted for 20 af de farligste slanger i verden.
 3. Sydney Harbour er den dybeste havn i verden – den indeholder 504 mia. liter vand.
 4. Sydney Opera House blev oprindeligt budgeteret til at skulle koste 7 mio. dollars. Da det stod færdigt havde det kostet 102 millioner dollars!.

Sydney

Selvom det ikke er Australiens hovedstad, er Sydney den største by i Australien og nok Australiens mest berømte by. Siden grundlæggelsen i 1788, har Sydney positioneret sig som en top-10 by med hensyn til bedste livskvalitet, men også som en af de dyreste at bo i. Sydney tilbyder de besøgende en rig kultur og historie, god mad, fantastisk natur, sandstrande og verdensklasse surfingfaciliteter. Udover det verdensberømte operahus og Harbour Bridge, anbefaler vi også området omkring Darling Harbour, byens højeste bygning - Sydney Tower, den kongelige botaniske have, byens romersk-katolske kirke St. Mary katedral, det historiske Parramatta område vest for byen og byens museum for moderne kunst. Strandlivet er naturligvis en stor attraktion her, og Sydney har over 100 strande. Dens mest berømte strand, må siges at være Bondi Beach. Her kan du slikke sol, svømme, dyrke vandsport og nyde den vidunderlige atmosfære. Fra Sydney, kan du også tage en bådtur og se hvaler og hvis du er heldig, kan du også se delfiner eller hajer. Byen har også mange nationalparker, herunder Royal National Park, hvor man kan se Australiens unikke kænguruer i deres naturlige miljø. Hvis du hellere vil opleve hele Australiens unikke dyreliv, kan du også tage på en dags-tur til Sydney Wildlife Park, hvor alle Australiens unikke dyr er samlet; kænguruer, koalaer, den Tasmanske djævel, vombatter, emuer og mere.

Melbourne

Melbourne er den næststørste by i Australien og hovedstaden i staten Victoria. Melbourne er kendt for sine kulturelle oplevelser, som omfatter en lang række museer, gallerier og teatre. Byen er hjemsted for omkring 4 millioner mennesker og er en meget multikulturel by, med en lidenskab for sport. Besøg det australske Centre for Contemporary Art, den historiske House Garden og Botanisk Have. Carlton området er der hvor de fleste af de historiske steder er placeret. Albert Park er bygget op omkring Albert Park Lake og giver en fantastisk udsigt over Melbourne skyline, og det er en favorit blandt de lokale. Eureka Skydeck 88 tilbyder en fantastisk udsigt over byen. Det er det højeste observationsdæk på den sydlige halvkugle, og derfra kan du se hele byen på en klar dag. Fra Melbourne, vil vi opfordre dig til at tage en tur til National Park og Phillip Island Grapians hvor du kan se pingviner.

Hvad skal du se?

Når du rejser til Australien, er der nogle seværdigheder, attraktioner og byer du ikke må gå glip af.

Perth er den mest isolerede by, med en befolkning på lidt over en million mennesker. Perths største attraktion er absolut det utroligt rige dyreliv og en venlig og afslappet atmosfære. Her kan du nyde alle former for sport, såsom drageflyvning, svømning, sejlsport og cykling. Som en bonus: er byens offentlige transport gratis. Rottnest Island er kun en kort færgetur væk fra Perth og er et af de mest populære feriemål i Western Australien. Den lille ø er opkaldt efter pungdyret Quokka ,som kun findes i den sydvestlige del af Western Australien og hovedsagelig på Rottnest Island. På den lille ø kan man selvfølgelig nyde den fine strand og det krystalklare vand, men du kan også udforske fyrtårne og resterne af krigstidens relikvier såsom pistoler og kaserner. Du bør ikke gå glip af de lyserøde saltsøer placeret midt på øen!

Brisbane er med sine 1,9 millioner indbyggere, hovedstad i Queensland. Det er det perfekte udgangspunkt for at udforske det tropiske Australien, tæt beliggende ved Great Barrier Reefog Whitsunday Islands. Den travle by er tæt på regnskoven, bjergene og havet, hvilket gør området og byen helt unik! Byen byder også på en lang række museer, botaniske haver, såvel som historiske monumenter, men er måske allermest kendt for Surfers Paradise.

Adelaide er hovedstaden i South Australia, og en er by der blev kåret som en af de ti bedste byer at leve i, i verden. Og det er på trods af, at der kun bor en million mennesker. Adelaide har et middelhavslignende klima, der har gjort det muligt at producere fine vine her. For eksempel kan man gå på fabelagtige vinsmagninger, i Barossa Valley, der ligger lige nordøst for Adelaide, og smage den berømte Barossa Shiraz. Andre attraktioner i Adelaide omfatter Botanisk Have og ældre bosættelser. Det mest populære udflugtsmål mål fra Adelaide, er Kangaroo Island, Australiens tredjestørste ø, hvor der er et enestående dyre-og fugleliv.

Darwin er en tropisk by med kun 100.000 indbyggere, men med over 50 nationaliteter. Darwin er uden tvivl den bedste by i Australien, at lære og læse om Australiens indfødte og så ligger nogle af landets største naturattraktioner, som Uluru (også kendt som Ayres Rock) og Kakadu National Park, her.

Hvordan kommer du rundt?

På grund af landets enorme afstande, er fly det mest optimale transportmiddel et fly. Medmindre du har uendelige mængder af tid og synes det kunne være interessant at spænde dig bag på et af landets enorme vogntog, så er en tur i luften det mest ideelle. Indenrigsflyvninger i Australien er ikke særligt dyre, så ønsker du at bevæge dig lidt rundt i landet, er dette det bedste og måske det eneste alternativ.

Der er mange seværdige byer i Australien og der er mange turistattraktioner i Australien. For at komme helt tæt på disse attraktioner, kan HomeToGo tilbyde noget mere komfortabelt end en autocamper i Australien. Vi kan tilbyde lækre ferielejligheder eller ferieboliger i Australiens største byer, som kan bringe dig tæt på de seværdigheder i Australien, som du ønsker at se og opleve. Din rejse i Australien vil få et ekstra pust af autencitet, hvis du bokker en feriebolig hos HomeToGo. Hvis du alligevel rejser til Australien, så gør dig selv den tjeneste, at rejs til New Zealand og bliv overvældet af den storslåede natur.

Vi sammenligner blandt andet

Booking.com Ferielejeboliger Australien Novasol Ferielejeboliger Australien Feriepartner Ferielejeboliger Australien TripAdvisor Ferielejeboliger Australien DanCenter Ferielejeboliger Australien Cofman.com Ferielejeboliger Australien HomeAway Ferielejeboliger Australien SOL OG STRAND Ferielejeboliger Australien Interhome Ferielejeboliger Australien e-domizil Ferielejeboliger Australien Belvilla Ferielejeboliger Australien Holiday Home Ferielejeboliger Australien 9flats.com Ferielejeboliger Australien Inter Chalet Ferielejeboliger Australien Only-apartments Ferielejeboliger Australien Migoa Ferielejeboliger Australien

Populære destinationer Australien

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud