Australien Ferieboliger

Sammenlign 277.034 tilgængelige boliger, fundet hos 27 udbydere
Australien
Når som helst
2 gæster
Spar op til 42%

Det bedste udvalg af ferieboliger Australien

-28%
f.eks. 23.03 - 30.03
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Maldon, Mount Alexander Shire, Australien
fra 655 kr 905 kr
HomeAway
Vis tilbud
-42%
f.eks. 29.06 - 6.07
Ferielejlighed ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Sanctuary Point, Shoalhaven City Council, Australien
fra 335 kr 578 kr
HomeAway
4,0
Vis tilbud
-28%
f.eks. 18.05 - 25.05
Ferielejlighed ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
West Beach, City of Charles Sturt, Australien
fra 1.157 kr 1.616 kr
HomeAway
4,8
Vis tilbud

Anbefalede ferieboliger Australien

Lej feriehuse og ferielejligheder Australien: fra 164 kr per overnatning

Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 3 soveværelser
Blacktown, Blacktown City Council, Australien
fra 163 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Baulkham Hills, The Hills Shire Council, Australien
fra 148 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Connolly, City of Joondalup, Australien
fra 168 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Ualmindelig ferielejlighed ∙ 2 gæster
Queenstown, South Australia, Australien
fra 167 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Canowindra, New South Wales, Australien
fra 152 kr
Airbnb
4,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Labrador, Gold Coast City, Australien
fra 174 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Feriehus ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Tyndale, Clarence Valley Council, Australien
fra 159 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Bungalow ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Inglewood, City of Stirling, Australien
fra 161 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Campingvogn ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Austins Ferry, Glenorchy City Council, Australien
fra 146 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Sommerhuse med pool

Pool
Feriehus ∙ 5 gæster ∙ 3 soveværelser
Forster, Great Lakes Council, Australien
fra 585 kr
HomeAway
4,6
Vis tilbud
Pool
Bungalow ∙ 2 gæster ∙ 1 soveværelse
Tarneit, Wyndham City, Australien
fra 166 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pool
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Portarlington, Greater Geelong City, Australien
fra 437 kr
HomeAway
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med pejs

Pejs
Bungalow ∙ 2 gæster
Black Forest, City of Unley, Australien
fra 163 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Feriehytte ∙ 6 gæster ∙ 2 soveværelser
Bremer Bay, Shire of Jerramungup, Australien
fra 698 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Pejs
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Walkerville, South Gippsland Shire, Australien
fra 835 kr
Airbnb
4,5
Vis tilbud
Se alle tilbud

Hundevenlige feriehuse og ferielejligheder

Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 3 gæster ∙ 1 soveværelse
Stratham, Shire of Capel, Australien
fra 160 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 4 gæster
Torquay, Surf Coast Shire, Australien
fra 406 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Kæledyr tilladt
Feriehus ∙ 4 gæster ∙ 2 soveværelser
Barham, The Council of the Shire of Wakool, Australien
fra 771 kr
Airbnb
5,0
Vis tilbud
Se alle tilbud

Populære faciliteter for ferieboliger Australien

 • Køkken (241.993)
 • TV (217.601)
 • Vaskemaskine (207.044)
 • Internet (181.625)
 • Klimaanlæg (173.080)
 • Mikroovn (138.569)
 • Opvaskemaskine (96.830)
 • Grill (96.183)
 • Have (89.645)
 • Rygning ikke tilladt (86.450)
 • Parkeringsplads (80.367)
 • Pool (68.793)

Pris- og tilgængelighedsindeks Australien

Information om priser på ferieboliger i Australien

Vi har analyseret feriehuse og ferielejligheder, for at kunne vise dig en graf med de gennemsnitlige priser per overnatning Australien. Ifølge vores graf er April den dyreste tid at rejse i. I Marts falder priserne gennemsnitligt til 523 kr per overnatning.

Information om tilgængelige ferieboliger i Australien

Tjek vores tilgængelighedsgraf for at se om ferieboligerne Australien er optaget. December er den mest travle måned i året Australien. I Maj er flere ferieboliger tilgængelige, da udlejningsraten kun ligger på 13%.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Australien

Australien er verdenskendt for sin betagende og varierende natur, kilometerlange sandstrande og en afslappet atmosfære. Ud over alt det, er Australien også verdens mindste kontinent og en af de største stater i verden. Selv om Australien primært er kendt for sin natur, er det faktisk også et af de mest urbaniserede lande i verden. Størstedelen af befolkningen bor i byer langs øst- eller vest kysten og de store arealer mellem de to kyster, er praktisk talt ubeboet. På trods af, at kontinentet er næsten lige så stort som USA, så bor der ikke engang en 10ende del af de mennesker der bor i USA. Hvor der bor 317 mio. mennesker i USA, bor der tilsvarende kun 23 mio. i Australien. Klimaet varierer meget i de forskellige regioner i Australien. Det meste af landet er meget solrigt og får faktisk mere end 3.000 timers sol om året. For at sige det kort, har den nordlige del af landet et varmt og tropisk klima året rundt, mens den sydlige del er subtropisk og derfor køligere om vinteren. Nordpå snorkler man i koralrev, mens der sydpå brygges nogle af verdens bedste vine. Når du rejser til Australien eller planlægger en ferie i Australien, skal du huske, at når det er sommer i Danmark, er det vinter i Australien, og så videre.

Der er naturligvis et stort udvalg af ferieboliger i Australien, men HomeToGo kan tilbyde alt fra en fed feriebolig ved havet i Queenland, eller nyrenoverede sommerboliger og ferielejligheder med pool i Sydney. Som turist i Australien, vil HomeToGo kun gøre din tur til Australien nemmere!

Det vidste du ikke om Australien

 1. Australien er det sjette største land i Verden
 2. Australien er hjemsted for 20 af de farligste slanger i verden.
 3. Sydney Harbour er den dybeste havn i verden – den indeholder 504 mia. liter vand.
 4. Sydney Opera House blev oprindeligt budgeteret til at skulle koste 7 mio. dollars. Da det stod færdigt havde det kostet 102 millioner dollars!.

Sydney

Selvom det ikke er Australiens hovedstad, er Sydney den største by i Australien og nok Australiens mest berømte by. Siden grundlæggelsen i 1788, har Sydney positioneret sig som en top-10 by med hensyn til bedste livskvalitet, men også som en af de dyreste at bo i. Sydney tilbyder de besøgende en rig kultur og historie, god mad, fantastisk natur, sandstrande og verdensklasse surfingfaciliteter. Udover det verdensberømte operahus og Harbour Bridge, anbefaler vi også området omkring Darling Harbour, byens højeste bygning - Sydney Tower, den kongelige botaniske have, byens romersk-katolske kirke St. Mary katedral, det historiske Parramatta område vest for byen og byens museum for moderne kunst. Strandlivet er naturligvis en stor attraktion her, og Sydney har over 100 strande. Dens mest berømte strand, må siges at være Bondi Beach. Her kan du slikke sol, svømme, dyrke vandsport og nyde den vidunderlige atmosfære. Fra Sydney, kan du også tage en bådtur og se hvaler og hvis du er heldig, kan du også se delfiner eller hajer. Byen har også mange nationalparker, herunder Royal National Park, hvor man kan se Australiens unikke kænguruer i deres naturlige miljø. Hvis du hellere vil opleve hele Australiens unikke dyreliv, kan du også tage på en dags-tur til Sydney Wildlife Park, hvor alle Australiens unikke dyr er samlet; kænguruer, koalaer, den Tasmanske djævel, vombatter, emuer og mere.

Melbourne

Melbourne er den næststørste by i Australien og hovedstaden i staten Victoria. Melbourne er kendt for sine kulturelle oplevelser, som omfatter en lang række museer, gallerier og teatre. Byen er hjemsted for omkring 4 millioner mennesker og er en meget multikulturel by, med en lidenskab for sport. Besøg det australske Centre for Contemporary Art, den historiske House Garden og Botanisk Have. Carlton området er der hvor de fleste af de historiske steder er placeret. Albert Park er bygget op omkring Albert Park Lake og giver en fantastisk udsigt over Melbourne skyline, og det er en favorit blandt de lokale. Eureka Skydeck 88 tilbyder en fantastisk udsigt over byen. Det er det højeste observationsdæk på den sydlige halvkugle, og derfra kan du se hele byen på en klar dag. Fra Melbourne, vil vi opfordre dig til at tage en tur til National Park og Phillip Island Grapians hvor du kan se pingviner.

Hvad skal du se?

Når du rejser til Australien, er der nogle seværdigheder, attraktioner og byer du ikke må gå glip af.

Perth er den mest isolerede by, med en befolkning på lidt over en million mennesker. Perths største attraktion er absolut det utroligt rige dyreliv og en venlig og afslappet atmosfære. Her kan du nyde alle former for sport, såsom drageflyvning, svømning, sejlsport og cykling. Som en bonus: er byens offentlige transport gratis. Rottnest Island er kun en kort færgetur væk fra Perth og er et af de mest populære feriemål i Western Australien. Den lille ø er opkaldt efter pungdyret Quokka ,som kun findes i den sydvestlige del af Western Australien og hovedsagelig på Rottnest Island. På den lille ø kan man selvfølgelig nyde den fine strand og det krystalklare vand, men du kan også udforske fyrtårne og resterne af krigstidens relikvier såsom pistoler og kaserner. Du bør ikke gå glip af de lyserøde saltsøer placeret midt på øen!

Brisbane er med sine 1,9 millioner indbyggere, hovedstad i Queensland. Det er det perfekte udgangspunkt for at udforske det tropiske Australien, tæt beliggende ved Great Barrier Reefog Whitsunday Islands. Den travle by er tæt på regnskoven, bjergene og havet, hvilket gør området og byen helt unik! Byen byder også på en lang række museer, botaniske haver, såvel som historiske monumenter, men er måske allermest kendt for Surfers Paradise.

Adelaide er hovedstaden i South Australia, og en er by der blev kåret som en af de ti bedste byer at leve i, i verden. Og det er på trods af, at der kun bor en million mennesker. Adelaide har et middelhavslignende klima, der har gjort det muligt at producere fine vine her. For eksempel kan man gå på fabelagtige vinsmagninger, i Barossa Valley, der ligger lige nordøst for Adelaide, og smage den berømte Barossa Shiraz. Andre attraktioner i Adelaide omfatter Botanisk Have og ældre bosættelser. Det mest populære udflugtsmål mål fra Adelaide, er Kangaroo Island, Australiens tredjestørste ø, hvor der er et enestående dyre-og fugleliv.

Darwin er en tropisk by med kun 100.000 indbyggere, men med over 50 nationaliteter. Darwin er uden tvivl den bedste by i Australien, at lære og læse om Australiens indfødte og så ligger nogle af landets største naturattraktioner, som Uluru (også kendt som Ayres Rock) og Kakadu National Park, her.

Hvordan kommer du rundt?

På grund af landets enorme afstande, er fly det mest optimale transportmiddel et fly. Medmindre du har uendelige mængder af tid og synes det kunne være interessant at spænde dig bag på et af landets enorme vogntog, så er en tur i luften det mest ideelle. Indenrigsflyvninger i Australien er ikke særligt dyre, så ønsker du at bevæge dig lidt rundt i landet, er dette det bedste og måske det eneste alternativ.

Der er mange seværdige byer i Australien og der er mange turistattraktioner i Australien. For at komme helt tæt på disse attraktioner, kan HomeToGo tilbyde noget mere komfortabelt end en autocamper i Australien. Vi kan tilbyde lækre ferielejligheder eller ferieboliger i Australiens største byer, som kan bringe dig tæt på de seværdigheder i Australien, som du ønsker at se og opleve. Din rejse i Australien vil få et ekstra pust af autencitet, hvis du bokker en feriebolig hos HomeToGo. Hvis du alligevel rejser til Australien, så gør dig selv den tjeneste, at rejs til New Zealand og bliv overvældet af den storslåede natur.

Vi sammenligner mere end 600 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger Australien Novasol Ferielejeboliger Australien Feriepartner Ferielejeboliger Australien Airbnb Ferielejeboliger Australien TripAdvisor Ferielejeboliger Australien DanCenter Ferielejeboliger Australien Cofman.com Ferielejeboliger Australien HomeAway Ferielejeboliger Australien SOL OG STRAND Ferielejeboliger Australien Interhome Ferielejeboliger Australien e-domizil Ferielejeboliger Australien Belvilla Ferielejeboliger Australien Holiday Home Ferielejeboliger Australien 9flats.com Ferielejeboliger Australien Inter Chalet Ferielejeboliger Australien Only-apartments Ferielejeboliger Australien Migoa Ferielejeboliger Australien

Populære områder Australien

Tjek disse andre populære feriedestinationer ud