De Ægæiske Øer Ferieboliger

De Ægæiske Øer
Ankomst
2 gæster

Vejret og klimatabel De Ægæiske Øer

14°
15°
11°
16°
12°
20°
14°
24°
18°
27°
22°
29°
24°
29°
24°
27°
22°
22°
17°
19°
14°
15°
11°
Jan.
Feb.
Mar.
Apr.
Maj
Juni
Juli
Aug.
Sept.
Okt.
Nov.
Dec.
- Regndage

Tjek vejrudsigten i vores graf for at finde den bedste måned for din ferie. Juli er gennemsnitlig den varmeste måned De Ægæiske Øer. Her kan man forvente temperaturer omkring 29°. Alligevel kan temperaturerne falde og komme under 9° De Ægæiske Øer. Du må hellere tage din paraply med i Februar: Det er årets mest regnfulde måned.

Ferielejligheder og Ferieboliger i Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer er en betegnelse for de øer, der ligger i Ægæerhavet med Grækenland som nabo mod vest og Tyrkiet mod øst. De mest kende at de Ægæiske Øer er nok Kreta, Samos og Rhodos, der hvert år er besøgt af tusindvis af danske og internationale turister. Som en del af de gamle Grækenland er øerne proppet med historiske bygninger og en ferie med egen ferielejlighed på de Ægæiske Øer er dermed mere end en badeferie. Men badeferie er det bestemt også. Størrelsen på øerne gør, at der sjældent er mere en kort køretur, hvis ikke gåtur, til den nærmeste strand, hvor de hvide sandstrande og det krystalklare Middelhavs vand venter på dig. Derfor er en essentiel ting at huske, efter du har booket din ferielejlighed, et håndklæde, som helt sikkert vil blive en vigtig bestanddel af din ferie på de Ægæiske Øer.

Kulturferie med egen lejlighed

På Rhodos finder du den fantastiske by Rhodos der med sin middelalderlige arkitektur, gode natteliv og dejlige strande har alt hvad man kunne ønske sig af en ferieø. Rhodos by er nærmest en fæstning, hvor de middelalderlige bymure beskytter byen for fortidens farer. Rhodos' Acropolis ligger ca. tre kilometer uden for byens centrum og på trods af bygningernes dårlige stand, er det stadig en spændende og fascinerende oplevelse at se hvordan datidens arkitekter og ingeniører arbejdede. På Kreta der er den største og sydligste af øerne, finder du det arkæologiske udgravningssted for den Minoanske civilisation, samt en række små hyggelige havnebyer. Det kunne eventuelt være en god ide at leje din lejlighed i en af øernes små lands- eller havnebyer, som ikke har oplevet helt den samme tilstrømning af turister og dermed bedre har bevaret den naturlige charme, der kendetegner disse små middelhavsbyer.

Vi sammenligner mere end 600 udbydere herunder:

Booking.com Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Novasol Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Feriepartner Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Airbnb Ferielejeboliger De Ægæiske Øer TripAdvisor Ferielejeboliger De Ægæiske Øer DanCenter Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Cofman.com Ferielejeboliger De Ægæiske Øer HomeAway Ferielejeboliger De Ægæiske Øer SOL OG STRAND Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Interhome Ferielejeboliger De Ægæiske Øer e-domizil Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Belvilla Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Holiday Home Ferielejeboliger De Ægæiske Øer 9flats.com Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Inter Chalet Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Only-apartments Ferielejeboliger De Ægæiske Øer Migoa Ferielejeboliger De Ægæiske Øer